ВЛ | 18-ти кръг | Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 2:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- MapTo_D
- Контакти:
Re: ВЛ | 18-ти кръг | Стоук Сити - Манчестър Юнайтед
Брей, че и изнагля дори нашето треньорче, едва ли не медиите са му виновни, че 18 месеца не може да си нареди отбора, че похарчи почти 300млн евра за куцо и сакато и, че който ни хване ни прави за смях. Еб* му майката, ако зависи от това - ами да ни претрепват Стоук и да се приключва с тоя... тъжен и нагъл старчок, щото от преконференцията точно на такъв ми прилича.

- OTOMANGALOTMAKSUDA
0-1 ЗА МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД

-
prazen_hladilnik
- Контакти:
След турнерно ни в САЩ написах,че и този сезон нищо няма да направим и започнаха да ми обясняват колко съм глупав.Не се правя на футболен спец,но то тогава никва игра не се виждаше.От 3 год. много рядко гледам мачове,че много работа много нещо.Точно сега ни трябваше убедителна сериа от победи пък ,като погледнах кви ги вършем в последните 6 мача ,паднах от стола.Правилния човек за МЮ според мен винаги е бил Юрген Клон (е,вече го мразя ,де. ).Човек ,който от нищото да е изградил отбор и в същото време да е печелил трофеИ,а той е точно такъв .Пък тоя Гуардиола няма да го коментирам ,че според мен ,като тренер е гола вода ,то с барса и Костадин Ангелов (Лаптопа
) ще ти стане шампион.Да идва Моу ,докато все още има някъв шанс за трофей.Те и Гигсито да сложат играчите ни ще се освободят психически и пак може да се получи нещо,но да е само до края на сезона тогава 
Аз напук,ще кажа победа за Юнайтед.Весели празници на всички фенове и само Манчестър Юнайтед.

Всички мислят, че много трудно пак ще измъкнем нещо от мача.. но все пак вярвам, че ще вземем трите точки.
Весели празници на всички!!
Весели празници на всички!!
Тъй... Залагам 2ка ,защото смятам че е време.
Ние както и медиите трябва да оставим хората да работят.Стига толкова злоба!Стига с тоя Моуриньо!
Ръководството е зад Ван Гаал,Сър Алекс и той,Дейвид Гил също,изглежда че Рууни и останалите също са зад треньора си.
Много правилно се е изказал Рууни "всички разсъждават и ни критикувт,а нищо е знаят".
Викам да спрем.Щом не е уволнен,значи има причина,която на нас не ни е известна.
Надявам се да успеем да обърнем нещата.
Апсолютно всеки отбор има такива периоди!
Ние както и медиите трябва да оставим хората да работят.Стига толкова злоба!Стига с тоя Моуриньо!
Ръководството е зад Ван Гаал,Сър Алекс и той,Дейвид Гил също,изглежда че Рууни и останалите също са зад треньора си.
Много правилно се е изказал Рууни "всички разсъждават и ни критикувт,а нищо е знаят".
Викам да спрем.Щом не е уволнен,значи има причина,която на нас не ни е известна.
Надявам се да успеем да обърнем нещата.
Апсолютно всеки отбор има такива периоди!
- MASTER_COOL
- Контакти:
Весела Коледа на всички
Относно мача:
Убедителна победа (2:0 или 3:0) за домакините ! След мача , официално ще бъде връчена заповедта на ревльото !
Относно мача:
Убедителна победа (2:0 или 3:0) за домакините ! След мача , официално ще бъде връчена заповедта на ревльото !
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]