Изпълкомът реши: Литекс засега "виси"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

petko.h.markov
Контакти:

Re: Изпълкомът реши: Литекс засега "виси"

Мнениеот petko.h.markov » 23 дек 2015 18:47

Уникална държава,Уникално БФС!
"Аз имам 102 мача за Националния отбор и 59 като негов капитан" "Абсурд е да абдикирам"Страхотен аргумент.
Събират се два пъти годишно и ако не се виждат по софри може да се забравят.Не си знаят правомощията,ще създават комисия и тя да опере пешкира.
Корабът не се разклати,той потъва.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 дек 2015 18:48

Кашчей написа:
Teo написа:
Добре, да ти удрят пръстите с теслата и на тебе да ти харесва, това какъв те прави :?:
@ Ако Жорката си беше свирил КАКТО трябва да се свири, то зова за вадене от Трифон Попов щеше да е излишен :idea:

Тео, този съдия сигурно е първият в историята на футбола, който не свири както трябва и затова от Литекс взеха възможно най-тъпото решение.

Може и да е имало и по скандални мачове от тоя, ама ти мериш с различен аршин две еднакви ситуации си е направо умишлено :idea:
@ Ключовия момент е Минев/Йонсен :idea: За единия жълт, а за другия червен. Всеки които и да го питаш и да му искаш мнението толкова рано в мача ще ти каже, че ще вдигне за тия ситуации съответно жълт/жълт или червен/червен. :idea:

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 23 дек 2015 18:52

Да идват американците! Перуката , нали го водят някакъв шеф в УЕФА , ортак с Платини. Миришеее..

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 дек 2015 18:53

djd написа:Тео, БФС няма вина за това, че сме във В група.
Чакаха до последно, но нашите бяха решили вече, че ще се минава през несъстоятелност и така и не платиха прословутите 800к на НАП.

По темата за Литекс.
Изпълкома няма как да вземе решение, което да противоречи на решението на ДК и АК.
Затова и са замислили тая комисия, каквато и да е тя. Дали ще променят правилник, дали нещо друго, не знам.

Как да няма вина БФС, че сме във В група, като умишлено прикриваше далаверите на сметаджиите? Мислиш, че БФС не е знаело за умишленото трупане на задължения в ЦСКА?

hant
Контакти:

Мнениеот hant » 23 дек 2015 18:54

Решението на Изпълкома да не взема решение сега е най-уместната стъпка засега. Трябва всичко да се обмисли и трезво да се реши. Защото ако изхвърлят Литекс трябва да изхвърлят и Левски заради поведението на неговите фенове. При трето нарушение те трябваше ВЕЧЕ да са излетели от А група. Цяла България видя какво правеха левскарите на стадиона в Ловеч, как налагаха с железни тръби длъжностни лица (полицаите), а и по телевизията фенове на Левски се оплакваха, че в болницата медиците първо обслужвали ранените полицаи, а след това тях. Т.е. те подтвърдиха че е имало ранени полицаи и то не един.
Ако БФС изхвърли Литекс, трябва да изхвърли и Левски. И тогава догодина в Б група ще трябва да играят ЦСКА, Литекс и Левски. Левски е в жалко състояние и щом по правилника два отбора от Б група ще преминат в А група - това ще са Литекс и ЦСКА. Левски остава пак в Б група, а там идва Локо София, тъй че може пак да си останете в Б група. Може "спонсорите" ви да се откажат да дават пари на такъв скапан тим. А и след тези игри на Бойко доста фенове от ЦСКА, Литекс, Локо едва ли ще поискат на изборите да си дадат гласа на тандема Борисов-Пееевски. А загуби ли изборите Борисов едва ли днешните "спонсори" ще пожелаят да дават пари на Левски. Тъй че Левски ги чака голям к...
Днеска май в А група няма нито един отбор, феновете на който да са лоялни към левски.
Не ви завиждам, господа "сини".
Симятам, че е дошло време на нивото на Народното Събрание да се забрани спортни клубове да носят именато на национални герои Аз съм българин и на мене ми е неприятно да слушам "Долу Левски!", Долу "Ботев", Долу Спартак!" Измислете си други имена...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 23 дек 2015 18:57

Някой иска ли да му изровя правилника да види ФК Левски колко ДЕЙСТВИТЕЛНО трябваше да бъде наказанието?
@ 2 мача без сектор Б и един изцяло смех :idea: за удър по-главата с камък по длъжностно лице и бой и ексцесии в Ловеч :idea:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 дек 2015 18:58

"Ако искаш една работа да не се свърши - назначи комисия." Народна мъдрост. 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 23 дек 2015 19:01

hant написа:...Симятам, че е дошло време на нивото на Народното Събрание да се забрани спортни клубове да носят именато на национални герои Аз съм българин и на мене ми е неприятно да слушам "Долу Левски!", Долу "Ботев", Долу Спартак!" Измислете си други имена...

Ти първо се научи да пишеш правилно на български, за да не ти забранят да пишеш тук... 8-) И не, няма да си измисляме други имена - посери се от яд, отворко!... :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 23 дек 2015 19:03

W84me написа:
Teo написа:Компромиси има за всички, само за ЦСКА няма :idea:
@ Благодарим ти Перука! И за 2008, и за дълговете, и за В група :idea:

От компромиси го докарахте до тука!

Вие също!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 23 дек 2015 19:05

Nuke написа:
Teo написа:
Заседанието на Изпълкома на БФС приключи. След малко повече от 2 часа футболните началници не стигнага до конкретно решение по казуса "Литекс". Стана ясно само, че ще бъде създадена специална комисия, която да разгледа детайлно случая след Нова година. Така за момента клубът от Ловеч не е нито изваден от "А" група, нито върнат в нея.

"Можехме да вземем решение, което да е брутално за българския футбол. Такова решение се взима много тежко", коментира на излизане от сградата на "Иван Асен II" един от членовете на Изпълкома Петър Величков.

Литекс остава в А група... това е повече от ясно след днешното фиаско в БФС :idea:
@ Ако искаха щяха да ги изхвърлят... щом ще се прави спец. комисия са ясни нещата... :idea:

ПП Тука главния герой е човека със свирката в ръка... следствие на негови брутални тесли по терена накараха Литекс да напусне терена :idea:

Няма такова нещо. Играчите бяха извадени, а не са напускали самоволно. По твоята логика излиза, че изнасилвачите не са виновни, а жените, които ги "провокират" със секси облекло. Тук главният герой УЖ е Трифон Попов. Малко невероятно, защото още е жив и заема поста си на президент.

Кажи Лафчис защо извади Левски преди години!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Върни се в “Литекс”