PFC Litex написа:GOLEADOR написа:PFC Litex написа:Нека всички клубове и фенове се обединим и дружно да подкрепим оставката, която поискаха от ПФК Левски на ИК на БФС, това е единствения начин да започне лечението на футбола.
Също така собственици на футболни клубове да нямат право да са членове на ИК на БФС.
PFC Litex написа:Ние сме жертва на самите нас си, НИКОЙ не ни е виновен за действията и е време феновете на други отбори да спрете да пишете от наше име, нашата позиция е ясна и точка по въпроса.
Gogot, пишеш по детски, били имали извинение, това е смешно бре.
Утре нашите ще намерят някоя балалайка да каже да имаше заговор срещу Литекс и да се каже, ето имат извинение... мислех, че в този форум пишат разумни хора.
Незнанието не е оправдание.
Пич,кое те накара да обърнеш палачинката?Когато поисках срещата ви с Левски да се разследва от прокуратурата и виновните за корупция в БФС и Левски да бъдат съдени,ти скочи като Матросов на амбразурата и заяви,че сами сте си виновни!Явно истината не те вълнува нито отбора от Ловеч!
Че, кой ни е виновен за това, че напуснахме терена?
Като имаме доказателства за задкулисия да са ги представили на прокуратурата.
Аз никога не съм обръщал палачинката, моето мнение отдавна съм го споделил, но явно четеш само угодните за теб неща.
Когато през май 2007 записахте най-голямата си загуба в историята, свирена от чужд съдия и Стойкас Стоилас, дивия селянин излезе и каза пред камерите, цитирам: "Не искаме повече чужди съдии, защото с тях много падаме", два месеца по-късно паднахте и на финала за супер-купата, пак с чужд съдия и три дена по-късно, БФС-то ИЗРИЧНО ЗАБРАНИ чужди съдии в родните турнири, БФС добро ли беше или лошо?

'Щото сега разбрах, че е много лошо, но тогава добричко и послушно ли беше? Подаръци от дядо гном получи ли?