Тема за политика - Свят

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - Свят

Мнениеот diplomat » 19 дек 2015 21:07

язе написа:
diplomat написа:
HoUs4oOL написа:Иран е готов да изпрати 60, 000 тона плодове към Русия, само чака зелена светлина от руска страна.

http://www.tasnimnews.com/en/news/2015/ ... a-official
ВВС: Голямата част от обогатения уран, произведен в Иран, ще бъде изнесен в Русия
Иран възнамерява в близките дни да изнесе по-голямата част от произведения в страната обогатен уран в Русия, предаде ВВС.

Според сключения през юни договор Иран е задължен да съкрати запасите си на обогатен уран до 300 килограма. „Следващите дни около девет тона обогатен уран ще бъдат изнесени в Русия", съобщи ръководителят на иранската агенция по ядрена енергетика Али Акбар Салехи.

Председателят на МААЕ Юкия Амано заяви, че свалянето на санкциите е възможно през януари, преди провеждащите се в страната избори.

http://www.cross.bg/yran-rysiya-obogate ... z3umigsGml

Супер новина - откога си мечтая руснаците да ни облеят с хубав, истински, без глутен или ГМО, напълно природо-съобразен обогатен уран.

Дали това ще се случи? Надали. Няма нужда да ръсиш тъпотии. За сметка на това, американците си ни заливат с ГМО и демокрация, и това е факт- не възможност. ;)

Ще се случи, да.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 дек 2015 21:09

CTAHKO написа:
diplomat написа:Супер новина - откога си мечтая руснаците да ни облеят с хубав, истински, без глутен или ГМО, напълно природо-съобразен обогатен уран.

Фактите и историята показват, че това е приоритет на нашите настоящи съюзници от САЩ, на които вие толкова чинно лижете дупенцата 8-)

Ти лижеш руската сперма от собствения си гъз, боклук жалък.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2015 21:11

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:Супер новина - откога си мечтая руснаците да ни облеят с хубав, истински, без глутен или ГМО, напълно природо-съобразен обогатен уран.

Фактите и историята показват, че това е приоритет на нашите настоящи съюзници от САЩ, на които вие толкова чинно лижете дупенцата 8-)

Карай я по-кротко, млади падуане 8-) Препоръчвам ти смяна на дилъра 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 дек 2015 21:13

CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:

Ти трябва да смениш професията - професионален педераcт ти приляга много повече.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2015 21:15

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:
CTAHKO написа:

Ти трябва да смениш професията - професионален педераcт ти приляга много повече.

Уф, за теб явно е твърде късно вече 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 дек 2015 21:20

CTAHKO написа:Уф, за теб явно е твърде късно вече 8-)

Тролче, пикай и лягай.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2015 21:24

diplomat написа:

Тролче, пикай и лягай.

Лягай ти 8-) Аз отивам да поработя и да се наслаждавам на нощния живот 8-) Както ти казах, ти накъдето си тръгнал, ние от там идваме 8-) Сега кажи как мина детската дискотека 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 19 дек 2015 21:25

CTAHKO написа:
diplomat написа:

Тролче, пикай и лягай.

Лягай ти 8-) Аз отивам да поработя и да се наслаждавам на нощния живот 8-) Както ти казах, ти накъдето си тръгнал, ние от там идваме 8-) Сега кажи как мина детската дискотека 8-)

Аз не съм деградирал пияница и наркоман като теб, че да си губя времето по дискотеки, където се кълчат само 14 годишни курвички и дебели "бизнесмени". Наслаждавай се на пародията, която наричаш живот.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2015 21:27

diplomat написа:
CTAHKO написа:
diplomat написа:

Тролче, пикай и лягай.

Аз не съм деградирал пияница и наркоман като теб, че да си губя времето по дискотеки, където се кълчат само 14 годишни курвички и дебели "бизнесмени". Наслаждавай се на пародията, която наричаш живот.

Благодаря за милите пожелания! Ще го направя на драго сърце 8-)

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 19 дек 2015 21:28

Thsmith написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Да, в зависимост от това кой е отварял черната кутия. На руснак вяра нямам, доказани лъжци са.

На холандците обаче вярваш безусловно, защото са честни до дъното на бездънните си души :roll:

Да има причина да не им вярва? И обратното, да има причина да вярва на лъжливото овчарче от кремъл?

Искам тук да уточня и още нещо, понеже се опитват да ме изкарат някакъв разни индивиди - аз никога не съм вярвал сляпо и на нищо, казано от САЩ, затова и никога няма да ме видите да пускам цитати от Вашингтон, както правят русофилите с всичко, дето излезе от Москва.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Свободна зона”