Изхвърлиха Литекс от "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

TNT
Контакти:

Re: Изхвърлиха Литекс от "А" група

Мнениеот TNT » 17 дек 2015 10:26

W84me написа:Какво да коментираме повече? Директивата е ясна!
http://www.sportal.bg/news.php?news=581205

Не случайно отложиха жребия за купата :x Цирковете тепърва предстоят ;) Като неутрален фен спрямо двата отбора и аз си мисля,че това е постановка и скоро всичко ще лъсне.

пп От много тънки сметки и далавери да не излезе накрая финал Берое-Монтана ;)
когато отвратените не гласуват,отвратителните управляват!

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 17 дек 2015 10:33

dunavfc написа:Левски, никога не са ми били симпатичен отбор, но как е възможно, някой да ги обвинява за нещо в тази нелепа ситуация !? Каква вина имат Левски ?
Категорично, като неутрален фен мога да заявя, че Левски изобщо не е бутан от някого. Има мачове в които ги ощетяват и такива в които ги подкрепят. Феномен, който е присъщ за всички големи клубове, навсякъде по света.

Изключително съм доволен, че в тая скапана държава най-после някой удари по масата и си спази шибаните правилници. Заслужено изхвърляне на Литекс.
Ако бяха направили подобен цирк в Европа, сигурно щяха да ги накажат 3 год. да не играят в Евротурнирите.

Всъщност когато съдията сбърка в полза на Левски е умишлено подпиране, когато е в полза на противника - случайност, грешка. Мантрата за подпирането е червена и се използва за избиване на комплекси от липсата на професионален футбол. Омразата към Левски ражда какви ли не глупости. Видяхме и отборът на Лафка, съответно на Пеевски - Пирин как "пусна" на Левски.
Ей го на, Литекс си вадят отбора от терена - получават наказание - Левски виновен. Безобразие било, че се спазват правилата. Ако Левски си бяха извадили отбора и бяха получили наказание съм сигурен, че абсолютно никой от сега ревящите нямаше да пророни сълза. Щеше да е СПРАВЕДЛИВО.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 17 дек 2015 10:33

TNT написа:

Не случайно отложиха жребия за купата :x Цирковете тепърва предстоят ;) Като неутрален фен спрямо двата отбора и аз си мисля,че това е постановка и скоро всичко ще лъсне.

Точно това си мислех и аз , за пръв път може да има директно финал , без 4 полуфинални срещи.
Последна промяна от 727150 на 17 дек 2015 10:37, променено общо 1 път.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 17 дек 2015 10:35

TNT написа:

Точно това си мислех и аз , за пръя път може да има директно финал , без 4 полуфинални срещи.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .

Doktorut
Контакти:

Мнениеот Doktorut » 17 дек 2015 10:39

Altarf написа:
Doktorut написа:Кой каквото ще да казва, но това си беше планирано! При сегашния футбол където играя толкова много пари да направиш "уж на фона на емоциите си" такава глупост, знаейки последствията за целия отбор не е никак достоверно. Има 100-ци начин да протестираш срещу съдията...ако щеш си изкарай червени картони за да се прекрати мача от съдията, спри да играеш, вкарвай си автоголове, но да направиш нещото което ще те извади от групата си е точно нарочна работа. Тепърва ще гледаме претрансформации между Литекс и цска и това за мен е сигурно. Всичко на терена си бе театър и сега ни представят сълзливия драматичен финал!

Тази теза е много разпространена в последно време, но ви моля да ми обясните какъв точно е планът, защото аз не мога да видя изгода за Литекс от тази ситуация.

Въобще не твърдя, че Литекс ще спечели от ситуацията. Гриша Ганчев през последните години ясно показа, че отборът в Ловеч не му е приоритет вече. Колко намека в тази посока трябва да направи,за да разберете, че за него вече Литекс не от значение, а само отборът с петолъчката.

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 17 дек 2015 10:43

Е като не му е преоритет трябваше да прати Литекс в бездната ли? Или той не е знаел, че ако изкара отбора от терена ще ги накажат с изваждане от групата? :lol: :lol: Вярно, не е особено умен, ама чак пък толкова... Изобщо не бих се учудил, ако тия 2 безумни картона, които си изкараха футболистите на Литекс да са били по негово нареждане.
Преименуван отбор с преименуван директор и преименуван треньор :lol: -> ЦСКА-София - смърди на Литекс, та се не трае.

