Висша лига: Челси - Съндърланд (17:00) Събота

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Re: Висша лига: Челси - Съндърланд (17:00) Събота

Мнениеот Sardukar » 19 дек 2015 20:42

не е хубаво да се делим в тоя момент...
Не знам, защо обичта към Моуриньо да е израз на по-малко обич към ЧЕЛСИ? Но ае това да го оставим на страна. Нека поне се държим уважително към хората, които са накарали милиони да се влюбят в този клуб, дори да не ги харесваме много.
Стига сме търсили предатели и мишоци. Има си хора в клуба и те ще се разберат.
Факт е, че повечето фенове на ЧЕЛСИ изпитват много смесени чувства след раздялата с Жозе Моуриньо. Видя се и днес от реакцията на феновете на стадиона.
Дано футболистите се вдигнат и да ни донесат малко радост до края на сезона, че бая травми ни нанесоха.
Айде ЧЕЛСИ!

ПП това с докторката много почва да дразни... В ЧЕЛСИ няма само една лекарка!
[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2015 20:46

gdlk написа:Тука има повече фенове на Моуринъо от колкото фенове на Челси.

Интересна работа, то и на Стамфорд Бридж май е така 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Sardukar
Контакти:

Мнениеот Sardukar » 19 дек 2015 20:51

[rimg]https://media.giphy.com/media/9vIL25IitVIoU/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media.giphy.com/media/UuWYtmkzvT68w/giphy.gif[/rimg]
[rimg]https://media4.giphy.com/media/GCp2YAIRzqV9K/200.gif#19[/rimg]

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 19 дек 2015 21:14

Аз не съм фен на Моу повече от колкото на Челси, обаче ако някой тука ми каже ,че може да оправдае футболситите , щом не са си харесвали шефа.... е ще ме извинявате ама да постъпиш така с Моу човек с неговите постижения , човек който ги направи шампиони преди само 6/7 месеца, е аз не искам такива лекета в Челси след като те докараха отбора до 16 то място хора , не сме 5/6/7 или 8 дори 16 ти сме, бяхме на точка от зоната на изпадане. Това не са мъже, това са лекета. Преди 4 години пак имаше бунт и недоволство, но тогава играчите не постъпиха толкова долно и нагло и най - вече те се реваншираха стокрано за това ,че разкараха онова недоразумение Боаш който със своята нелепа тактика провали отбора,което пак не ги орпавдава , но сега тези хубавци уволниха не някой нахакан 35 годишен треньор , дето от 2 години реално е истински треньор, а Моуриньо който ги направи шампиони.
Никой не по-голям от клуба нито Моу , нито Азар нито никой, всеки който поставя личен интерес пред този на клуба ВЪН и това е , дори да разкарат 80 % от сегашния отбор да го направят , Челси никога не бил от отбор на някви самозабравили се лекета, а отбор на мъже и истински лидери !!!

Потребителски аватар
blue_dominator
Контакти:

Мнениеот blue_dominator » 19 дек 2015 22:24

drogba_best написа:всеки който поставя личен интерес пред този на клуба ВЪН и това е , дори да разкарат 80 % от сегашния отбор да го направят , Челси никога не бил от отбор на някви самозабравили се лекета, а отбор на мъже и истински лидери !!!

