Закрийте Литекс и академията! Ново първенство?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

loky
Контакти:

Re: Закрийте Литекс и академията! Ново първенство?

Мнениеот loky » 17 дек 2015 15:00

За БГ футбола има два възможни сценария.Първи - Перукан, остава вечно начело на БФС.От което следва още по-голям крах на клубно и национално ниво.Корупция и неадекватност в повечето решения на БФС.Бомби, камъни,дървета и ненужни мелета.Празни стадиони.Големи първенства през крив макарон. Втори сценарий - До колкото знам има обединена организация на феновете.Събират се и решават - на пролет пълен бойкот на първенството.Да се прекъсват мачовете или да не се позволява провеждането им(в Пловдив знаем как) докато перуката и цялата проядена клика не напуснат БФС. Да се покани да речем Бербатов.Да се назначи нов БФС.Нови правила за стадиони,школи,формат на шампионата.Без президенти на клубове в БФС.Нова съдийска комисия.Нови съдии.Можем да го направим. Нов закон за футболното хулиганство.Строг и респектиращ.Тези обиди и това плюене между нас обслужва само нечии други интереси.Така е и в политиката и в държавата но там положението вече е почти неспасяемо за народа.Но сами сме си виновни.Та ако някой има връзка с тази организация нека им загатне за тази идея.Поне да се опитаме да променим нещо в любимата ни игра.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 дек 2015 15:02

Не разбрахте ли,че проблема е в бфс?Не намират време да се съберат за това,за онова!Безпринципни решения!Същите не се събраха за да теглят жребии за КБ с малоумното оправдание -"няма свободна зала" :o !Толкова са нагли,че дори и не се чудят как да оправдават собствената си несъстоятелност!Защо Ганчев да се отказва от футбола!?Или Домусчиев?Или ТИМ?Или.............................................Нека инвестират но ВСИЧКИ ДА СА РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА И ПРАВИЛАТА!Другия вариант е тотален разпад и минаване изцяло на аматьорски футбол!

Потребителски аватар
Nuke
Контакти:

Мнениеот Nuke » 17 дек 2015 15:05

Ами вече над 25 години живеем в някаква псевдодемокрация. Псевдо, щото ако беше истинска, ръководителите на органи като БФС щяха да са професионалисти, а не връзкарчета.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 дек 2015 15:12

Кролик написа:
damyanov1963 написа:На дребните и нищожните не им остава нищо друго, освен да мразят големите и силните. Това го правят от злоба, завист и безпомощност.
Да се радваш, че някой е станал втори, вместо първи, при положение, че за тебе второто място е най-големия успех, ако изобщо някога го достигнеш, си е чиста проба шизофрения. Да натякваш на някого само неуспехите му, а да не смееш да споменеш успехите му, които за тебе са и ще си останат една химера, си е чиста проба комплексарщина.
Или другояче казано: ЗА ЛЕВСКИ ПОПУЛЯРНОСТТА, ЗА ОСТАНАЛИТЕ - ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА :!: :!: :!:
п.п.Господ си знае работата. Той може да бави, но не забравя! Вече започна да праща злобните джуджета едно по едно, там където им е мястото :idea:

Понеже смятам, че си един от най-комплексираните фенове във форума имам прост въпрос към теб - ако аз съм фен на гранда Реал Мадрид, а ти на кварталния Левски, то глупостите които си написал отнасят ли се за теб ?!

ЛЕВСКИ квартален?! ЛЕВСКИ Е НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Виж само във Варна колко фенове има!
А това, че всеки ден пускате по няколко теми против ЛЕВСКИ, показва кой е комплексирания :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
loko29
Контакти:

Мнениеот loko29 » 17 дек 2015 15:16

Ама не ви ли е кристално ясно,че Литекс сам се отказа от първенството.Колкото до Левски докато там е тонката толкова.
Най-великия локомотивец-Начко Михайлов

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 17 дек 2015 15:24

damyanov1963 написа:
Кролик написа:
damyanov1963 написа:На дребните и нищожните не им остава нищо друго, освен да мразят големите и силните. Това го правят от злоба, завист и безпомощност.
Да се радваш, че някой е станал втори, вместо първи, при положение, че за тебе второто място е най-големия успех, ако изобщо някога го достигнеш, си е чиста проба шизофрения. Да натякваш на някого само неуспехите му, а да не смееш да споменеш успехите му, които за тебе са и ще си останат една химера, си е чиста проба комплексарщина.
Или другояче казано: ЗА ЛЕВСКИ ПОПУЛЯРНОСТТА, ЗА ОСТАНАЛИТЕ - ЗЛОБАТА И ЗАВИСТТА :!: :!: :!:
п.п.Господ си знае работата. Той може да бави, но не забравя! Вече започна да праща злобните джуджета едно по едно, там където им е мястото :idea:

Понеже смятам, че си един от най-комплексираните фенове във форума имам прост въпрос към теб - ако аз съм фен на гранда Реал Мадрид, а ти на кварталния Левски, то глупостите които си написал отнасят ли се за теб ?!

ЛЕВСКИ квартален?! ЛЕВСКИ Е НА ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ. Виж само във Варна колко фенове има!
А това, че всеки ден пускате по няколко теми против ЛЕВСКИ, показва кой е комплексирания :idea:

Левски от Подуене, не е ли квартален отбор спрямо Реал Мадрид ? Не се взимай много на сериозно, само и единствено защото си фен на Левски. Мисля че така ти го обясних по-просто !
Колегата пуснал темата просто подчертава колко е малоумен профи футбола ни. Това може да се каже и за някои негови фенове в България.
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Мнениеот fen-fen » 17 дек 2015 15:31

Nuke написа:
fen-fen написа:
Nuke написа:
fen-fen написа:Имам въпрос - След като Стойчо Стоилов не се явява като никакъв в клуба а именно той извади отбора на Литекс и прекрати мача, как точно формулировката от наредбата трябва да се спази - "ако ръководител прекрати мача или извади футболистите" ...ми той нито е ръководител по документи нито никакъв. Кой е за наказание в случая? И кой го е допуснал до терена? Все по вече ми намирисва на постановка на Гриша Ганчев.....

То затова някакъв ръководител се изцепи, че той им бил наредил, нищо че цяла България видя кой точно ги накара да напуснат терена.

Ахм някой им бил наредил....и кой е той? Няма име и не става ясно!....Постановка брате....жива постановка на микренския лилипут, и е от ясно по ясно. Жалко, че с оня рижавия тъпанар правят футболистите и феновете на маймуни. Жалко и за Люпко Петрович....Според мен цялата история трябва да започне от: - Кой допусна Стоилов на терена!?

Трифон Попов пое вината, обаче след като видя накъде отиват нещата. Първо Стойчо Стоилов обясняваше защо ги е извадил, без да споменава името на Попов.

Добре де, толкова са ясни и прозрачни тези циркове, че няма и на къде. Как правят хората на прости ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 17 дек 2015 15:35

JohnnieWalker написа:
Avanti_Ragazzi написа:Страшно ни помагат нема що, като ни вземат 5 точки! Та оня със свинското име на турски дето даде 10 милиона евро за селекция да спи вече спокойно и да си оправдае някак хвърлените на вятъра милиони евро!

С Литекс в "А" група, нямаше да влезнете и в тройката... А за титла - май само вие си вярвате... Толкова сте слаби, че освен да биете Славия, за друго можете само да си мечтаете...

Точно фен на Славия, да казва кой ще влезе в тройката след изваждането на Литекс е малко лицемерно. Бате Венци ни обясняваше 3 дена как трябва да се спазват правилата от всички и да извадят Литекс. А вчера от Диема като му казаха ,че Славия са трети, той нямал на представа.....

Ivanskiq
Контакти:

Мнениеот Ivanskiq » 17 дек 2015 16:15

Ай чиституу на Микренския :) . Измисли го как хем кучетата да лаят по Левски, хем ненаситното и несправедливо четирибуквие да се изпълни със живот. Да закриват първенството, а и послендият да загаси тока.

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Мнениеот MaX » 17 дек 2015 18:55

Така е все някой им пречел на тези два набедени гранда а не усещат как се богопомазани. Все някой ги спасява. Жалко че феновете в градове без професионален футбол вместо да си подкрепят отборите където и да е, стават първо фенчета на шопските. Така отбори като Дунав, Спартак Плевен, Ботев Враца и още много ще имат едно 80 процента местна подкрепа и няма да са така.

Върни се в “Литекс”