Георги Йорданов

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: Георги Йорданов

Мнениеот Red thunderstorm » 18 дек 2015 04:48

W84me написа:Барометър за "ненарушението" срещу Баривиера е самият той. Не спори за нарушение, а продължава играта. Когато и двата отбора не искат фал, няма как да го свириш.

Сериозно ли бе? Значи съдията вижда нарушение в дадена ситуация, но понеже никой "не иска" такова, може и да не го свири?
И така цял мач? Браво бе, убеди ни! :)

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 18 дек 2015 06:28

MaX написа:Накрая и виновен изкаран нали е свирил по правилата :lol:

Този свири "както трябва".
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
angelco77
Контакти:

Мнениеот angelco77 » 18 дек 2015 07:42

W84me написа:
THE G.A.M.E написа:Киро Г. ревна преди два дена, че Г. Йорданов е престъпник... И наказанието не закъсня.
И то въпреки, че някои бивши рефери ( които откровено мразят Левски ) ... Подкрепиха почти всички решения на Йорданов.

Но къде ти, явно Киро Г. разбира повече от бивши рефери ( някои от тях свирили и в евротурнирите )

P.S.

Продължавам да си чекам положението на Минев, да ми се покаже подобно от друг мач в Европа, в който такова побутване да е наказано с ч.к.
Ест. че няма как да се намери подобно, защото няма рефер в света, който би дал ч.к. за подобно действие, независимо какво казват правилниците. 8-)

Не бе, питай Ангелчо, той ги разбира нещата. Съдийската комисия е чиста, като сълза, там са от майка Тереза нагоре!

Аз просто цитирам правилата на ФИФА,където ясно е написано кое е нарушение и кое не точно за ситуацията с дузпата,вие ми се правите на отворени!
Игра,и аз искам да видя положение като на Бедоя срещу Винисиус,където наказват вратаря!
За УЕФА сте чисто нов клуб, за БФС сте си Литекс. А общото е, че за всички вие не сте ЦСКА. :mrgreen:

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 18 дек 2015 08:08

Най-сетне няма да гледаме мутрата на тоя мръсник.
Всички от Лудогорец се радваме на това, защото тоя ни е ощетявал в доста мачове - култовото 2;2 на армията преаз 2011, онази ръчичка на Страхил Попов (дузпа и червен картонпри 4:2 за Ловеч в Разград), едно пресилено изгонване на Деко срещу ЦСКА (есента на 2012г.) , едно супер пресилено изгонване на Моци срещу Ловеч, смешната дузпа на Терзиев при другото 4:2 пак с Ловеч тази година...
Така че съм останал с убеждението че тоя е съдия от червената орбита - ЦСКА и Ловеч, ама явно се е пребоядисал защото брутално подкрепяше Левски тоя последния мач.....
На никого няма да липсва тоя мръсник....
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 дек 2015 09:15

Red thunderstorm написа:
W84me написа:Барометър за "ненарушението" срещу Баривиера е самият той. Не спори за нарушение, а продължава играта. Когато и двата отбора не искат фал, няма как да го свириш.

Сериозно ли бе? Значи съдията вижда нарушение в дадена ситуация, но понеже никой "не иска" такова, може и да не го свири?
И така цял мач? Браво бе, убеди ни! :)

Ти си голям охлюв, няма какво да ти обяснявам тънкостите.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 дек 2015 09:17

angelco77 написа:
Аз просто цитирам правилата на ФИФА,където ясно е написано кое е нарушение и кое не точно за ситуацията с дузпата,вие ми се правите на отворени!
Игра,и аз искам да видя положение като на Бедоя срещу Винисиус,където наказват вратаря!