Вземи се стегни малко, влез в час и спри да ръсиш глупости! Навсякъде и винаги когато има проблем играчи-треньор, гори треньора.... Примери хиляди и от десетилетия назад! Така е било и така ще бъде! Обратното никога не се случвало и няма да се случи, отговори си сам защо! Или искаш да ми кажеш че ако утре Меси, Неймар и Суарес изпаднат в някъв конфликт с треньора на Барса, и той не бъде потушен, ще ги изхвърлят като кучета тях, за да го оставят него? :lol: Ае спрете се да пишете заучени фрази и откровени глупости .... За мъжете и истинските лидери за които говориш, ми нали и те го направиха същото преди няколко години само. Същото се случва сега и при манафите, в същото първенство и в същата седмица! И те ли да си заточат звездите при юношите? Кой ще играе тогава? И по-същественото кой ще ги гледа??????? Знаеш ли какви ще са загубите за един такъв топ отбор ако само за даден мач се знае предварително че ще излязат с юноши? За един мач говорим, не за сезон или цяло първенство. Дори и супер милиардерите-собственици не могат да си го позволят!
Айде да ти го обясня по-просто. Тва е все едно да имаш ферари в гаража а да отидеш на рали с трабант, и по-лошото е че кат отидеш с трабанта не само че ще си на опашката, ами и ще вземеш хилядократно по-малко пари от предварително договорените, когато си казал че ще караш ферарито.
Въпроса е съвсем друг, и той е защо Жозе изпусна съблекалнята, и позволи всички в клуба да се обърнат срещу него? Защото когато си голям мениджър в топ обор, да запазиш колектива вътре е най-трудно, и това е главната функция на един мениджър в такъв клуб. На всеки е ясно какви звезди играят в един топ отбор, и да запазиш атмосферата вътре в съблекалнята е основния приоритет на МЕНИДЖЪРА! Ако не си успял да го направиш, рано или късно се проваляш, колкото и добър да си в чисто футболен и тактически аспект. Жозе отрови атмосферата в Реал, сега я отрови и при нас. Факт! Изцепките и грешките му не искам да ги коментирам дори, всички са ги видяли малко или много....Беше въпрос на време Абрамович да му бие шута, лошото е че сега го направи твърде късно, на прага на един очертаващ се нулев и провален сезон с доста счупени негативни рекорда за клуба. А повярвай ми, баце ви Роман не е никак тъп, и прави най-доброто за клуба рано или късно, макар че сигурно някои от тук и това ще отрекат. И в случая, да говориш за личен интерес на Моу, Азар или който и да било е малко тъпо, личния интерес е само и единствено на собственика, щото парите са негови а всички останали са наемници.
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 20 дек 2015 07:43

Мразя преддателите.Такива боклуци не съм очаквал да имаме в отбора.Явно някои хора си мислят,че са над клуба и могат да си правят каквото си поискат.Не съм защитник на Моу.Аз съм фен на Челси,но не може да НЕ играеш за клуба заради еди кой си.Жа ми е за такива лекета.Единствениия футболист,който играе със сърце за клуба е Уилиям.Другите интересите са им над всичко.Честита победа и лек ден.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 20 дек 2015 07:45

blue_dominator написа:
drogba_best написа:всеки който поставя личен интерес пред този на клуба ВЪН и това е , дори да разкарат 80 % от сегашния отбор да го направят , Челси никога не бил от отбор на някви самозабравили се лекета, а отбор на мъже и истински лидери !!!

Вземи се стегни малко, влез в час и спри да ръсиш глупости! Навсякъде и винаги когато има проблем играчи-треньор, гори треньора.... Примери хиляди и от десетилетия назад! Така е било и така ще бъде! Обратното никога не се случвало и няма да се случи, отговори си сам защо! Или искаш да ми кажеш че ако утре Меси, Неймар и Суарес изпаднат в някъв конфликт с треньора на Барса, и той не бъде потушен, ще ги изхвърлят като кучета тях, за да го оставят него? :lol: Ае спрете се да пишете заучени фрази и откровени глупости .... За мъжете и истинските лидери за които говориш, ми нали и те го направиха същото преди няколко години само. Същото се случва сега и при манафите, в същото първенство и в същата седмица! И те ли да си заточат звездите при юношите? Кой ще играе тогава? И по-същественото кой ще ги гледа??????? Знаеш ли какви ще са загубите за един такъв топ отбор ако само за даден мач се знае предварително че ще излязат с юноши? За един мач говорим, не за сезон или цяло първенство. Дори и супер милиардерите-собственици не могат да си го позволят!
Айде да ти го обясня по-просто. Тва е все едно да имаш ферари в гаража а да отидеш на рали с трабант, и по-лошото е че кат отидеш с трабанта не само че ще си на опашката, ами и ще вземеш хилядократно по-малко пари от предварително договорените, когато си казал че ще караш ферарито.
Въпроса е съвсем друг, и той е защо Жозе изпусна съблекалнята, и позволи всички в клуба да се обърнат срещу него? Защото когато си голям мениджър в топ обор, да запазиш колектива вътре е най-трудно, и това е главната функция на един мениджър в такъв клуб. На всеки е ясно какви звезди играят в един топ отбор, и да запазиш атмосферата вътре в съблекалнята е основния приоритет на МЕНИДЖЪРА! Ако не си успял да го направиш, рано или късно се проваляш, колкото и добър да си в чисто футболен и тактически аспект. Жозе отрови атмосферата в Реал, сега я отрови и при нас. Факт! Изцепките и грешките му не искам да ги коментирам дори, всички са ги видяли малко или много....Беше въпрос на време Абрамович да му бие шута, лошото е че сега го направи твърде късно, на прага на един очертаващ се нулев и провален сезон с доста счупени негативни рекорда за клуба. А повярвай ми, баце ви Роман не е никак тъп, и прави най-доброто за клуба рано или късно, макар че сигурно някои от тук и това ще отрекат. И в случая, да говориш за личен интерес на Моу, Азар или който и да било е малко тъпо, личния интерес е само и единствено на собственика, щото парите са негови а всички останали са наемници.

