Мнениеот delqnski47 » 17 дек 2015 23:27
Мистри написа:delqnski47 написа:Георг написа:1.На мача в Ловеч засадата е отчайващо явна и за професионален съдия няма извинение!Действието определено повлия на резултата.Ловеч посмъртно нямаше да могат да върнат гола!
2.За мача в София .Ако се дискутира ситуацията Минев-Асприля моля дайте един единствен пример за червен картон в такава ситуация?!Също ако може един пример в който не се отсъжда директно червен в двете ситуации срещу Бедоя?!Мислете тъпи пикльовци!
Независимо, че Г.Йорданов многократно ни е рязал главите и е последния който може да бъде обвинен ,че подпира Левски,не виждам какво трябваше по-различно да направи за да е обективен?!
Литекс имат(или поне все още имат...) достатъчно добри играчи,та да успеят да връщат резултати.Плюс тва Левски игра в Ловеч...там победа за Купа май не имал досега...
В тоя мач те са си виновни.Един силен отбор не може да разчита на 1 гол в 6 мача.А и всички видяхме компенсацията малко по късно с дузпата.
Прав си.
Един силен отбор не може да разчита на 1 гол в ...найсе мача.Литекс вкараха ли в редовното време?
Вие колко гола имахте пролетта на 2015?

Вкараха ви тройка в продължението с 10 човека за КБ.На тоя мач пак ви вкараха с 10 човека.А те до колкото знам последните 5-6 мача имат по добра успеваемост.А ние па кво общо имаме и кой е казъл,че сме били сила тогава?При нас тогава положението беше апокалиптично от всеки етаж на отбора.Футболистите бяха най малко виновни.Ма тва не е темата на разговор.Смятам,че Литекс и Лудогорец в момента са в най-добра форма в А група.Съдийството беше слабо и в двата ви мача с тях,като във втория просто имахте късмет съдийската некадърност да е с една идея във ваша полза.Във вашия мач трябваше да има жълти картони за Гаджев,Минев,Бедоя и Йонсен.Третият не знам как успя да се измъкне като най-откровено си реши да търси саморазправа с четвъртия,а тва е за наказание, независимо че Йонсен започна пръв.Ако Бедоя не беше тръгнал така провокативно при ''второто бутане'' - ок.Тогава съм съгласен да има червен.Ама в случая за мене имаме 2 жълти.Самото поведение на вашия за мене не е правилно(или по скоро не е по правилата,а не че не е правилно.Много хора сигурно щяха да постъпят по същия начин).Но си изигра ситуацията перфектно.Ето гледай само как погледна към съдията и тръгна умишлено към Йонсен и след тва се трупяса.Сигурно и аз щях да се вържа в тая ситуация,така че донякъде оправдавам съдията.В общи линии не може да се каже категорично какво е най добре да се вземе тук като решение,всеки си има мнение.Аз тва ти го говоря кат страничен наблюдател.Мислиш ли че ми е в интерес кой щял да бие и кой не?В мач в А група?
Ето вторият червен картон си беше чист отвсякъде.Оня негер от Литекс не знам защо реши да убива Бедоя е наказателното поле,но за мене по тъп футболист от тоя няма в България.Вече за дузпата не съм много убеден какво се случи с вратаря.На разни мижави размазани кадри аз оценка не давам.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.