Уотфорд - Ливърпул 20.12.2015 |15:30| 3-0 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Уотфорд - Ливърпул 20.12.2015 |15:30|

Мнениеот iliev72 » 21 дек 2015 11:33

Фюрер остави тези младежи които играят футбол само на FIFA-та и едва ли някога ще стигнат до стадиона :)
За всяко нещо си иска време и особено когато се налага сериозна промяна.Засега се оказваш прав , че Ловрен е схванал какво иска Клоп за разлика от Сако който беше трагичен.
Най-после сте на път разделите(симпатизирам на Байерн в Германия) с Пеп. За Анчелоти винаги съм имал смесени чувства като изключим работата му в Милан.Там изкара дълго и направи много хубави неща с Милан.В Англия и Испания да си призная очаквах повече от него. Очаквах по-дълго да се задържи.Дано в Байерн успее да изкара повече от 2-3 сезона.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
ireland
Контакти:

Мнениеот ireland » 21 дек 2015 13:04

yordechi написа:Фюрер остави тези младежи които играят футбол само на FIFA-та и едва ли някога ще стигнат до стадиона
Ех хубаво е да чувам, че съм младеж..ще почерпя
iliev72 написа:В Англия и Испания да си призная очаквах повече от него.
За пръв път започва работа извън Италия (и като състезател не е играл в чужбина). Резултатът е от първия му сезон в Англия (изобщо извън Италия) е шампионска титла. В Испания - първи сезон - ШЛ - 10-та. Какво повече си очаквал? Бенитес след като спечели ШЛ с Ливърпул си гарантира 5 години. А в Реал никога нищо не е достатъчно. Успех на татко Карло в Байерн, трудно ще е, летвата е вдигната мнооого високо, но дано направи "Голям шлем"

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 21 дек 2015 13:05

iliev72 написа:Фюрер остави тези младежи които играят футбол само на FIFA-та и едва ли някога ще стигнат до стадиона :)
За всяко нещо си иска време и особено когато се налага сериозна промяна.Засега се оказваш прав , че Ловрен е схванал какво иска Клоп за разлика от Сако който беше трагичен.
Най-после сте на път разделите(симпатизирам на Байерн в Германия) с Пеп. За Анчелоти винаги съм имал смесени чувства като изключим работата му в Милан.Там изкара дълго и направи много хубави неща с Милан.В Англия и Испания да си призная очаквах повече от него. Очаквах по-дълго да се задържи.Дано в Байерн успее да изкара повече от 2-3 сезона.

Не съм гледал мача, ама съм съгласен с мненията, че Сако направи един слаб мач от както е при нас общо взето и веднага се изкара навсякъде най-черния(не буквално)....нищо, че ако Ловрен беше здрав Сако поне още 1-2 седмици щеше да почива, защото не е напълно възстановен и тренира от 2-3 дена преди тоя мач...за мен като са здрави и двамата от тук нататък трябва да играят те докато не се купят нови защитници и Шкъртел да не припарва до титулярното място...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 21 дек 2015 13:36

Слаб мач ... Тая селска грешка на Богдан, според мен, предреши изхода на мача :roll: Оспина направи същата простотия срещу Олимпиакос ... лубеничари :x
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 21 дек 2015 19:15

Gil-galad написа:
iliev72 написа:Фюрер остави тези младежи които играят футбол само на FIFA-та и едва ли някога ще стигнат до стадиона :)

Не съм гледал мача, ама съм съгласен с мненията, че Сако направи един слаб мач от както е при нас общо взето и веднага се изкара навсякъде най-черния(не буквално)....нищо, че ако Ловрен беше здрав Сако поне още 1-2 седмици щеше да почива, защото не е напълно възстановен и тренира от 2-3 дена преди тоя мач...за мен като са здрави и двамата от тук нататък трябва да играят те докато не се купят нови защитници и Шкъртел да не припарва до титулярното място...

Имам чувството , че Шкъртел си го плюете по инерция вече :mrgreen: ... Аз лично не видях някаква сериозна грешка да направи срещу Уотфорд . За Сако си прав - направи безобразен мач , но това нито е повод за някакви генерални заключения , нито го прави слаб играч . Отделно , че функционалното му състояние не е добро .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 21 дек 2015 22:01

Със Сако се прибърза, защото нямаше кой да играе, на една седмица тренировки е.А за Щъркел... тоя човек ни трови нервите от 4 години.Отделно на 2-3 мача прави фрапантна грешка, заради която губим точки.Същият като Михайлов.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 22 дек 2015 05:43

Der Führer написа:
Gil-galad написа:

Имам чувството , че Шкъртел си го плюете по инерция вече :mrgreen: ... Аз лично не видях някаква сериозна грешка да направи срещу Уотфорд . За Сако си прав - направи безобразен мач , но това нито е повод за някакви генерални заключения , нито го прави слаб играч . Отделно , че функционалното му състояние не е добро .

Еми виж пак,кой покрива засадата при втория гол...и не му е за първи път.С/у Рубин всички псуваха Клайн,че си изтървал човека,а той си теглеше напред с останалите,както иска Клоп,но заспалия словак пак покри нападателя,който беше в зоната на Клайн и последния опра пешкира (във форума)...

Потребителски аватар
crazy_one
Контакти:

Мнениеот crazy_one » 22 дек 2015 07:29

Направихме слаб мач като цяло по различни причини.
Уотфорд се преставят добре в момента и не пропуснаха да ни победят. Не ме притеснява толкова много, че получихме 3 гола, колкото че не успяхме да отбележим нито един. Аз съм на мнение, че е важно да се създават голови положения които с малко късмет и находчивост от страна на нападателите се превръщат в голове :!: Въпросът е, че в последния ни мач не виждах кой би могъл да отбележи попадение. Станахме свидетели на неориентирани удари отдалеч и безцелни центрирания на принципа "каквото стане".

Дано променим нещата и играта като цяло за следващия мач и играчите свикват по-бързо с указания на треньора, защото въпреки че в Англия не е както в Германия, съм сигурен че Клоп ще намери правилните решения Ливърпул да заиграе по-добре и по-ефектиктивно от в момента.

Come on MERSEYSIDE REDS!!!
LIVERPOOL RULZZ

Потребителски аватар
Der Führer
Контакти:

Мнениеот Der Führer » 22 дек 2015 15:01

Liverpool_EC написа:
Der Führer написа:
Gil-galad написа:

Еми виж пак,кой покрива засадата при втория гол...и не му е за първи път.С/у Рубин всички псуваха Клайн,че си изтървал човека,а той си теглеше напред с останалите,както иска Клоп,но заспалия словак пак покри нападателя,който беше в зоната на Клайн и последния опра пешкира (във форума)...

Не си прав приятелю ... Когато Шкъртел тръгна да тегли за изкуствена , Сако и Морено хукнаха в обратна посока . Колективна грешка е втория гол ...нескопосано изчистване , после Лукас гледаше отблизо и накрая Шкъртел , Сако и Морено не се разбраха . За мен Клоп сгреши пускайки Сако , защото беше непълноценен . Но за мен слабото място беше Богдан . Първите два гола са негови .
вие СТЕ СРАМ ЗА БУРГАС !!!
и ВИЕ СЪЩО ...

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 23 дек 2015 02:14

Der Führer написа:Когато Шкъртел тръгна да тегли за изкуствена , Сако и Морено хукнаха в обратна посока

Замисли се какво си написъл тука :arrow: Когато Шкъртъл тръгна да тегли,Сако и Морено бяха пред него т.е.словака е закъснял,много ясно че ще тръгнат в обратна посока,като виждат,че Игало е покрит.Накъде да тръгнат, към центъра ли?
Изображение
Ето ти снимка,по ясно не знам как да ти покажа.Значи виж Клайн,Сако и (вечното крило :lol: ) Морено,как спазват изискването на Клоп за висока линия и са си оставили Игало да виси в засада.Шкъртъл пак блее и покрива засадата.За какво неразбиртелство говорим,като има само един и същи вечно НЕРАЗБРАЛ.
Аз затова ти казавах,че бъркаш за Сако.Да, този мач беше ужасен с топка в крака(технически),но той разбира какво иска Клоп от него,чисто тактически.Той дори постоянно дърпа другите 3ма напред.А, обърках се...2ма са -3тия се е запънал,като магаре на лед и него даже с трактор не можеш да го издърпаш :lol:

Върни се в “Ливърпул”