Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот 1914.1902 » 18 дек 2015 19:50

ЕМИЛ написа:Някой може ли да ми обясни с думи прости защо мачовете на лайф по интернет вървят с 5 до 10 секунди напред по интернет в сравнение на същите по телевизията ? :?

И аз това го забелязах . Най-често е в Бундеслигата , Висшата лига и Френската Лига 1 .

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 18 дек 2015 20:17

1914.1902 написа:
ЕМИЛ написа:Някой може ли да ми обясни с думи прости защо мачовете на лайф по интернет вървят с 5 до 10 секунди напред по интернет в сравнение на същите по телевизията ? :?

И аз това го забелязах . Най-често е в Бундеслигата , Висшата лига и Френската Лига 1 .

Сега гледам Заглебие Любин и Гурник Забже и е брутално .В бета отчита гол , а по телевизията мача е в центъра ... :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 дек 2015 09:03

Groucho написа:
rhaegar написа:Остави майтапа, познавам един кретен, който е заговарял момиче с репликата "Мириша ли на кон?". Естествено, на диалект е много по-благозвучно. :lol:

:mrgreen:

Иначе казано - "Миришем ли на конь?" :lol: :lol: :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 дек 2015 09:13

ivan56 написа:
boabbb написа:Ако може да ми кажеш разликата между AEG и Electrolux :?:

Едното е качество другото е компромис.Това,че Електролукс е придобил АЕГ, не променя нещата.Качеството се запазва при АЕГ.Електролукс си добавя името само след АЕГ.Скъпият им спектър продуктите се водят АЕГ, ментаците, електролукс само.Едната печка срува 1000лв другата 500 що. :?: Нали са от един бранд.Все едно Лада да придобие БМВ, и да промени името на фирмата.

Едното е качество, а другото е да набуташ повече пари за същото качество :lol: АЕГ го правят в същите заводи със същите част, само надписа е друг :mrgreen: Да не мислиш, че се слага нещо различно от китайска електроника :?:

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 19 дек 2015 09:17

boabbb написа:
Groucho написа:
rhaegar написа:Остави майтапа, познавам един кретен, който е заговарял момиче с репликата "Мириша ли на кон?". Естествено, на диалект е много по-благозвучно. :lol:

:mrgreen:

Иначе казано - "Миришем ли на конь?" :lol: :lol: :lol:

"МериСАМ лЕ на конь" :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 19 дек 2015 09:23

Падам ... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Пиши „К*Р“ и да си ходим!
Кабу да Рока – приказно място. Най-западната точка на Европа. Усеща се полъха на Атлантика, атмосфера, изваяна сякаш от перото на португалски писател.
Двама българи си говорят на брега. И сякаш от нищото, се заражда идеята да увековечат този момент. Пясъкът още е нагорещен от трите букви, изваяни върху него - „К*Р“.
Пишат своето послание и напускат мястото с усмивка. Това, което не знаят, обаче, е че от ръба на скала фотограф снима със своя апарат. Той, разбира се, е чужденец, и не знае значението на тази дума. С интерес следи поведението на мъжете и смята, че посланието отговаря на приказната атмосфера.
Българите са част от делегация, изпратена в Португалия за събитие. Няколко часа по-късно в луксозен ресторант се събират стотици души, които обсъждат с интерес изминалите дни и спомените, които ще запазят в сърцето си.
На стена с проектор се показват различни кадри от събитието, изминалите дни, гостите и незабравимите пейзажи. След секунди българите са в шок. Фотографът на събитието пуска кадър с трите свещени букви и усмихнатите българи до тях.
За тяхно щастие – те са единствените българи в залата. За тяхно нещастие – започват да валят въпроси какво означава „посланието“ им...
Изображение

Коректни Указания за Работа :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 дек 2015 11:43

ЕМИЛ написа:
1914.1902 написа:

Сега гледам Заглебие Любин и Гурник Забже и е брутално .В бета отчита гол , а по телевизията мача е в центъра ... :lol:

Телевизионият сигнал идва по бавно, това е.Нали се сещаш кво ще стане ако онлайн отчитането се забави, нали тука един капацитет обясняваше как гледал и залагал, защото в бета го отчитало по9късно действието.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 19 дек 2015 11:48

boabbb написа:
ivan56 написа:
boabbb написа:Ако може да ми кажеш разликата между AEG и Electrolux :?:

Едното е качество другото е компромис.Това,че Електролукс е придобил АЕГ, не променя нещата.Качеството се запазва при АЕГ.Електролукс си добавя името само след АЕГ.Скъпият им спектър продуктите се водят АЕГ, ментаците, електролукс само.Едната печка срува 1000лв другата 500 що. :?: Нали са от един бранд.Все едно Лада да придобие БМВ, и да промени името на фирмата.

Едното е качество, а другото е да набуташ повече пари за същото качество :lol: АЕГ го правят в същите заводи със същите част, само надписа е друг :mrgreen: Да не мислиш, че се слага нещо различно от китайска електроника :?:

Далеч си много от истината, само това ще ти кажа специално за АЕГ.И ти го казвам като човек който е говорил с човек работещ в оторизиран сервиз на АЕГ/ЕЛЕКТРОЛУКС.Двата бранда,нямат ама абсолютно нищо общо.Ти кво искаш да ми кажеш, че тия марки са йе така за парлама, и тези имена където са ги градили с години, са нищо :?: Това за китайската стока, е много общо понятие.Имам китаец климатик менте, имам и китаец климатик марка.А познай кой ме топли, и кой аз топля. :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 19 дек 2015 15:59

Миро, това ги убихте тези Брайтън бре :) Естествено, под зоркия поглед на Жозе 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 19 дек 2015 16:19

CTAHKO написа:...

СТАНКО, стига следя обновяването на автопарка и инвентара на Путин и дай малко инфо за сайтове с безплатни тракове, миксове и т.н.

Върни се в “Свободна зона”