DANS написа:Подвизаващите се в тази тема руски тролове, преди месец-два ближеха Ердоганя и Турция по "едно място", заедно с идола си - Путин, сега друга песен пеят. Като фурнаджийски лопати са!
Кога съм лизал Ердоган по гъза бе, долно лъжливо копеле!?!

Кога бе!? За ЮП ме беше яд, че продажниците предпочетоха да си пълнят техните си джобове, отколкото да договарят изгодни за държавата си условия. Бях пуснал инфо за продадена земя на руска компания със завишена десетки пъти цена, обаче не съм чул немците да са правили такива въртели за Северен поток. Шо ли тъй не рекоха да си пълнят гушите и тамошните, пък редовия немец кучета го яли. Ей за това ме беше яд! Аз ли показах документа с който Борисов направи ЮП обект с национално значение, а се оказа че всъщност не бил чел изобщо договори?
Щом не ти е проблем да управлява партньор на белот на Златев който прави ей такива неща дето писах и незнайно как печели избори с изявление за теглене на 16 милиарда заем, излъга за цената на винетните стикери преди местни избори, а най-голямата ти грижа е дали аз съм руски трол, така да бъде!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.