ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Evil23

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Evil23 » 21 дек 2015 21:37

Beladona написа:Като чета в Спортал , Инджов бил готов да сдава , а ? Гейм овър ли бре , Припознавачи ?

О,да, абсолютен гейм овър. Този сценарий все едно е писан за Холивуд. Инджов сдава някакви виртуални ключове, които нямат никакво покритие. Защото според Спортал, Инджов дори акции не притежава, а и нали скоро правихме проверка в ТР- оказа се, че Инджов никъде не е вписан в ПФК ЦСКА АД. Той не представлява ЦСКА, няма акции в клуба, но се изявявал като спонсор. Да, изключително заплетен сюжет, в който не се знае кой е убиеца. А, ако Инджов започне да танцува, тогава ще изпратим сценария в Боливуд.

р.s. Все си мислех, че получаваш информацията от първа ръка, колежке? А то се оказва, че попиваш инфото от Спортал? :shock:

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 дек 2015 21:47

memnto написа:Не разбирам с какво Ганчев е по-зле в момента. ;)

Хахахаха ! Къде е Литекс бре ?! Направи си показно харакири ! Пред всички и продължава да се излага като се жали като жена пред различните комисии ! Ганчев НИКОГА в ЦСКА ! Цесекар бил ...утре ! Кой подкокороса Менди и Кокоско ?! А ? Помниш ли ?

Потребителски аватар
BEROE_StZ
Контакти:

Мнениеот BEROE_StZ » 21 дек 2015 21:48

Дучето преди 1/2 час с култово изказване пред ринг:

"Ключовете са при свети Петър и бай Ставри от централния" (вероятно затвор) :mrgreen:
1972, 1979, 1986, 2010, 2013, 2015, 2016

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 дек 2015 21:52

Evil23 написа:
Beladona написа:Като чета в Спортал , Инджов бил готов да сдава , а ? Гейм овър ли бре , Припознавачи ?

О,да, абсолютен гейм овър. Този сценарий все едно е писан за Холивуд. Инджов сдава някакви виртуални ключове, които нямат никакво покритие. Защото според Спортал, Инджов дори акции не притежава, а и нали скоро правихме проверка в ТР- оказа се, че Инджов никъде не е вписан в ПФК ЦСКА АД. Той не представлява ЦСКА, няма акции в клуба, но се изявявал като спонсор. Да, изключително заплетен сюжет, в който не се знае кой е убиеца. А, ако Инджов започне да танцува, тогава ще изпратим сценария в Боливуд.

р.s. Все си мислех, че получаваш информацията от първа ръка, колежке? А то се оказва, че попиваш инфото от Спортал? :shock:

Получавам всякакви информации....бъди особено внимателен , ако кажа , че положението е басово !

Beladona

Мнениеот Beladona » 21 дек 2015 21:55

BEROE_StZ написа:Дучето преди 1/2 час с култово изказване пред ринг:

"Ключовете са при свети Петър и бай Ставри от централния" (вероятно затвор) :mrgreen:

Дуче AWAKENS ! :)

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 21 дек 2015 21:57

Beladona написа:Получавам всякакви информации....бъди особено внимателен , ако кажа , че положението е басово !

Да, така е. Ти си от Брейк Нюз. :o 8-)

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2015 07:16

Evil23 написа:
Beladona написа:Получавам всякакви информации....бъди особено внимателен , ако кажа , че положението е басово !

Да, така е. Ти си от Брейк Нюз. :o 8-)

По принцип съм си от РАП НЮЗ на Влади Априлов ...но се кефя , че каквото съм прогнозирал през последните шест месеца за ЦСКА , 51 % съм познал . А даже и за Литекс , а даже и за Гриша Ганчев :) хохохохо ! А ти, смешке , малка , сладка, нямаш вярно изречение ! Какво стана с Апелативната комисия и Литекс , а ? Отново ли товарния влак помете мечтите ти за връщане на Литекс , а ? Ей , Ганчевисти ,толкова сте смешни и жалки с вашите въжделения да заобикаляте правила и да се правите на селски тарикати ! Ей, нискоразредни българи , има думи като чест, достойнство , гордост ..... Елате , ще ви давам безплатни уроци да ви обясним какво означават ! Отвратен съм от хора като вас !!!

