Тема за борбата срещу управлението на Д.Христолов в Ботев Пд
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Сделка или НЕ ...part 2...
Темата за мен е изчерпана.Не виждам какво ново може да се каже /освен догадки и заяждания/, до окончателния развой , който лош или добър се надявам съвсем скоро да стане ясен.
ciconcho написа:Ти подиграваш ли се бе ? Не те знам какъв си и кой си ,но определено много ме дразниш с твоя Реки първи приятел взе че ти стана,ако тоя нещастик наистена иска да купи отбора,което много ме съмнява като го гледам къв е мишок,да излезе и да каже нещо.Защо се бави сделката,пари ли е причината,селския ли,липсна документация ли се ми е тая но да сме наясно какво става въпрос,а ако ти знаеш нещо можеш да го споделиш![]()
![]()
Споко бе !
Не остана селското иго е към края !
- Шврнц Тпрунков
- Контакти:
ciconcho написа:Ти подиграваш ли се бе ? Не те знам какъв си и кой си ,но определено много ме дразниш с твоя Реки първи приятел взе че ти стана,ако тоя нещастик наистена иска да купи отбора,което много ме съмнява като го гледам къв е мишок,да излезе и да каже нещо.Защо се бави сделката,пари ли е причината,селския ли,липсна документация ли се ми е тая но да сме наясно какво става въпрос,а ако ти знаеш нещо можеш да го споделиш![]()
![]()
И като го сподели - пак да стане виновен ли? Да го нарекат платена подлога и т.н.? Аз, ако съм на негово място, ще си трая.
Сделката не е пропаднала все още, но нека се обяви официално, тогава ще се пише кое как е станало тези две седмици на привидно затишие.
П.С. Нека не забравяме, че едната страна по сделката е със сигурност превъртяла, откачена, алогична и аморална...
Не натискайте ТУК!
kak vsichki govorete che neostanalo selsko igo a nishto konkretno ne kazvate.Kak da vi povqrva nqkoi az znam che sdelka nqma da ima zashtoto neznam nqkoi da e doshul i da e kazal iskam da kupq Botev.Takiva rekite mrekita ne mi se nravqt oshte poveche edva li ne e abramovic .Az nikoi ne pluq no se draznq kogato govorite samo s edna duma i razni dogatki.Kato znaete neshto kajete inache horata se nervqt
az za sledka nesam chul da se govori ot pone edno 10 dena taka che ako znaete kak vurvqt neshtata moje da spodelite,no ne da mi se nadqvate na neshto bez da ima zakakvo shtoto kade e toq reki v momenta shto se krie nemoga da razbera,ako mu e golqm interesa ne e li da raboti po sdelkata dori i v pochivni dni a? neshto ne mi se vruzvat neshtata
ciconcho написа:az za sledka nesam chul da se govori ot pone edno 10 dena taka che ako znaete kak vurvqt neshtata moje da spodelite,no ne da mi se nadqvate na neshto bez da ima zakakvo shtoto kade e toq reki v momenta shto se krie nemoga da razbera,ako mu e golqm interesa ne e li da raboti po sdelkata dori i v pochivni dni a? neshto ne mi se vruzvat neshtata
първо пиши на бг че тази шлокавица ми е.. м..... а този реки мислиш ли че ще си зареже бизнеса какъвто и да е за да седи да се пазари със селския а последното инфо било че е подписал договора и чака селския да подпише и тогава да дойде пак,отделно от това бяха празници може да си е при семейството даже казаха че бил в дубай но това няма значение каде е въпроса е какво ще се случи тазу седмица ако ще се случва.
селски вземи си скункса не се сърди
- botev_1912
- Контакти:
Libermen написа:специални поздрави на всички фенове от Антонио Реки
Мълчи си Кала - дано да дойде момента да натрием носа на вихвп-то
100
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
покривни прозорци
великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]
за всички вярващи и за всички не-вярващи по равно искам само едно да пропомня - не забравяйте че и Реки и Меки, и Гришата, и Мъртвия, и Коко Динев дори, всички до един са имали, имат или ще имат да се разправят с НЕЧОВЕКА, с неземния урод, който е за освиделстване по всички параграфи на медицината. Не един или два пъти през годините стана ясно - и директно и индиректно, че Онзи е идиот, какъвто светът не е виждал до сега. Не е умен, не е хитър, просто е ненормален. От Жоро Илиев, през Гришата и в последно врмеме Салерно и Коко казаха в прав текст "Да се преговаря с ДХ е невъзможно". Мисля и Реки отдавна е достигнал до подобен извод и ще сме супер късметлии ако италианеца се окаже по-твърдоглав и от Селяка.
- rump_shaker
- Контакти:
botev_1912 написа:Libermen написа:специални поздрави на всички фенове от Антонио Реки
Нема нужда приятел. Ще се превърнем в точни ВХПита

botev_1912 написа:Libermen написа:специални поздрави на всички фенове от Антонио Реки
На теб това ли ти е мечтата?