В момента не се правя на отворен. Казвам ти, че правилата имат тълкувания, нарушение срещу Баривиера няма. Измислете нещо друго, някой объркан тъч, корнер и т.н.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 18 дек 2015 09:33

snakebite написа:Най-сетне няма да гледаме мутрата на тоя мръсник.
Всички от Лудогорец се радваме на това, защото тоя ни е ощетявал в доста мачове - култовото 2;2 на армията преаз 2011, онази ръчичка на Страхил Попов (дузпа и червен картонпри 4:2 за Ловеч в Разград), едно пресилено изгонване на Деко срещу ЦСКА (есента на 2012г.) , едно супер пресилено изгонване на Моци срещу Ловеч, смешната дузпа на Терзиев при другото 4:2 пак с Ловеч тази година...
Така че съм останал с убеждението че тоя е съдия от червената орбита - ЦСКА и Ловеч, ама явно се е пребоядисал защото брутално подкрепяше Левски тоя последния мач.....
На никого няма да липсва тоя мръсник....

Не е ли от Левски, бе?

Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 18 дек 2015 09:44

И Таско и Йорданов са боклуци и когато и да бяха наказани щеше да е късно. Сега ги наказват за нещо което те са правили десетки пъти. И конкретно за Таско не разбирам защо. Мача в Ловеч- вдигната е засада, която е очевидно че я няма. Дори в реално време. Таско е длъжен да се съобрази със страничния. Отменен гол за Левски няма, защото такъв просто не е признаван. Ама вината тук е на страничния. После се почва с компенсациите- чиста дузпа срещу Асприля (естествено несвирена).
Другия боклук дето окенза мача в София- според мен правилно не показа ЧК на Минев ( въпреки че футболистите с тази фамилия винаги са за гонене). Не защото е рано в мача, а защото просто не е за ЧК. Същото е и за Йонсен. Ситния испанец му се хвърля два пъти отгоре. Изблъскване, нищо повече. А той горкичкия така се държеше за главата сякаш Кличко го беше изджаскал. Най- много по един жълт картон за тримата замесени в двете ситуации. Края на полувремето- вратаря хваща топката. Атакуван е в малкото вратарско поле. Това е абсолютен фаул. Хващането за врата вече може да е за гонене. Просто глупост от черния. Въпреки че испанеца пак се направи на заклан. При положение че се отсъди фаул срещу вратаря (какъвто има) решението за дузпа е абсурдно.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 18 дек 2015 10:04

Vladislav написа:И Таско и Йорданов са боклуци и когато и да бяха наказани щеше да е късно. Сега ги наказват за нещо което те са правили десетки пъти. И конкретно за Таско не разбирам защо. Мача в Ловеч- вдигната е засада, която е очевидно че я няма. Дори в реално време. Таско е длъжен да се съобрази със страничния. Отменен гол за Левски няма, защото такъв просто не е признаван. Ама вината тук е на страничния. После се почва с компенсациите- чиста дузпа срещу Асприля (естествено несвирена).
Другия боклук дето окенза мача в София- според мен правилно не показа ЧК на Минев ( въпреки че футболистите с тази фамилия винаги са за гонене). Не защото е рано в мача, а защото просто не е за ЧК. Същото е и за Йонсен. Ситния испанец му се хвърля два пъти отгоре. Изблъскване, нищо повече. А той горкичкия така се държеше за главата сякаш Кличко го беше изджаскал. Най- много по един жълт картон за тримата замесени в двете ситуации. Края на полувремето- вратаря хваща топката. Атакуван е в малкото вратарско поле. Това е абсолютен фаул. Хващането за врата вече може да е за гонене. Просто глупост от черния. Въпреки че испанеца пак се направи на заклан. При положение че се отсъди фаул срещу вратаря (какъвто има) решението за дузпа е абсурдно.

Няма ли най-сетне да се вкара някакъв тест за футболна грамотност при регистрация в този форум?

d.milanov
Контакти:

Мнениеот d.milanov » 18 дек 2015 10:19

Vladislav, сините олигофрени са навсякъде. Но не съди по тях за цялата левскарска общност.

Върни се в “Футбол - България”