Според вас кой ще е следващият треньор ?
Има ли някакви информации ?
Аз се надявам да е Анчелоти ....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist
1914.1902 написа:Благодаря на Жозето за миналият сезон .![]()
Според вас кой ще е следващият треньор ?
Има ли някакви информации ?
Аз се надявам да е Анчелоти ....
п Гуардиола почти сигурно ще бъде новият мениджър на Челси в дългосрочен план, пише Daily Star. Според медията на 90% договорът на Гуардиола с лондончани ще стане факт, като той ще поеме отбора от лятото.
Основен фаворит за заместник на уволнения днес Жозе Моуриньо е Гуус Хидинк, който да поеме отбора до края на сезона.
Според Starsport босът на Челси Роман Абрамович е голям фен на Гуардиола. „Операцията по привличането му е на 90% осъществена“, пише изданието.
Тони написа:Почви се инфо за Хидинк, като временен мениджър. Само да не е левакът Роджърс, че ще се гръмна.
Ivanov_95 написа:Тони написа:Почви се инфо за Хидинк, като временен мениджър. Само да не е левакът Роджърс, че ще се гръмна.
Между другото ми харесваше неговия стил в Пул,но нещо му липсваше там и не знам какво.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
Тони написа:Aми, липсва му класа и то се видя в мача с нас, когато вместо да прояви разум и да врътне Х с резервите ни, той тръгна все едно трите точки са на живот и смърт. После му залипсва Суарес и се оака тотално.![]()
Който следи Челси отдавна знае, че Гуардиола е неосъществената мечта на Абрамович. Толкова много му се иска на нашия да играем тики-така, че няма повече на къде.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта