sin4ec написа:Хората, командващи в Левски са далеч по-могъщи от Пеевски. И ако решат да върнат Литекс, ще го върнат. Който има уши, нека слуша!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sin4ec написа:Хората, командващи в Левски са далеч по-могъщи от Пеевски. И ако решат да върнат Литекс, ще го върнат. Който има уши, нека слуша!
ticha i vladislav написа:Не знам Литекс в коя група ще играят,но всяко гостуване на Левски ще бъде крайно,не безкрайно интересно,този толкова обичан от всички шопски отбор и ще усетят с всичките си части тази бликаща симпатия още от първите кръгове на пролет.
OrangePower написа:sandi74 написа:PFC Litex написа:Чакам ЙОристите на форума да кажат, в коя група ще продължим участие?
Нека първо да видим изобщо ще ви има ли като отборАко ви има и ако вземете лиценз ще играете в Б група.Ако не получите лиценз.....
Няма причина да взимат лиценза на Литекс, защото всичко е изрядно и няма задължения. Изваждането на отбора няма нищо общшо с лицензите и прочие.
Черният козел написа:ticha i vladislav написа:Не знам Литекс в коя група ще играят,но всяко гостуване на Левски ще бъде крайно,не безкрайно интересно,този толкова обичан от всички шопски отбор и ще усетят с всичките си части тази бликаща симпатия още от първите кръгове на пролет.
Много ясно,кой ти гледа Черно море
ticha i vladislav написа:Не знам Литекс в коя група ще играят,но всяко гостуване на Левски ще бъде крайно,не безкрайно интересно,този толкова обичан от всички шопски отбор и ще усетят с всичките си части тази бликаща симпатия още от първите кръгове на пролет.
ticha i vladislav написа:Черният козел написа:ticha i vladislav написа:Не знам Литекс в коя група ще играят,но всяко гостуване на Левски ще бъде крайно,не безкрайно интересно,този толкова обичан от всички шопски отбор и ще усетят с всичките си части тази бликаща симпатия още от първите кръгове на пролет.
Много ясно,кой ти гледа Черно море
Бургас ,на стадион Лазур
Avanti_Ragazzi написа:trokadero_ написа:W84me написа:trokadero_ написа:То си е ясно като бял ден . Анулират се точките и Лудогорец си дърпа убедително - това е , чисто и просто
Няма да се анулират ве, мишка.
Ами щом няма да анулират , нека Литекс да си остане в А група
Ами той ще си и остане утре след изпълкома!
Само гледайте утре как ще променят наредбата на БФС със задна дата и Литекс ще остане в А група! Като най-много им вземат 3 или 5 точки!![]()
shevchenko написа:Няма да липсват на никого.
memnto написа:sin4ec написа:Хората, командващи в Левски са далеч по-могъщи от Пеевски. И ако решат да върнат Литекс, ще го върнат. Който има уши, нека слуша!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост