Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот Sinite ot Sofia » 23 дек 2015 17:22

Само при вратарския пост (Йоргата си играе момчето, Любенов ще свърши работа, ако се наложи) и дефанзивния халф всичко е наред. Според мен Прохазка не е зле на бега и спокойно можем да минем метър с него и да съсредоточим повече средства за ЦЗ ( задължителни са 2ма!) и офанзивни играчи. Да кажем, че Краев ( едва ли е вярно, че ще ни дадат цял милион за него) ще се грижи за правилото U21 и ще си играе пред Прохито. Задължително ляво крило (Мисяк преотстъпен, Мики става за резерва.. по - комплексен е). Тук съм на мнение, че поне един от Махмудов и Китамбата (как го разкрихте, че не става след като не играе на истинския му пост) трябва да остане за пълнеж и повечко опции. Няма какво да коментираме нуждата от 9ка, от там ще се започне. Диаби ще е пейка, ще свърши работа. Бедойката си е ценен и където и да играе - има място. Гаджев си е непрестанна опция - за България е като Давидс! Изобщо набива се на очи прекаленото текучество на халфове, от които обаче така и не се получава читав плеймейкър - Седрик, Дарко Паса, дори Аниете. Ако остане някой лев, нека отиде за такъв тип футболист.
Относно слуховете - според мен е много вероятно Александров ( ЦЗ) да дойде при нас.. там не играе, а и не вярвам да му плащат кой знае какво. Терзиев по - скоро е слух, а и е абсолютно дръвче, набеден! За Мишо Александров нямам мнение, играеше нещо по едно време, ама май не става. Курьор е добре да приберем, Зехиров - забравете ( Бероето се бори за нещо, отделно този си е чорбарче). Тия тъмнокожите дето всеки ден заливат сайтовете - за тях трудно ще се познае предварително.
Желание: Александров ЦЗ (лудогорец), Златков ЦЗ (Ботев), Фераресо ЛБ (алтернатива на Минев, Славия), КРИЛЦЕ чуждестранно, 9ка чуждестранна (здрав и поврътлив). Останалото, ако има пари, да се мисли за още едно крилце и плеймейкър. Весели празници!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 23 дек 2015 17:50

Най-важно е дали даден футболист ще пасне на стила на игра на отбора. Това е най-важното и за отбора и за играча. Основно заради това някой много добри футболисти някъде, като сменят отбора и никакви ги няма. Лесно е да се каже този или онзи трябва да дойде, ама става ли за Левски? Не случайно много футболисти от Берое при нас не стават, защото там се играе по различно и трудно техните играчи трудно ще могат да се нагодят за стила, играта и манталитета на Левски.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 дек 2015 21:37

Player написа:Не случайно много футболисти от Берое при нас не стават, ...

Всички... ;)

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 23 дек 2015 22:23

Player написа:Най-важно е дали даден футболист ще пасне на стила на игра на отбора. Това е най-важното и за отбора и за играча. Основно заради това някой много добри футболисти някъде, като сменят отбора и никакви ги няма. Лесно е да се каже този или онзи трябва да дойде, ама става ли за Левски? Не случайно много футболисти от Берое при нас не стават, защото там се играе по различно и трудно техните играчи трудно ще могат да се нагодят за стила, играта и манталитета на Левски.

Аз бих добавил още няколко неща. При нас очакванията и напрежението от фенове, ръководството и медиите са много по-големи. В отбори като Берое, Ботев, Славия, Локо Пд и Черно море се играе спокойно. Докато при нас се играе под напрежение от много страни и доста играчи не могат да покажат качествата си. Когато бъдат изгонени и заиграят в някой от изброените отбори веднага показват друго лице. 8-)
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 23 дек 2015 22:23

blue avalanche написа:

Всички... ;)

И Костадинов ли?
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 23 дек 2015 23:01

Тунизийският футболист Аймен Белаид със сигурност напуска Левски и ще продължи кариерата си в шотландската Висша Лига, твърди „Daily Record“.

Според информацията Белаид вече се е договорил за личните си условия с Хартс и ще подпише договор за две години.

Белаид е отхвърлил възможността да продължи договора си с Левски и ще напусне отбора със свободен трансфер.

Аймен Белаид бе близо до това да напусне Левски още през изминалото лято, когато бе спряган за трансфер в Хартс и Стяуа.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 23 дек 2015 23:07

Sinite ot Sofia написа:
blue avalanche написа:

Всички... ;)

И Костадинов ли?

Не е "кореняк" бероец. Учил се е на футбол другаде.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 дек 2015 14:30

Пу дееба, ще ми липсва Белаидов. :( Определено доста израстна като футболист при Стоев, изчисти доста от досадните си грешки, особено при играта ек на ек с противник, а и се научи да изнася топката на много прилично ниво, все едно гледам вече Косчелни в син екип.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
twize
Контакти:

Мнениеот twize » 24 дек 2015 14:55

blue avalanche написа:

Всички... ;)

Костадинов за мен става ;)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 24 дек 2015 15:49

twize написа:
blue avalanche написа:

Всички... ;)

Костадинов за мен става ;)

Обаче Везалов,Велев,Т.Христов,Иванов,Крумов... :)

Върни се в “Левски”