Това за в съблекалнята ама толкова не си прав,че чак ми кривее.....на дясно.Ще ти дам пример с лудия САФ.Помниш ли как хвърли обувката по Роналдо,спомняш ли си как наказваше играчите от световна класа на скамейката,като се опитват да направят бойкот,но той ги хващаше в зародиш.Това беше и грешката на Моу,че остави да му се качат на главата няколко футболиста.Просто той беше мека Мара.Това е.И аз мога да ти дам примери много.Защо някой в Арсенал не направи бойкот?Защото знае ,кой си заминава.Това е.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fireblood
Контакти:

Мнениеот fireblood » 20 дек 2015 09:23

Говорите наизуст... Нито е потвърдено, че е имало саботаж, нито се знае кои точно са виновниците. Да, на всички ни е неприятно, че за втори път губим най-успешния мениджър в историята на клуба, но не можем да направим нищо, освен да продължим да подкрепяме отбора и да вярваме, че сезонът не е провален. Сега начело е Хидинк, намираме се на 15-та позиция, предстоят ни два 1/8 финала в ШЛ, където имаме да си връщаме и все още не сме започнали участието си за купата на FA. Вчера показахме едно различно лице, а бяхме без най-добрия ни футболист за миналия сезон. Аз не смятам, че положението е толкова зле. Дрогба отново ще е ключова фигура за Челси. За кой ли път. Вярвам, че заедно с Хидинк ще сплотят колектива и ще има поводи за радост през 2016-та. :)

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 20 дек 2015 12:54

Да футболистите уволняват треньори днес... ама МОМЧЕТА отворете си очите НИЕ СМЕ 15-ти.... 15-ти забога .....няма извинение и прошка за това , тези "футболисти" се изгавриха със самия клуб и неговите феновеи както казах преди години имаше подобна ситуация, но тогава и сега има разлика от земята до небето, тогава имахме едно недоразумение за треньор който просто нямаше идея както прави и ни копаеше и беше в интереса на клуба той да се махне, сега на играчите просто им е скимнало , че не искат шефа си.... браво ... уникално.... страхотно.... и както казах по нагоре за никой преврат не трябва да има прошка, но тогава играчите се реваншираха и спечелиха ШЛ, нещо което не виждам как тази пасмина сега може да направи...

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 20 дек 2015 14:45

Противно на повечето мнения, аз не смятам, че вчера играхме нещо кой-знае какво.

Имахме голям късмет... Повеждаме рано с гол от статично, след това фрапантна грешка на гостите, които не успяха да изчистят центрирана ниско от фланга топка... И 2 - 0, след което рухва замисълът на Биг Сам, и тръгна да променя схема, която беше 5-4-1.
Нямаше как да се настроят "Котките", логично ги наказахме, възползвайки се от шансовете в началото.

Инак, в дефанзивен план си бяхме същите смешковци, както и при Моу.
Единственото различно бе в атака, където атакуващите футболисти бяха по-близо един до друг и често си сменяха местата.
Това бе хубаво, нещо, което принципно гледахме при Жозе, но в 1-вият му сезон.

Това е общо-взето... Не играхме кой-знае колко силно.
Не че не си заслужихме победата, но лъснаха много от проблемите, които имахме само до преди седмица.
За това, дали си е проличало, кой е бойкотирал...
Имам съмнение единствено за Иванович, който освен голът, правеше и качествени центрирания, а поне аз не запомних пробив от неговата зона.
Наистина изигра доста силен мач.
Оскар, обаче, беше човекът, който е с основна заслуга за победата.
Не казвам, че е бойкотирал, но действително беше като отвързан, но явно и ролята му бе без никакви позиционни задачи.
Педро също се понрави, като се представи далеч по-силно от Азар, което явно говори, че в предходните няколко мача е трябвало да започне вместо Еден.

Така така... Отвори ни се мачът с ранните попадения, но не и без помоща на Алърдайс, който въобще явно не е включвал в представите си за мача, че можем да поведем рано.
Другото положително от вчера е, че след като поведохме, заиграхме много спокойно и разкрепостено, което доведе и почти веднага до 2-рият гол.
Но в какво състояние е реално отборът, ще лъсне, когато даден мач не тръгне толкова добре, колкото вчера.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Върни се в “Челси”