Класация за форумен ТРОЛ на годината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Re: Класация за форумен ТРОЛ на годината

Мнениеот locke » 20 дек 2015 22:30

От мен награда за победителя - тризвездна дървена колиба на остров Мишка 8-)
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 20 дек 2015 22:41

sin4ec написа:Индианец, пусни и мене в класацията, обиден съм! :)
Така наскоро сложиха в списъка за санкции Гиви, ама пропуснаха Моторолла...човекът се обиди, и с право! Толкова хохли изтрепа и им спря 4 офанзиви, и да го пропуснат?
Но Гиви е класика. Феноменален тактик и стратег в областта на отбраната и използването на танковите групи за отбрана и контраатака. Командир, който всяка армия в света би приела за чест да притежава. Минимум жертви, максимум резултати, а ветераните на САС единодушно избраха частта му за най-добра действаща сухопътна единица в света. Признание, което няма как да не прави впечатление...

Назад си в класацията, колкото и да се стараеш. Или ти плащат по малко , или те мързи. Според мен по вероятно е второто. А като му на правят паметник на Моторолата ме викни да се снимам за спомен. ;)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 20 дек 2015 22:50

locke написа:От мен награда за победителя - тризвездна дървена колиба на остров Мишка 8-)

Всъщност наградата ще е 1000 лева народна пенсия от Волен (ако) като спечели изборите . :) :) :) :)
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2015 23:10

Паметник се прави на умрели. Рано или късно и Гиви, и Моторолла, и всички ние ще умрем. Всъщност историята и на двамата е твърде любопитна, но това не е тема за форума. Все пак това е война там, но няма как да не прави впечатление поръчката им за...хиляди украински знамена. Ако не могат веднага да обърнат внимание на убития противник, го покриват с украинско знаме. Дребен, но показателен факт. Става дума за елементарно уважение към противника, загинал за каузата на своите. Тези неща не се правят насила, те са част от култура и начин на мислене. Все още понятия като воинска чест и доблест не са само понятия. Когато Захарченко освободи 24 украински офицери и им каза: Добре сте дошли на чай у нас- и водка ще се намери, и мезе, НО–НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ КАТО ВРАГОВЕ! - ами така е.
Не е много азиатско и варварско, но се случва. Този същият глупак направи страшна грешка в атаката на Дебалцево- лично водеше сраженията. Раниха го, можеше да умре-а нямаше право на това. Емоцията е лош съветник-имаше далеч по-добри полеви командири, а в страх няма кой да го обвини. Не и след Иловвайск.
Пиша това, за да покажа, че нещата са много сложни и вързани. Както и преди бях треснал в една тема, за теб ( като ястреб) не е проблем кой е Гиви и Моторолла. Нито картинката с легендарната сапьорна лопатка. Проблем е за ДАНС и Капитана. Единият е просто тъп, а другият-ограничен от собствената си глупост и надменност. Колкото до истината в отношенията България-Русия-САЩ-НАТО и прочее, един римски прокуратор беше питал Един Човек: Що е истина?
Отговор няма. И няма как да има. Истината, Индианец, е понятие мъгляво. Перефразирано-няма истина.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 20 дек 2015 23:20

sin4ec написа:Паметник се прави на умрели. Рано или късно и Гиви, и Моторолла, и всички ние ще умрем. Всъщност историята и на двамата е твърде любопитна, но това не е тема за форума. Все пак това е война там, но няма как да не прави впечатление поръчката им за...хиляди украински знамена. Ако не могат веднага да обърнат внимание на убития противник, го покриват с украинско знаме. Дребен, но показателен факт. Става дума за елементарно уважение към противника, загинал за каузата на своите. Тези неща не се правят насила, те са част от култура и начин на мислене. Все още понятия като воинска чест и доблест не са само понятия. Когато Захарченко освободи 24 украински офицери и им каза: Добре сте дошли на чай у нас- и водка ще се намери, и мезе, НО–НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ КАТО ВРАГОВЕ! - ами така е.
Не е много азиатско и варварско, но се случва. Този същият глупак направи страшна грешка в атаката на Дебалцево- лично водеше сраженията. Раниха го, можеше да умре-а нямаше право на това. Емоцията е лош съветник-имаше далеч по-добри полеви командири, а в страх няма кой да го обвини. Не и след Иловвайск.
Пиша това, за да покажа, че нещата са много сложни и вързани. Както и преди бях треснал в една тема, за теб ( като ястреб) не е проблем кой е Гиви и Моторолла. Нито картинката с легендарната сапьорна лопатка. Проблем е за ДАНС и Капитана. Единият е просто тъп, а другият-ограничен от собствената си глупост и надменност. Колкото до истината в отношенията България-Русия-САЩ-НАТО и прочее, един римски прокуратор беше питал Един Човек: Що е истина?
Отговор няма. И няма как да има. Истината, Индианец, е понятие мъгляво. Перефразирано-няма истина.

Виждам че попрочиташ това онова , което е похвално.Сигурно и Моторолата и Гиви са много готини и от САС са ги признали не случайно. Но те признаха преди това и Шах Махсуд , Шамил Басаев и Аслан Масхадов.Сигурно като военни заслуги и постижения са много пред тия двамата , дето са ти симпатични, но от морална гледна точка няма как да ми се харесат.Впрочем , на война е така - рицарските времена отдавна са отминали и няма как да не се оцапаш , щом си до шия в г..ната.Да не дава Господ на никого. :| Иначе за истината съм напълно съгласен.Всъщност истината винаги е относителна.

messi.fan

Мнениеот messi.fan » 20 дек 2015 23:25

Betchualeng Arnaikem написа:Александров заслужава наградата заради своите десетки профили, с които се из*ира на всяка срещната тема. А ако няма тема, която да употреби за тоалетна създава такава.

