Ясен Петров част от екипа на “смърфовете”, ще помага на Шенсой и ще води дублиращия тим !
Легендарният халф на Ботев Ясен Петров е на път да се завърне за втори път във вечния съперник Локомотив (Пловдив), научи БЛИЦ. Пловдивския Джанини обаче няма да е треньор на първия отбор, за какъвто бе гласен преди да бъде назначен Наджи Шенсой. Ясен почти сигурно ще води дублиращия отбор на Локомотив и ще помага на косовския специалист в първия тим. Феновете на “смърфовете” искаха именно Ясен Петров да бъде треньор на тима на мястото на Стефан Генов, но новият собственик Коко Динев и съветниците му се спряха на Шенсой.
Петров вече веднъж бе начело на първия тим на Локомотив – през есента на 2007 година. Интересното е, че тогава той дебютира точно срещу Ботев и спечели пловдивското дерби с 4:0. “Канарчетата” не му простиха и започнаха война с него, обидени, че е склонил да работи в съперника./БЛИЦ
Легенда на Ботев пак в Локо (Пловдив) !
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- supershampion2004
Легенда на Ботев пак в Локо (Пловдив) !
Победа от вас не искаме знай, а просто битка докрай!

Re: Легенда на Ботев пак в Локо (Пловдив) !
Браво - много зрели жълти изказвания.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
- AREA BIANCONERA
- Контакти:
demy27 написа:Браво - много зрели жълти изказвания.
Какъвто е цвета на екипите, такива са им и изказванията.
87 години славен пловдивски футбол!
87 години любов в черно и бяло!
87 години любов в черно и бяло!
Как не ви омръзна постоянно да търсите повод да оплюете някой ...
Не ви ли прави впечатление, че половината ви капитани от последните 10 години са преминали от нас, при вас. Ние какво да кажем за Лилчо, Добри, Гаров, Караманче, за един Коце Видолов, че сте ги потурчили ли! Аян трябваше да го разчекнем сигурно, задето приключи кариерата си в жълто. Така всичките ви приказки как "милеете за пловдивски футбол" отиват по дяволите.
Ясен е много свестен човек. Никога не е отказал нито на наш, нито на ваш, ако го спре и го попита за нещо да му отговори. Постоянно е по мачове в Пловдив. Той си е пловдивчанин. Колко от старите ви футболисти останаха във футбола? Стига сте го плюли като каруцари! Бъдете сигурни, че не само той, не само ваш, който и да дойде и се раздава за нас, както нашите го правят за вас, ще е добре посрещнат. Няма нищо мъжко в тая ваша злоба към него в края на краищата! Като си станете нормален отбор и при вас ще идват с радост.
Искрено моля модераторите да не позволяват безразборното хвърляне на мръсотия по един от малкото пловдивски футболисти продължили да работят за футбола в града в тия гадни времена. Още повече в темите на Локомотив Пловдив.
Не ви ли прави впечатление, че половината ви капитани от последните 10 години са преминали от нас, при вас. Ние какво да кажем за Лилчо, Добри, Гаров, Караманче, за един Коце Видолов, че сте ги потурчили ли! Аян трябваше да го разчекнем сигурно, задето приключи кариерата си в жълто. Така всичките ви приказки как "милеете за пловдивски футбол" отиват по дяволите.
Ясен е много свестен човек. Никога не е отказал нито на наш, нито на ваш, ако го спре и го попита за нещо да му отговори. Постоянно е по мачове в Пловдив. Той си е пловдивчанин. Колко от старите ви футболисти останаха във футбола? Стига сте го плюли като каруцари! Бъдете сигурни, че не само той, не само ваш, който и да дойде и се раздава за нас, както нашите го правят за вас, ще е добре посрещнат. Няма нищо мъжко в тая ваша злоба към него в края на краищата! Като си станете нормален отбор и при вас ще идват с радост.
Искрено моля модераторите да не позволяват безразборното хвърляне на мръсотия по един от малкото пловдивски футболисти продължили да работят за футбола в града в тия гадни времена. Още повече в темите на Локомотив Пловдив.
Спортклуб-Славия-Торпедо-Локомотив
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Докато не спрете да говорите лъжи за нас, ние няма да спрем да казваме истината за вас!
Евала на Ясен Петров, аз съм сигурен, че ако в Ботев беше различна ситуацията, нямаше да откаже да работи там, ако му се предложи естествено
Ясен е футболен човек, който милее за пловдивския футбол, ако се завърне в Локо Пловдив, това ще ме обнадежди, че отбора има някакви цели и амбиции за бъдещето!Моля ви, няма смисъл да го плюете, щеше да е хубаво, ако имаше повече такива хора като него 

- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
Ако Ясен Петров дойде при нас, ще е добре.Аз дори го предпочитам пред Шенсой.Още повече,че с Петров имаме нелоши спомени,когато беше треньор при нас.. 

Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
- Boksior4eto
- Контакти:
Яшар

Ако някога се влюбиш в УЛТРАС .. Бъди щастлива .. Защото той най добре знае какво е вярност и любов .. ! 1926 ♥
- Smurf_The_Best
- Контакти:
Междувременно новият шеф на "черно-белите" Атанас Узунов опроверга появилите се в някои медии информации, че Ясен Петров вече е назначен за треньор на дублиращия състав.
"Няма такова нещо. Аз самият не знам откъде идват тези спекулации", заяви Узунов.
"Няма такова нещо. Аз самият не знам откъде идват тези спекулации", заяви Узунов.