"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Re: Венци Стефанов коментира

Мнениеот Син до гроб_ » 18 дек 2015 15:08

Vladislav написа:
Син до гроб_ написа:
Vladislav написа:
Син до гроб_ написа:
Vladislav написа:
Син до гроб_ написа:Шкембе, нали си честен и неопетнен бизнесмен...., къде е синчето тогава?

Дано да осъзнаваш каква глупост си написал.

Освен думата "шкембе" не виждам нищо глупаво и обидно да съм написал. Задавам нормален въпрос. Забранена ли е темата за изчезването (отвличането) на сина му?

Проблема си е изцяло твой. Да не дава Господ да ти се случва такова нещо. Не е забранено да се пита каквото и да е. Просто не е човешки начина по който се прави.

Аз проблем нямам. Явно ти имаш някакъв. И не Господ решава дали ще се случи такова нещо, а самите действия на Пълничкото бензинджииче в структорите на СИК. Направи си сметка какви олигофрени, дето не са се събличали по гащета цял живот управляват футбола и дават"компетентни" мнения през 1-2 часа, само и само да се видят на първа страница я на сайт, я на вестник: "Чичо Венци отново култов".

стрУктура. Не е да нямаш проблеми. И не е само Венци компетентен. Гонзо например дали има достатъчно акъл да се прави на компетентен?

Гонзо да не би да е в управлението на БФС?! М? Гонзо е шеф в Левски. Частен клуб. Там ще си му берат гайлето на него. А дебелата свиня е в Централата на Българския футбол, която е отговорна за състоянието му. Не ти се получи извъртането нещо. Дай сега за "чистото" му минало и как Господ е виновен за изчезването на сина му?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

warhead
Контакти:

Мнениеот warhead » 18 дек 2015 15:12

Син до гроб_ написа:
Vladislav написа:
Син до гроб_ написа:
Vladislav написа:
Син до гроб_ написа:Шкембе, нали си честен и неопетнен бизнесмен...., къде е синчето тогава?

Освен думата "шкембе" не виждам нищо глупаво и обидно да съм написал. Задавам нормален въпрос. Забранена ли е темата за изчезването (отвличането) на сина му?

Проблема си е изцяло твой. Да не дава Господ да ти се случва такова нещо. Не е забранено да се пита каквото и да е. Просто не е човешки начина по който се прави.

Аз проблем нямам. Явно ти имаш някакъв. И не Господ решава дали ще се случи такова нещо, а самите действия на Пълничкото бензинджийче в структурите на СИК. Направи си сметка какви олигофрени, дето не са се събличали по гащета цял живот, управляват футбола и дават"компетентни" мнения през 1-2 часа, само и само да се видят на първа страница, я на сайт, я на вестник: "Чичо Венци отново култов".
п.с. Моля те, оправи си правописа.

Жалък си!Не знам колко не възпитан и ограничен трябва да си за да си правиш майтап със смъртта не детето ....на когото и да е!Просто такива като теб са ...... СРАМ!!!

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Re: БФС ще промени ли правилника заради Литекс ?

Мнениеот percival » 18 дек 2015 15:13

W84me написа:Няма да върнат Литекс в А група, успокойте се. И резултатите досега ще останат.

П.с. Моля Гонг да сложат мнението ми в жълта лента над сайта, за да не се чудят хората :mrgreen:

Ами сменете тогава от сега заглавието на темата "БФС ще промени ли правилника заради Левски ?"
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 дек 2015 15:14

percival написа:
W84me написа:Няма да върнат Литекс в А група, успокойте се. И резултатите досега ще останат.

П.с. Моля Гонг да сложат мнението ми в жълта лента над сайта, за да не се чудят хората :mrgreen:

Ами сменете тогава от сега заглавието на темата "БФС ще промени ли правилника заради Левски ?"

Не, няма да го променя. Описаното от мен е ТОЧНО по правилата.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 18 дек 2015 15:14

Най-вероятния сценарии е да променят правилника, да им отнемат поне 10-15 точки и да запазят резултатите им.

Честно казано, и аз искам да стане нещо подобно, щото именно тогава здраво ще се разгори войната ГГ vs ВБ, която ще бъде интересна за наблюдаване отстрани... :lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 18 дек 2015 15:19

warhead написа:
Син до гроб_ написа:
Vladislav написа:
Син до гроб_ написа:
Vladislav написа:

Аз проблем нямам. Явно ти имаш някакъв. И не Господ решава дали ще се случи такова нещо, а самите действия на Пълничкото бензинджийче в структурите на СИК. Направи си сметка какви олигофрени, дето не са се събличали по гащета цял живот, управляват футбола и дават"компетентни" мнения през 1-2 часа, само и само да се видят на първа страница, я на сайт, я на вестник: "Чичо Венци отново култов".
п.с. Моля те, оправи си правописа.

Жалък си!Не знам колко не възпитан и ограничен трябва да си за да си правиш майтап със смъртта не детето ....на когото и да е!Просто такива като теб са ...... СРАМ!!!

"Смъртта" на "детето" е пряко свързана с действията на въпросния Шишко в най-безскрупулната, гнусна и свирепа групировка, раждала се на пределите на България. Това, че за вас е проблем да се говори за това си е във ваш ущърб. Аз с нищо не съм засегнал и майтапил сина му, който не се знае дали не отмаря някъде на някой слънчев остров. Не може подобен червей, като В. Стефанов да ръси морал и "бисери" навред. Радвайте му се. Това говори що за идиоти сте.
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 18 дек 2015 15:46

Нека сините фенове коментират основното и най важното в това изказване. А именно: Но по-важното в случая е, че хората в България не са глупави и всички се досещат за какво става въпрос. Левски кого иска за президент на БФС - може би шефа на културизма или Пеевски?. Тук не става дума колко е дебел/в всеки случай не е по дебел от Делянчо/а за нещо което ви е срам да си признаете.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 18 дек 2015 15:53

DarkPsy написа:И търбуха им каза на сините мажоретки, Кой е реалния им собственик. Само те се правят на ударени. Левскис е обръща в гроба.

По добре, отколкото Митьо Селския, или оня банкера, дето избяга с милиардите в чужбина и ви остави насред коматево, не мислиш ли?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 18 дек 2015 15:54

damyanov1963 написа:
DarkPsy написа:И търбуха им каза на сините мажоретки, Кой е реалния им собственик. Само те се правят на ударени. Левскис е обръща в гроба.

По добре, отколкото Митьо Селския, или оня банкера, дето избяга с милиардите в чужбина и ви остави насред коматево, не мислиш ли?

Левски на Пеевски ли е???

Потребителски аватар
BurnX
Контакти:

Мнениеот BurnX » 18 дек 2015 15:54

Говедата ронят сълзи да върнат Литекс заради точките. Няма такива долни маймунки....

Върни се в “Архив”