1982 и СТАНКО мисля могат да се сборичкат за второто място. Двамата постоянно поддържат конкретна страна, като при липса на аргументи минават на общи лафове и всичко, което не съвпада с мнението им е пропаганда. Готови са да залеят със повърнатите останки от вечерята си всяка тема само за да защитят "своето".

Това без много да ги мисля, сигурно има и други кандидати за второто място. Но лидера мисля е ясен.

Не винаги сме били на едно мнение с теб, но в случая изключително добре описа трола 1982. :lol: Като един Матросов се мята на амбразурата да защитава дневният си хонорар. И само забележете как се*е във всяка една тема с цел провокацийка. Спомняте ли си в началото на кризата и в разгара на кризата в Украйна как се мяташе като ястребче да плюе по едните и да възхвалява другите. Но след като фашистката хунта бе натирена в кучи гъз, където й е мястото, 1982 доста тактично изчезна от темичката. Изниза се тихомълком, мислейки си, че никой няма да забелези това. И почна да троли в темата за Сирия. Обаче какво стана там ? Намеси се Русия, нарита им задниците на чалмарите и наш 1982 и от там почна да се спотайва. 100 % трол. Просто няма кой друг да заслужава наградата повече от него. Или там от другите му профили, от които пише. :lol: :lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 20 дек 2015 23:47

Предишни победители:
sandi74-2013
СТАНКО-2014
------------------------------
Сандино и СТАНКО не са тролове...Те са Класици.

Не смятам, че тук има тролове. Живеем в свободна страна и дано и форумът тук е свободен. Така че всеки е свободен да пише каквото си иска, запазвайки добрия тон. Теми много - общи, на любимия отбор, на нелюбимия и т.н.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 20 дек 2015 23:54

Войната, Индианец, е нещо страшно. Ние не можем да го схванем, филмите и кадрите не могат да го предадат, нито да го опишат. Мой сродник е бил санитар на Драва-Соболч. Това, което е видял, не е за разправяне. Жестоката смърт в пълната ѝ власт, обезобразени и осакатени хора, с черва навън, с оголени кости на крайниците, с неописуеми рани и в нечовешки страдания-а морфинът не достига...и пълна безпомощност не да го спасиш, а поне да облекчиш болките му. Картините от Ада оживяват пред очите ти, и си безсилен. Претръпваш, правиш каквото можеш, отделяш тези, които имат шанс от другите, коитоо са пътници, сред нечовешки стонове, локви кръв и страшни трагедии и кошмари...а в България жени и деца са ги чакали, но не са ги дочакали.
Днес този човек върви към стотака-имал е дни.
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 21 дек 2015 00:15

messi.fan написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Александров заслужава наградата заради своите десетки профили, с които се из*ира на всяка срещната тема. А ако няма тема, която да употреби за тоалетна създава такава.

1982 и СТАНКО мисля могат да се сборичкат за второто място. Двамата постоянно поддържат конкретна страна, като при липса на аргументи минават на общи лафове и всичко, което не съвпада с мнението им е пропаганда. Готови са да залеят със повърнатите останки от вечерята си всяка тема само за да защитят "своето".

Това без много да ги мисля, сигурно има и други кандидати за второто място. Но лидера мисля е ясен.

Не винаги сме били на едно мнение с теб, но в случая изключително добре описа трола 1982. :lol: Като един Матросов се мята на амбразурата да защитава дневният си хонорар. И само забележете как се*е във всяка една тема с цел провокацийка. Спомняте ли си в началото на кризата и в разгара на кризата в Украйна как се мяташе като ястребче да плюе по едните и да възхвалява другите. Но след като фашистката хунта бе натирена в кучи гъз, където й е мястото, 1982 доста тактично изчезна от темичката. Изниза се тихомълком, мислейки си, че никой няма да забелези това. И почна да троли в темата за Сирия. Обаче какво стана там ? Намеси се Русия, нарита им задниците на чалмарите и наш 1982 и от там почна да се спотайва. 100 % трол. Просто няма кой друг да заслужава наградата повече от него. Или там от другите му профили, от които пише. :lol: :lol:

Похвален е инатът ти, с който ме преследваш и коментираш/плюеш из темите, явно съм бръкнал дълбоко в задника ти, а точно ти да пишеш за тролене .... хаха, айде, няма нужда.

А самата дрисня, която си се напънал и изсрал, дори няма да я коментирам, избягвам да ръчкам лайна като теб, че ще се размиришат още повече.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

messi.fan

Мнениеот messi.fan » 21 дек 2015 01:50

1982 написа:
messi.fan написа:

Похвален е инатът ти, с който ме преследваш и коментираш/плюеш из темите, явно съм бръкнал дълбоко в задника ти, а точно ти да пишеш за тролене .... хаха, айде, няма нужда.

А самата дрисня, която си се напънал и изсрал, дори няма да я коментирам, избягвам да ръчкам лайна като теб, че ще се размиришат още повече.

Хахахаха сам си призна , че си трол. хахаха. Пръц, и се появи поредната звучна пръдня на трола на годината - 1982. Няма ли сега да влезеш и от останалите си профилчета и пак сам да си даваш подкрепа. хахахаххаа

Върни се в “Свободна зона”