memnto написа:1982 написа: Обещани им от техния идол от Микре. За съжаление, масата са те.
По-добре от черепа + паМпорко.
Гришата е най-лошият вариант към този момент ! А някакви сравнения с Черепа са неуместни и нямат логика !
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
memnto написа:1982 написа: Обещани им от техния идол от Микре. За съжаление, масата са те.
Teo написа:След нова година ще се разбере всичко... пожелавам си тандем ГГ и ВБ заедно в ПФК ЦСКА![]()
@ По-добър вариант от това няма за ЦСКА. Задълженията ще ги погасим с усилията на всички!
ПП 1948 страница!
@ Тагнете се
1982 написа:talpata написа:Това си е ФАКТ.Не провокирам/лъжа ли е информацията?/,а искам да ми кажете обяснението за това наистина ли обичате отбора си или просто мразите Левски и левскарите.
Обяснението е много просто, припознавачите не желаят ЦСКА да бъде спасен, защото имат други планове и желания. Обещани им от техния идол от Микре. За съжаление, масата са те.
Beladona написа:memnto написа:1982 написа: Обещани им от техния идол от Микре. За съжаление, масата са те.
Гришата е най-лошият вариант към този момент ! А някакви сравнения с Черепа са неуместни и нямат логика !
Venko123 написа:1982 написа:talpata написа:Това си е ФАКТ.Не провокирам/лъжа ли е информацията?/,а искам да ми кажете обяснението за това наистина ли обичате отбора си или просто мразите Левски и левскарите.
Обяснението е много просто, припознавачите не желаят ЦСКА да бъде спасен, защото имат други планове и желания. Обещани им от техния идол от Микре. За съжаление, масата са те.
Чакай бе, бекали...Ти до оня ден искаше с ново дружество от "А" окръжна, и точно ти сега говориш за припознавачи? А аз като говорех лятото за оздравяване след като дойде Ганчев ми обяснявахте тука няколко човека как нямало как да се оздрави дружеството и трябвало да се почне от "А" окръжна...
memnto написа:Beladona написа:memnto написа:1982 написа: Обещани им от техния идол от Микре. За съжаление, масата са те.
ТИ нямаш логика.
Venko123 написа:1982 написа:talpata написа:Това си е ФАКТ.Не провокирам/лъжа ли е информацията?/,а искам да ми кажете обяснението за това наистина ли обичате отбора си или просто мразите Левски и левскарите.
Чакай бе, бекали...Ти до оня ден искаше с ново дружество от "А" окръжна, и точно ти сега говориш за припознавачи? А аз като говорех лятото за оздравяване след като дойде Ганчев ми обяснявахте тука няколко човека как нямало как да се оздрави дружеството и трябвало да се почне от "А" окръжна...
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Beladona написа:1982 цяло лято ви казваше , че Ганчев лъже ,че ще оздравява и беше прав !
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Beladona написа:1982 цяло лято ви казваше , че Ганчев лъже ,че ще оздравява и беше прав !
Да, това казвах, а не че няма как ЦСКА да бъде оздравен. Има, но се иска и желание, а такова няма никой очевидно.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта