Класация - "Потребител на годината"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BETEPOK

Re: Класация - "Потребител на годината"

Мнениеот BETEPOK » 25 дек 2015 12:00

nghcvth написа:Аз гласувам за Безкомпромисен. Въпреки всички усилия срещу него, човекът има партия, пишеше във форума, появява се по телевизиите, има свое предаване. Не спира да се бори срещу комунистическите престъпници 24/7, въпреки че те му прехвърлят комунистическо- болшевишки бацили.

Най-силното мнение досега в темата! Още един глас за Безкомпромисен!
Предлагам на всички патриотично настроени хора във форума да се обединим и заслужено да направим потребител на годината Безкомпромисен с подгласници ДАНС и Капитана! Те най-много заслужават да издигнат на пилона знамето на ЕС.
Очакваме програмна реч от Безкомпромисен!
Долу рашъните!
Свобода, демокрация и евроатлантизъм!
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 дек 2015 12:09

dunavfc написа:Синчец, чакаме реч !

Направо. :)
Честно казано, съм изненадан-в този форум им поне 30 човека, които са на високо ниво(поне от тези, с които съм контактувал). Пак честно казано, мнението на всеки от тях ми дава различна гледна точка от моята, посочва грешка или слабост. Хората са различни, а човек се учи, докато е жив.
Никога не съм делял хората тук на сини и червени, нито по политически пристрастия. Всеки е ценен с виждането си. Дори и на пръв поглед безличните и дразнещите. Колкото до споменатото от Голеадор -всеки би постъпил така( жалко, че боабб го нямаше баш тогава и късно влезе в играта, но все пак им дадохме по зъбите достойно ;) ).
Някак си не го виждам СС в ролята на призьор в класация. Независимо от оказаната чест и доверие, Синчец винаги е бил и ще си остане просто един от всичките тук. Благодаря за вниманието, и весели празници на всички!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 25 дек 2015 13:07

BETEPOK написа:
nghcvth написа:Аз гласувам за Безкомпромисен. Въпреки всички усилия срещу него, човекът има партия, пишеше във форума, появява се по телевизиите, има свое предаване. Не спира да се бори срещу комунистическите престъпници 24/7, въпреки че те му прехвърлят комунистическо- болшевишки бацили.

Най-силното мнение досега в темата! Още един глас за Безкомпромисен!
Предлагам на всички патриотично настроени хора във форума да се обединим и заслужено да направим потребител на годината Безкомпромисен с подгласници ДАНС и Капитана! Те най-много заслужават да издигнат на пилона знамето на ЕС.
Очакваме програмна реч от Безкомпромисен!
Долу рашъните!
Свобода, демокрация и евроатлантизъм!

Закъснели сте с една година за Безкомпромисен!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 25 дек 2015 14:35

dreben23
Голям пич,поставя лошите на мястото им и познава футболчето като дланта на ръката си.
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 25 дек 2015 14:52

Моят глас е за Captain Stottlemeyer, въпреки че понякога ни се разминават мненията, основно по футболните теми!

Шефът

Мнениеот Шефът » 25 дек 2015 16:23

aleksanrov77

[offtopic]Да живее Европейският съюз[/offtopic]
Лудогорец е първият български отбор, печелил някога група в ЛЕ.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 25 дек 2015 17:06

Teo написа:Тая година фаворита ми е - Кировец
Не че някога сме били на различно мнение относно случващото се в нашия любим клуб (той си знае :) ), но в най-тежкия период в историята на ЦСКА, моето мнение винаги е съвпадало на 100% с неговото. Както се казва мислим еднакво...!
@ Весели празници!

Весели празници, Тео! Радвам се, че имаме единомислие. Благодаря за вниманието и за мнението ти в тази класация, но все пак ще отбележа, че никога не съм държал да бъда фаворит за който и да било тук и да участвам в класации за каквото и да било, изключае някои игри свързани с футболни прогнози.
Аз ще дам своя глас за теб и за всички потребители - фенове на ЦСКА, които с нищо не са виновни за ситуацията, но всеки ден преглъщат болката от унижението на което е подложен нашия любим клуб и не спират да ходят на мачовете на отбора.
Потребител на годината в този форум е Фенът на ЦСКА.
Бъдете здрави!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 25 дек 2015 22:02

Гласувам за FLANKER. Момчето е информирано, мислещо и рядко добронамерено. Определено позитивно настроен. Никога не нарушава добрия тон, дори когато е атакуван преднамерено, с което аз лично никак не мога да се похваля.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 25 дек 2015 22:38

Пичове, моят глас е за Странджата. Винаги умерен, не нарушава добрия тон. Интелигентен човек.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 25 дек 2015 23:50

sin4ec написа:Гласувам за FLANKER. Момчето е информирано, мислещо и рядко добронамерено. Определено позитивно настроен. Никога не нарушава добрия тон, дори когато е атакуван преднамерено, с което аз лично никак не мога да се похваля.

Подкрепям напълно. А между другото, къде се изгуби той !?

Върни се в “Свободна зона”