ТАСС си печели печална слава след оная декларация дни преди войната 1941...тя дезорганизира и успокоява армията и хората, и изиграва решаваща роля за катастрофалното начало!
Но това е било доста отдавна. Днес ИА са мощни системи, играещи и ролята на разузнаване, и на пропаганда, и на дезинформация на противника, разполагат с хиляди и десетки хиляди сътрудници по света, с огромни източници на информация.
Тема за политика - Свят
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Тема за политика - Свят
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
sin4ec написа:ТАСС си печели печална слава след оная декларация дни преди войната 1941...тя дезорганизира и успокоява армията и хората, и изиграва решаваща роля за катастрофалното начало!
Но това е било доста отдавна. Днес ИА са мощни системи, играещи и ролята на разузнаване, и на пропаганда, и на дезинформация на противника, разполагат с хиляди и десетки хиляди сътрудници по света, с огромни източници на информация.
Не съм и предполагал, че е толкова стара агенция. За другото съм съгласен, което е жалко, защото целта на журналистиката би трябвало да е коренно различна.
fcb_bg написа:Аз ако не ям 2 дена драно, направо не ми се разправя.
Обаче пък животно не мога да заколя. На убий ме, не мога.
Е ся ако е въпрос на живот и смърт...
Така си мислиш само. Това е внушение. На мен не ми липсва месото, но сиренето и кашкавала-определено. В постите на католици и протестанти е забранено само месо, нашите са по-строги. Но това са бели кахъри!
50 суджука съм овесил-свински, телешки, бабеков, с праз...готови са и след 4 дни, живот и здраве, ще да ги почваме!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Re: Русия с доказателство, че СУ-24 не е нарушил турското въ
diplomat написа:fcb_bg написа:ermitaj написа:veselin68 написа:само промити и мозъци и русофили вярват на съобщения на пропагандната медия тасс
Във всеки случай Тасс е много по-дотоверна медия от CNN! Факт!
Човека си няма идея колко информационни агенции( сайтове, тв, радиа, хартиена преса) се позовават ежедневно на ТАСС.
Така е, но го правят и със CNN или BBC. Като кажеш едното, кажи и другото, иначе пак избивате пристрастия и комплекси.
Така е, цитират и други медии. Но в случая човека викаше ТАСС, промивки, вярване... Еми да, ама чувам постоянно "съобщи агенция ТАСС", "съобщи еди-кой си, позовавайки се на ТАСС". Да не казвам каква глобална медия е РТ. Имам чувството, че имат 100 000 служители на щат по света.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
sin4ec написа:fcb_bg написа:Аз ако не ям 2 дена драно, направо не ми се разправя.
Така си мислиш само. Това е внушение. На мен не ми липсва месото, но сиренето и кашкавала-определено. В постите на католици и протестанти е забранено само месо, нашите са по-строги. Но това са бели кахъри!![]()
50 суджука съм овесил-свински, телешки, бабеков, с праз...готови са и след 4 дни, живот и здраве, ще да ги почваМЕ!
В смисъл да те налазваме форумно кат гости?
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Thsmith написа:sin4ec написа:Thsmith написа:sin4ec написа:Не се карайте, идват празници. И постите са към края си....
Утре е Игнажден,( не приемам категорично предатирането му за 19-ти по прищявката на някой си поп), гледайте да ви влезе арабия човек вкъщи, купете за близките по нещо, направете елхата и така.
Ти вярно ли постиш?
Да , от 20 години. Двата големи поста-Великденски и Рождественски.
Ти си луд : 0
А нека пости човека, на нас не пречи.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Betchualeng Arnaikem написа:А нека пости човека, на нас не пречи.
Даже си е за уважение, защото изисква много воля, особено ако се спазват стриктно периодите и забраните.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
sin4ec написа:fcb_bg написа:Аз ако не ям 2 дена драно, направо не ми се разправя.
Така си мислиш само. Това е внушение. На мен не ми липсва месото, но сиренето и кашкавала-определено. В постите на католици и протестанти е забранено само месо, нашите са по-строги. Но това са бели кахъри!![]()
50 суджука съм овесил-свински, телешки, бабеков, с праз...готови са и след 4 дни, живот и здраве, ще да ги почваме!
Абе и аз мислех, че е внушение че не може без определени храни. Само дето се оказа, че за да се наям трябва да има или млечни продукти или яйца или месо. Инак след 2-3 часа пак гладен. На всичкото отгоре организма ми усвоява по-малко от нормалното хранителни вещества от дадено количество храна, каквато и да е тя. Много по-малко. Ако карам на растителност трябва да ям нон-стоп.
И въобще разни хора разни организми.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
diplomat написа:Betchualeng Arnaikem написа:А нека пости човека, на нас не пречи.
Даже си е за уважение, защото изисква много воля, особено ако се спазват стриктно периодите и забраните.
Така е, къде е по-лесно и умно да се изхилиш на човека и после да му речеш, че е луд...
Аз 2 дена ако не мушна печена кокошка или рибка в червата паладявам.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
diplomat написа:Betchualeng Arnaikem написа:А нека пости човека, на нас не пречи.
Мда. Но освен воля се иска и организма ти да го понесе. Би било глупаво някой да си батиса здравето демонстрирайки воля. Ама щом при него не е проблем.. негова си работа хх
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein