ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот ugly bug » 17 дек 2015 10:44

vaskonti написа:Така, Литекс отива в Б група, тъй като професионалния му лиценз не е отнет. Пак да попитам - това част ли е от онзи таен план на припознавачите, за който още е рано да се говори?

Иначе мен ме озадачава следното, аз и преди съм го казвал - защо преди 2 години Гришата се отказа да влезе в ЦСКА, когато клубът очевидно беше в много по-добро състояние от сега? Същия въпрос се отнася и за Божков, но с уговорката, че тогава той нямаше подобни желания. А сега изведнъж двамата се борят в една на пръв поглед безнадеждна ситуация?! Що така...?

На мен ми се струва че всичко е свързано с оставката на главния архитект на София, като си мисля че същата такава е подадена под натиск. :roll:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 дек 2015 11:13

vaskonti написа:Така, Литекс отива в Б група, тъй като професионалния му лиценз не е отнет. Пак да попитам - това част ли е от онзи таен план на припознавачите, за който още е рано да се говори?

Иначе мен ме озадачава следното, аз и преди съм го казвал - защо преди 2 години Гришата се отказа да влезе в ЦСКА, когато клубът очевидно беше в много по-добро състояние от сега? Същия въпрос се отнася и за Божков, но с уговорката, че тогава той нямаше подобни желания. А сега изведнъж двамата се борят в една на пръв поглед безнадеждна ситуация?! Що така...?

Планът е , че Гришата под въздействието на емоционални средства за нос се направи на мъж и извади отбора ! Втората част на твоето чудене : има поне три извастни личности , които могат да се закълнат , че Гришата е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ! Това са Христо Стоичков , Жаклин Михайлов и Тити Папазов ! И тримата са му сърбали попарата за неизпълнени обещания ! Щях да забравя и Мъри Стоилов му сърба лъжите ! Тези хора много могат да кажат за Гриша Ганчев и обещанията му !

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 дек 2015 11:15

ugly bug написа:

На мен ми се струва че всичко е свързано с оставката на главния архитект на София, като си мисля че същата такава е подадена под натиск. :roll:

Бодливко , ти не си в ред ! Нерде Ямбол, нерде Стамбол ?! Кой знае за кви неща са го натиснали Диков , иначе как се изпуска тая милионерска позиция !

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 дек 2015 11:21

petko.h.markov написа:Битката на собствениците на Левски и Литекс от финансовия и икономическия фронт се пренесе и на футболния терен.На единия нервите не издържаха.
Тази открита подкрепа на Божков, от страна на Блиц,не трябва да се подминава с лека ръка.
пп Струва ви се майтап ли? А не е ли майтап ПФЛ да няма зала, където да изтегли жребия за купата? А не е ли пайтап шеф в БФС да няма кабелна телевизия и интернет и да не знае какво се случва? А не е ли майтап всеки, който може да си купи таралеж и да го гушне под мишница да стане собственик на футболен клуб у нас?
Но за всичко това вина имат и привържениците. Всъщност голяма част от тях всяка седмица си казват мнението си с отсъствието от трибуните. Странен процес е това. Хората се интересуват какво става, но са пасивни. Активните са малцинство. Но за всички тях когато друг отбор, различен от нашия, стане шампион, това е станало по нечестен начин, а парите там са мръсни. Но когато ние сме първи, сме чисти като сълза, а парите са с ясен произход. Примерите са навсякъде и не спират. В момента модата е, че Левски няма нищо общо с властта, а всеки от шефовете съвсем случайно се познава с този или онзи. Пари изведнъж има, но те са от спонсори на доброволни начала. Ето затова !

Е, битка има и тя е на живот и смърт ! Ама как да ти издържат нервите като си шмъркотиш ежедневно ?!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 дек 2015 11:32

Red joker написа:
W84me написа:
ceBep написа:На кое се кефите бе господи ?! На циркове като този ли ?! Верно ли промитите ви от хероин мозъци смятат, че подобно решение е в полза на клубния ни и национален футбол. За това ли стискахте палци цяла седмица ?! Вие сте най-жалката пасмина,раждала се по тази хубава българска земя!

Какво да се кефя бе, че Домуза си изигра поредната игра ли? На това ли да се кефя?

Не бе ,че имате некъв минимален шанс да сте Щампиони :lol: Честито :!:

Кога имаме по-голям шанс да сме шампиони? Когато сме с равни точки с Лудогорец или когато сме 5 зад тях? Ебати логиката...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 17 дек 2015 11:40

Beladona написа: ...ако хипотетично приемем , че ретардите Манджуков и Инджов бяха платили там на НАП 800 хиляди и бяха взели бележка и продължим в А група ?

