ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи
Екстра ставаме си пак " Септември при ЦДВ" автентичния от 5 май 1948г. 

Beladona написа:suni написа:djd написа:Един от финансовите благодетели на ЦСКА Юлиян Инджов очаква Васил Божков и Петър Манджуков да придобият клуба. Инджов изрази готовност да "предаде ключовете".
"Нямам дългосрочни планове за инвестиране в ЦСКА, напротив. Очакваме г-н Петър Манджуков и г-н Божков да влязат в отбора и да започнат да дават пари. Ние ще им предадем ключовете. Аз не съм влизал в ЦСКА, че да се оттеглям от клуба. Всеки е помагал, спонсори колкото искаш. И аз съм един от спонсорите. Въобще не искам да коментирам г-н Томов. Крадецът вика - дръжте крадеца. Не искам да се разправям повече с глупости. Това са пълни глупости. Можеш ли да си съдиш спонсора? Да го караш да връщаш пари, които не е взел. Въобще не смятам да се занимавам с г-н Томов", заяви бизнесменът пред агенция ПИК.
На въпрос кога се очаква господин Божков да влезе в управлението на ЦСКА, Инджов каза:
"Така, както е заявил г-н Божков, трябва да си направи сметките, не знам. Тези въпроси задавайте към него.
Аз съм само един спонсор на отбора. Влизането в клуба значи да притежавате акции, аз не притежавам такива! Не ми е работа да смятам дали г-н Ганчев ще сдаде властта на г-н Божков. Който има повече пари, той трябва да вземе ЦСКА".
Чудно ми е - хем не притежава акции, хем щял да им предаде ключовете. Кои са тези "ние"? Кредиторите ли?
Тоя очакваше Ганчев да му купи акциите, сега па чака Божков...
Информацията ми , че Литекс ще са аут от А група се потвърди ! Най-накрая БФС трябва да разбере , че с компромиси не става ! Сънчо, сега чувам , че Гришата и Стойне Манолов искат да ни обединяват със Септември София ....това как ти се струва ?![]()
![]()
![]()
или ти си искаш Литекс ?
Глупости, никакъв шанс !.. Литекс са твой проблем, не мой. Аз съм против ЦСКА Цимбик в А-област.
Прокобо мръсна, върви на майната си! 

Днес получих информация, която е важна за бъдещето на ЦСКА. Божков, ако иска да влиза в ПФК ЦСКА АД- няма никакъв проблем. Ще е интересно да се види после какво ще прави? Но изглежда и на него не му се влиза в ПФК ЦСКА АД. Защото си има готово дружество.
Не знам Септември в коя група се намират, но ако са във В групата, може и да има сливане с новия отбор на Божков, който ще тръгне от А областна, и ще се казва ФК ЦСКА СОФИЯ.
Както вече писах преди, това нас привържениците, които сме за престуктуриране на Литекс- не ни интересува.
Днес стана ясна съдбата на Литекс, и ако Изпълкома не ги върне, ще е ясна и съдбата на новия ЦСКА в Б група.
Не знам Септември в коя група се намират, но ако са във В групата, може и да има сливане с новия отбор на Божков, който ще тръгне от А областна, и ще се казва ФК ЦСКА СОФИЯ.
Както вече писах преди, това нас привържениците, които сме за престуктуриране на Литекс- не ни интересува.
Днес стана ясна съдбата на Литекс, и ако Изпълкома не ги върне, ще е ясна и съдбата на новия ЦСКА в Б група.

Не могат ли да ни поканят с уайлд кард в "А" група?
Evil23 написа:Днес получих информация, която е важна за бъдещето на ЦСКА. Божков, ако иска да влиза в ПФК ЦСКА АД- няма никакъв проблем. Ще е интересно да се види после какво ще прави? Но изглежда и на него не му се влиза в ПФК ЦСКА АД. Защото си има готово дружество.
Гладна кокошка-просо сънува!
Та така и не сподели като как ще преструктурирате Литекс

Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Гладна кокошка-просо сънува!
С мерак!

Evil23 написа:Кашчей написа:Гладна кокошка-просо сънува!
С мерак!![]()
Това нов вариант на "Който трябва да знае-знае!" ли е

Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Кашчей написа:Evil23 написа:Кашчей написа:Гладна кокошка-просо сънува!
С мерак!![]()
Това нов вариант на "Който трябва да знае-знае!" ли еЗащото вие все знаете, но сте скръндзи и не ни казвате на нас, за да знаем и ние
![]()
Ти специално какво ще направиш, ако узнаеш? Просто ми е интересно каква сила те движи?

Evil23 написа:Кашчей написа:Evil23 написа:Кашчей написа:Гладна кокошка-просо сънува!
С мерак!![]()
Това нов вариант на "Който трябва да знае-знае!" ли еЗащото вие все знаете, но сте скръндзи и не ни казвате на нас, за да знаем и ние
![]()
Ти специално какво ще направиш, ако узнаеш? Просто ми е интересно каква сила те движи?
Просто съм ученолюбив и искам да си разширя кръгозора по тези въпроси с преструктурирането на ФК. А за правенето..Ми смятам да напиша едно доносническо писмо до ФИФА , с копие до УЕФА, но понеже не знам английски ще ти го пратя да ми го преведеш. Скоро разбрах, че си единственият в този форум, който знае идеално английски и съм сигурен, че ще свършиш добра работа.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
Evil23 написа:Кашчей написа:Гладна кокошка-просо сънува!
С мерак!![]()
......гол таш....к!
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България