Je suis Платини

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Je suis Платини

Мнениеот Кашчей » 21 дек 2015 19:47

Thsmith написа:
HoUs4oOL написа:Съгласен съм, искаш ли да напишем писмо до фифа или да се обадим някъде, готов съм да се подпиша където кажеш, ама да знаеш, че ти ще говориш, аз може да почукам на вратата само, както пред учителската стая, искаш ли?

Вече получи точка за трол на годината, може да намалиш темпото. Няма нужда да се напъваш в последните дни.

diplomat написа:Защо да взимат СП от Русия? :?: Да анулират тогава първенството в Германия, щото за там отдавна е ясно, че всичко е било корупция. Същото важи за Корея и Япония. Катар е най-жалкият избор от футболна гледна точка, но очаквах че от финансова гледна точка ще подкрепиш - все пак нали парата е най-важна. ;)

Какво има да анулират на дадено първенство не ми е ясно? Няма никаква логична причина да провеждаш такива първенства на газЪ на света където отгоре на това не се знае дали първенство ще се играе или се се разхождат танкове :) Аз смятам, че тези първенства трябва да се провеждат само в "бели държави". Нямам предвид като цвят, а като условие в държавата. Точно като Германия и Япония. Някъде където имаш всички условия, всички удобства, изобщо всичко което си поиска човек. Има и добре развита служба за сигурност и не се опасяваш, че ще свършиш в някоя джунгла или някое блато :lol:
Такива условия може да има само в бяла държава.

Просто не е сериозно да сравняваш условията, които предлагат държави като Германия и такива като ЮАР, Бразилия, Русия, Катар и етк

Виж маркираното и си спомни Мюнхен 1972!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 21 дек 2015 20:04

Винаги съм приемал Платини като футболист, а не като функционер.
За съжаление, Платини доказа, че ........ никога не е късно да станеш за резил.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xiLYX-O7UKE[/youtube]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 21 дек 2015 22:17

Този дядка (Блатер) защо не се скрие някъде и никога повече да не се показва? Каквото гепнал, гепнал...
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 22 дек 2015 10:39

Руските "джунгли и блата" :

Калининград
Изображение

Изображение

Москва
Изображение

Изображение

Изображение

Санкт Петербург
Изображение

Изображение

Казан
Изображение

Изображение

Нижний Новгород
Изображение

Изображение

Волгоград
Изображение

Изображение

Самара
Изображение

Изображение

Саранск
Изображение

Изображение

Ростов на Дон
Изображение

Изображение

Сочи
Изображение

Изображение

Екатеринбург
Изображение

Изображение
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 22 дек 2015 10:52

Колега, не трябва да им отговаряш ... Въпросът не е в "руските гори и блата" , а в българските малоумници :|
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 дек 2015 12:10

Фотошоп, фотошоп....... :lol:
Някои хора са тотално незапознати с Русия или искат да промиват мозъци. Русия има перфектна инфраструктура за СП.
И разбираш ли, в САЩ имало повече сигурност. В онези щати, дето се гърмят по-често отколкото казват добър ден.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 22 дек 2015 13:43

Какви са тия фалшиви снимки, това не е Русия, къде са мечките и танковете по улиците? :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 22 дек 2015 19:17

И в Русия най-после са открили ...... фотошопа :)

ПП: как поне една пиянка не се мерна пред обектива :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 дек 2015 23:06

diplomat написа:Пак ти казвам - до 2022 толкова петролни милиарди могат да се налеят в Катар, че държавата ще бъде преобразена напълно. Но пак бих бил против тяхната кандидатура.

За стадионите - до 2018 ще вдигнат страшни съоръжения, за което няма никакви съмнения. Просто потърси в гуглето и ще видиш, че това няма да е проблем. Единствено съм съгласен с теб за проблемите около огромните разстояния, но не съм наясно кои градове точно ще бъдат използвани за провеждането на мачовете. Най-адекватно би било да се състоят предимно в европейската част на Русия.

За сравнението със САЩ - никой не твърди, че Русия има по-добра инфраструктура за СП от Щатите. Но РФ има потенциал, има и ресурси за да направи нужните промени, и напълно заслужава този шанс, който би донесъл голямо развитие дори за обикновения живот в страната, както се случи в Бразилия - едно от условията да приемат СП през 2012 беше овладяването на фавелите, и сериозна борба с мафията и организираната престъпност. Защо трябва да се отнема правото на Русия да се развива? :?:

Човек... ако щеш и златото на Мидас да излееш там и да направиш нещо уникално, пак ще са си ислямисти. Без значение дали живеят в колиба и се "возят" на камила или на живеят в небостъргач и се возят в бентли.
За второто изхождаме от коренно различна позиция. Ти говориш за това какъв шанс е за русия, бразилия и тн. Аз честно казано не се интересувам дали ще се развиват или ще живеят като да не казвам какво. Не смятам, че това трябва и да е интерес на една футболна организация. Целта трябва да е да се направи най-доброто световно, да се предложат най-добрите условия и комфорт на гостите. Не някой да се развива, а просто форума да мине перфектно за всички. Аз лично имам голямо желание да отида и да гледам на живо такъв форум. Естествено с нетърпение чакам и най-накрая такъв форум да се проведе в нормална държава в която мога спокойно да отида. Това е личния ми интерес и не го крия.

---
Голямо развитие правят. Едните строят стадиони в джунгата или не ги довършват, другите изоставят стадионите, да не споменавам какво стана и с гърците и тяхната олимпиада

Кашчей написа:Виж маркираното и си спомни Мюнхен 1972!

Ще си спомня, но доколкото знам се говори за 2018 и 2022, а не за 50 години назад? Освен ако не си измислил машина на времето и няма да правим световно през 70 та
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 23 дек 2015 00:49

Thsmith написа:
diplomat написа:Пак ти казвам - до 2022 толкова петролни милиарди могат да се налеят в Катар, че държавата ще бъде преобразена напълно. Но пак бих бил против тяхната кандидатура.

За стадионите - до 2018 ще вдигнат страшни съоръжения, за което няма никакви съмнения. Просто потърси в гуглето и ще видиш, че това няма да е проблем. Единствено съм съгласен с теб за проблемите около огромните разстояния, но не съм наясно кои градове точно ще бъдат използвани за провеждането на мачовете. Най-адекватно би било да се състоят предимно в европейската част на Русия.

За сравнението със САЩ - никой не твърди, че Русия има по-добра инфраструктура за СП от Щатите. Но РФ има потенциал, има и ресурси за да направи нужните промени, и напълно заслужава този шанс, който би донесъл голямо развитие дори за обикновения живот в страната, както се случи в Бразилия - едно от условията да приемат СП през 2012 беше овладяването на фавелите, и сериозна борба с мафията и организираната престъпност. Защо трябва да се отнема правото на Русия да се развива? :?:

Човек... ако щеш и златото на Мидас да излееш там и да направиш нещо уникално, пак ще са си ислямисти. Без значение дали живеят в колиба и се "возят" на камила или на живеят в небостъргач и се возят в бентли.
За второто изхождаме от коренно различна позиция. Ти говориш за това какъв шанс е за русия, бразилия и тн. Аз честно казано не се интересувам дали ще се развиват или ще живеят като да не казвам какво. Не смятам, че това трябва и да е интерес на една футболна организация. Целта трябва да е да се направи най-доброто световно, да се предложат най-добрите условия и комфорт на гостите. Не някой да се развива, а просто форума да мине перфектно за всички. Аз лично имам голямо желание да отида и да гледам на живо такъв форум. Естествено с нетърпение чакам и най-накрая такъв форум да се проведе в нормална държава в която мога спокойно да отида. Това е личния ми интерес и не го крия.

---
Голямо развитие правят. Едните строят стадиони в джунгата или не ги довършват, другите изоставят стадионите, да не споменавам какво стана и с гърците и тяхната олимпиада

Кашчей написа:Виж маркираното и си спомни Мюнхен 1972!

Ще си спомня, но доколкото знам се говори за 2018 и 2022, а не за 50 години назад? Освен ако не си измислил машина на времето и няма да правим световно през 70 та

ФИФА работи като структура, която да подпомага футбола по цял свят. Заради това почти всички държави в света са членки, и задачата на организацията е да ПОПУЛЯРИЗИРА и РАЗВИВА спорта, а не само и единствено да гарантира 7-звездни условия за зрители или фенове. Футболът от край време е цяла култура с милиарди последователи. Да не го принизяваме до обикновените глупости "Запад-Изток", бедни-богати и т.н.

Върни се в “Свободна зона”