ПП Ганчев не можеше ли чинно да приеме последствията от действията си по ваденето на отбора от терена , ами ще обжалва , а ? А, онзи смешник , Стойкас Стоилов , дето се би в гърдите , че той би извадил отбора ...какво стана сега ? Хахахха ! Не бил той ... Това стана като в народните песни ...най ми е бил Трифон Попов ! Смях ! Смешни сте !

Какво се оказа сега във Великият модел за футболен клуб ?! - Стойкас Стоилов , вади отбора без да е никой там ?! Хахахаха ! Великият модел се самоликвидира ! Хахаха ! Юноши , девойки ...не знам си кво ...аре вземете малко висш футболен мениджмънт !

Драги Ганчевисти, вие искате тези смешници , дето правят грешка след грешка да ми ги докарате в ЦСКА ?! ХАХАХАХ ! Я се осъзнайте ! Цялата Вселена е срещу това !

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 22 дек 2015 12:08

Колежке, поспри се малко със смеха, щото сълзи не ти останаха!
Кога аз лично съм казвал, че АК ще върне Литекс? Напротив казвах обратното. Дори Изпълкомът е много вероятно да не върне Литекс. Но това нас не ни интересува. По-скоро теб много те интересува, но някак си е в противовес с твоите изказвания за морал. Изглежда си мислиш, че изваждането на Литекс ще спре Ганчев и искаш ловешкият клуб да бъде разбит, само за да получиш личния си триумф. Но май залагаш всичките си пари само на един кон. ;)
И престани да се хвалиш, вече няма човек, който да те чете и да не ти се смее! 8-)

Beladona

Мнениеот Beladona » 22 дек 2015 12:24

Evil23 написа:Колежке, поспри се малко със смеха, щото сълзи не ти останаха!
Кога аз лично съм казвал, че АК ще върне Литекс? Напротив казвах обратното. Дори Изпълкомът е много вероятно да не върне Литекс. Но това нас не ни интересува. По-скоро теб много те интересува, но някак си е в противовес с твоите изказвания за морал. Изглежда си мислиш, че изваждането на Литекс ще спре Ганчев и искаш ловешкият клуб да бъде разбит, само за да получиш личния си триумф. Но май залагаш всичките си пари само на един кон. ;)
И престани да се хвалиш, вече няма човек, който да те чете и да не ти се смее! 8-)

Ааааа ! Значи не те интересува, плиткоумни припознавачо , че потенциалният собственик на ЦСКА съсипа вече един отбор за тоя що клати гората ...а ще се радвам сега на успехите си , утре ако стана като теб да нямам вярно изречение , ще съм по- нисък от тревата !

Изпълкомът да върне Литекс ?! Това е по-безумно от всичките ти писаници досега ! Никакъв шанс !

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 22 дек 2015 12:31

Beladona написа:
Evil23 написа:Колежке, поспри се малко със смеха, щото сълзи не ти останаха!

Ааааа ! Значи не те интересува, плиткоумни припознавачо , че потенциалният собственик на ЦСКА съсипа вече един отбор за тоя що клати гората ...а ще се радвам сега на успехите си , утре ако стана като теб да нямам вярно изречение , ще съм по- нисък от тревата !

Изпълкомът да върне Литекс ?! Това е по-безумно от всичките ти писаници досега ! Никакъв шанс !

Колежке, нали същото съм написал?! Или вече няма за какво да се хванеш и извърташ думите на твоите опоненти.
Всъщност опонент е много силна дума за теб. Ти си просто посредствен списвач, който е на заплащане към някого, но си се издънил безброй пъти и се чудя как още те държат? :? :cry:

Върни се в “Архив”