ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот W84me » 17 дек 2015 11:54

CEB3P написа:Това, че нямате титла и купа в последните години е изцяло ваша издънка. То който трябва и когато трябва ви бутна, ама то сам като не можеш да си го направиш, няма как да стане.

Когато нещо е "уговорено" няма как да се остави на случайността.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 дек 2015 11:57

W84me написа:
CEB3P написа:Това, че нямате титла и купа в последните години е изцяло ваша издънка. То който трябва и когато трябва ви бутна, ама то сам като не можеш да си го направиш, няма как да стане.

Когато нещо е "уговорено" няма как да се остави на случайността.

Така каза и Везала.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 дек 2015 11:58

Нали знаеш Чъки кво каза - няма да изтървеме питомното, който го иска печели, трябва да го искаш. :lol:

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 17 дек 2015 12:13

Beladona написа:
ugly bug написа:
vaskonti написа:Така, Литекс отива в Б група, тъй като професионалния му лиценз не е отнет. Пак да попитам - това част ли е от онзи таен план на припознавачите, за който още е рано да се говори?

Иначе мен ме озадачава следното, аз и преди съм го казвал - защо преди 2 години Гришата се отказа да влезе в ЦСКА, когато клубът очевидно беше в много по-добро състояние от сега? Същия въпрос се отнася и за Божков, но с уговорката, че тогава той нямаше подобни желания. А сега изведнъж двамата се борят в една на пръв поглед безнадеждна ситуация?! Що така...?

На мен ми се струва че всичко е свързано с оставката на главния архитект на София, като си мисля че същата такава е подадена под натиск. :roll:

Бодливко , ти не си в ред ! Нерде Ямбол, нерде Стамбол ?! Кой знае за кви неща са го натиснали Диков , иначе как се изпуска тая милионерска позиция !

Нали се сещаш кой навремето не даваше едно листо да падне от дърветата в Борисовата градина!
Сега с новия план за преустройство на градината, изведнъж се появиха много мераклии за отбора който играе на това място! Не ти ли намирисва на много пари тука? Друг е въпроса дали някой от мераклиите го интересува ЦСКА като футболен клуб или просто от терена на който играят!
Бъди малко по-прозорлив не толкова праволинеен!
Тоз Божков сигурно и жена му не го хвали толкова колкото ти!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 дек 2015 12:20

Тва за стадиона и мястото се знае от как съществува отбора. Все ще има желаещи и кандидати. Кое ви изненадва? В цяла Европа та вече и Изтока се построиха модерни стадиони. Ние тука още си играем с картофените ниви. Кво лошо има Божков или който иска да е все ми е тая да направи един модерен стадион Българска армия? После няма си го носи в гроба.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 17 дек 2015 12:24

Кировец написа:Тва за стадиона и мястото се знае от как съществува отбора. Все ще има желаещи и кандидати. Кое ви изненадва? В цяла Европа та вече и Изтока се построиха модерни стадиони. Ние тука още си играем с картофените ниви. Кво лошо има Божков или който иска да е все ми е тая да направи един модерен стадион Българска армия? После няма си го носи в гроба.

Затова се опитвам да обясня на Беладона каква връзка има оставката на архитекта с ЦСКА!
Не да ми обяснява нерде Ямбол,нерде Стамбул!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 17 дек 2015 12:41

Да направят една хубава Армия да е кеф на хората да ходят на мач. Да има къде да се изпикаеш на полувремето.
А група очевадно е един голям бардак. Голям зор да сме и ние сред курвите. С 3-те химически тоалетни ще борим ШЛ.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 17 дек 2015 15:14

Beladona написа:
vaskonti написа:Така, Литекс отива в Б група, тъй като професионалния му лиценз не е отнет. Пак да попитам - това част ли е от онзи таен план на припознавачите, за който още е рано да се говори?

Иначе мен ме озадачава следното, аз и преди съм го казвал - защо преди 2 години Гришата се отказа да влезе в ЦСКА, когато клубът очевидно беше в много по-добро състояние от сега? Същия въпрос се отнася и за Божков, но с уговорката, че тогава той нямаше подобни желания. А сега изведнъж двамата се борят в една на пръв поглед безнадеждна ситуация?! Що така...?

Планът е , че Гришата под въздействието на емоционални средства за нос се направи на мъж и извади отбора ! Втората част на твоето чудене : има поне три извастни личности , които могат да се закълнат , че Гришата е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ! Това са Христо Стоичков , Жаклин Михайлов и Тити Папазов ! И тримата са му сърбали попарата за неизпълнени обещания ! Щях да забравя и Мъри Стоилов му сърба лъжите ! Тези хора много могат да кажат за Гриша Ганчев и обещанията му !

Не ми пробутвай тия приказки за комплекси и шмъркане. Това по никакъв начин не може да обясни нещата. Преди 2 години той се отказа при положение, че имаше лиценз и дълговете бяха много по-малко, а сега държи и не пуска в много по-тежко, да не кажа безнадеждно положение. На всичко от горе Божков също изпълзя от някъде и тръгна да оздравява, а до преди 5 месеца беше готов да зареже ПФК и да тръгне от А и Б с ново дружество.
Какво е различното от преди 2 години и сега? Диков? Изобщо не достига като обяснение.

Ако Ганчев е комплексар и наркоман, то тогава Божков какъв се явява тук, някакъв загрижил се за клуба филантроп ли?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 дек 2015 15:32

vaskonti написа:
Beladona написа:

Планът е , че Гришата под въздействието на емоционални средства за нос се направи на мъж и извади отбора ! Втората част на твоето чудене : има поне три извастни личности , които могат да се закълнат , че Гришата е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ! Това са Христо Стоичков , Жаклин Михайлов и Тити Папазов ! И тримата са му сърбали попарата за неизпълнени обещания ! Щях да забравя и Мъри Стоилов му сърба лъжите ! Тези хора много могат да кажат за Гриша Ганчев и обещанията му !

Не ми пробутвай тия приказки за комплекси и шмъркане. Това по никакъв начин не може да обясни нещата. Преди 2 години той се отказа при положение, че имаше лиценз и дълговете бяха много по-малко, а сега държи и не пуска в много по-тежко, да не кажа безнадеждно положение. На всичко от горе Божков също изпълзя от някъде и тръгна да оздравява, а до преди 5 месеца беше готов да зареже ПФК и да тръгне от А и Б с ново дружество.
Какво е различното от преди 2 години и сега? Диков? Изобщо не достига като обяснение.

Ако Ганчев е комплексар и наркоман, то тогава Божков какъв се явява тук, някакъв загрижил се за клуба филантроп ли?

Аз все ви пробутвам , но се оказвам прав . Божков ...той си написа цели две декларации , какво искаш да ти кажа повече ?!

ПП и в случая пак подозирам , че съм прав, но ти явно не четеш какво съм написал и не мислиш върху поведението и лизностните характеристики на този човек .

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 17 дек 2015 17:01

Нали се сещаш, че Стойчо Стоилов и Трифон Попов не са хората, дето ще се осмелят на своя глава да направят такъв ход, дето реже главата на Литекс ?! Някой по-висшестоящ е взел решението. И надали не се е осведомил преди това какви са санкциите при изваждане на отбора.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Върни се в “Архив”