Каква щеше да бъде разликата ли? Щяхме да получим пари от трансферните права на някои футболисти, както и добра сума от телевизионни права. И най-вече щяхме да сме в А група. ;)

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 дек 2015 11:42

W84me написа:
Red joker написа:
W84me написа:
ceBep написа:На кое се кефите бе господи ?! На циркове като този ли ?! Верно ли промитите ви от хероин мозъци смятат, че подобно решение е в полза на клубния ни и национален футбол. За това ли стискахте палци цяла седмица ?! Вие сте най-жалката пасмина,раждала се по тази хубава българска земя!

Какво да се кефя бе, че Домуза си изигра поредната игра ли? На това ли да се кефя?

Кога имаме по-голям шанс да сме шампиони? Когато сме с равни точки с Лудогорец или когато сме 5 зад тях? Ебати логиката...

Обикаляш сайтове и вестници като гламав и ги цитираш.Прочети Градев:1. Незабавно да се въведе забрана за пиене на работното място в БФС. Да се проверяват всички служители с дрегер по 3 пъти на ден.

2. СТК не е компетентна да налага наказания като "служебна победа" или "анулиране на резултат от мач". Това право принадлежи изключително на ДК съгласно Устава. Четете си устава, невежи!

3. Последният кръг за календарната година вече е изигран - не може да се анулират резултатите досега!

Да не стане само като с Камишев - първо така, а после иначе!

‪#‎ОставкаБФС‬

Потребителски аватар
CEB3P

Мнениеот CEB3P » 17 дек 2015 11:43

W84me написа:
Red joker написа:
W84me написа:

Това, че нямате титла и купа в последните години е изцяло ваша издънка. То който трябва и когато трябва ви бутна, ама то сам като не можеш да си го направиш, няма как да стане.

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 17 дек 2015 11:45

Beladona написа:Планът е , че Гришата под въздействието на емоционални средства за нос се направи на мъж и извади отбора ! Втората част на твоето чудене : има поне три извастни личности , които могат да се закълнат , че Гришата е ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ ! Това са Христо Стоичков , Жаклин Михайлов и Тити Папазов ! И тримата са му сърбали попарата за неизпълнени обещания ! Щях да забравя и Мъри Стоилов му сърба лъжите ! Тези хора много могат да кажат за Гриша Ганчев и обещанията му !

Не вярвам отборът на Литекс да е изваден умишлено. Но последвалите събития след това могат да амбицират Ганчев да вземе крайни мерки. Той се е доказал като много голям играч, и ако има дори минимална възможност за нещо, той ще я използва. ;)

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 17 дек 2015 11:49

Beladona написа:
djd написа:
Beladona написа:
djd написа:
HekakaB написа:Изглежда си много прост.CL&FFP Regulations какво означава бре?Тия правила важат и за първенствата на БФС.Можеш да ги видиш качени на сайта на БФС.

Това е регулацията за финансов феърплей и касае глобата от 200000 евро и последващото наказание за ЕКТ, защото не платихме глобата.
Лицензът не го взехме заради неплатени или необезпечени 600 или 800 000 лева към НАП.
Човекът с нивите даде земя, но оценката не стигна. Това е.
Дори и след 31 Март имаше време да се платят тези пари, в началото Манджука твърдеше, че ще ги оправи, после почна да говори за минаване през фалит.

И теб те питам същото , както питах и Новият фен на Изгоненият от А група бизнесмен ? Какво става после след плащането на тия 800 К към НАП ?

Ба ли га? Вероятно каквото стана с Левски. И те имаха нарушение на финансовия феърплей, глобиха ги, разбраха се с УЕФА.
Това е причината да не ни дадат лиценз. А вече причините, поради които собствениците се отказаха от покриването на тези 800к, ги виждаме сега.

Добре де, помисли малко ! Ретардите Манджуков и Инджов след като дадоха общо на Лупарата 6 млн лева и придобиха акциите на ЦСКА , АКО бяха платили тези 800 К на НАП , оставаме в А група и какво става после ? Как се развиват нещата ? Айде , дай малко анализ ? Помисли , не бързай и отговори .

Е, ти па ся! Знам ли? Дела и документи, изваждания. БорбЪ!
Аз разбирам защо не платиха, но тук като че ли спорът беше защо ни беше отнет лиценза. Или аз поне така разбрах.

Върни се в “Архив”