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 17 дек 2015 10:45

Въпросът не е в това, дали решението е правилно или грешно. Въпросът е в "двойния аршин". Това е шокиращото и то се възпроизвежда всеки божи ден. Дори вчера научихме, че наказанието на "Левски" за изцепките на лумпените, които му се водят фенове, няма да е изваждане от групата, защото предното нарушение било в друг турнир.Аз, разбира се, не искам да се изваждат отбори от групата, защото първенството наистина става от смешно, по-смешно, но тези които вземат решенията все пак трябва да имат някаква мяра, когато ни карат да се смеем. Имало ли е до сега случай, питам за България, при налагане на наказание на футболист или на отбор, вкл. и заради поведението на публиката, когато са разграничавани наказанията и тяхното изтърпяване, заради това, че първопричината е мач от различен турнир в страната - първенство или купа. Знам, че по света има много различни практики, но в България никога не е правено такова разграничение. Онзи ден чух, че изваждането на "Литекс" от терена е "мутренски прийом". Чух също така от "инженера", че "крадеца викал дръжте крадеца". Всички, които говорят тези неща на ясно ли са, че Държавата се управлява от от мутра и по-мутренски с една единствена цел - да се окраде всичко и от всеки, за да цъфти и прецъфтява любовната прегръдка между ГЕРБ и ДПС и в частност между Борисов и Пеевски. Футбола е само следствие на големите мутренски игри. Изхвърляш "вечния враг" на майната си, обезличаваш "жълтите" като им прогонваш собственика и им отнемаш спонсора, правиш си гавра с отбора на Ловеч, заради това, че ГГ отказа да си даде бизнеса на мутрите. Преди това и по етапно закриваш всичко което не ти се подчинява, вкл. във футбола. Маргинализираш всичко и всички до степен да се радват на подаянията ти, въпреки униженията и ставаш № 1 във всичко - в политиката, в бизнеса, в рисуването , в аматьорския футбол и накрая в професионалния футбол.

Потребителски аватар
727150
Контакти:

Мнениеот 727150 » 17 дек 2015 10:46

От Апелативната комисия са казали , че има вратичка за връщане на Литекс.Трябвало само Гриша Ганчев да докаже с ДНК тест , че не е физиологичен баща на Данаил Ганчев.Казали са им , че няма проблем - ще им докарат до няколко дни ДНК тест с каквито резултати поискат. :)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 17 дек 2015 10:57

Bradat-brat написа:Въпросът не е в това, дали решението е правилно или грешно. Въпросът е в "двойния аршин". Това е шокиращото и то се възпроизвежда всеки божи ден. Дори вчера научихме, че наказанието на "Левски" за изцепките на лумпените, които му се водят фенове, няма да е изваждане от групата, защото предното нарушение било в друг турнир.Аз, разбира се, не искам да се изваждат отбори от групата, защото първенството наистина става от смешно, по-смешно, но тези които вземат решенията все пак трябва да имат някаква мяра, когато ни карат да се смеем. Имало ли е до сега случай, питам за България, при налагане на наказание на футболист или на отбор, вкл. и заради поведението на публиката, когато са разграничавани наказанията и тяхното изтърпяване, заради това, че първопричината е мач от различен турнир в страната - първенство или купа. Знам, че по света има много различни практики, но в България никога не е правено такова разграничение. Онзи ден чух, че изваждането на "Литекс" от терена е "мутренски прийом". Чух също така от "инженера", че "крадеца викал дръжте крадеца". Всички, които говорят тези неща на ясно ли са, че Държавата се управлява от от мутра и по-мутренски с една единствена цел - да се окраде всичко и от всеки, за да цъфти и прецъфтява любовната прегръдка между ГЕРБ и ДПС и в частност между Борисов и Пеевски. Футбола е само следствие на големите мутренски игри. Изхвърляш "вечния враг" на майната си, обезличаваш "жълтите" като им прогонваш собственика и им отнемаш спонсора, правиш си гавра с отбора на Ловеч, заради това, че ГГ отказа да си даде бизнеса на мутрите. Преди това и по етапно закриваш всичко което не ти се подчинява, вкл. във футбола. Маргинализираш всичко и всички до степен да се радват на подаянията ти, въпреки униженията и ставаш № 1 във всичко - в политиката, в бизнеса, в рисуването , в аматьорския футбол и накрая в професионалния футбол.

Човек, ти си луд. Гавра с отбора на Ловеч? Изваждане на вечния съперник? Литекс някой дърпаше ли ги да излизат от терена? Ония казваха ли им всеки ден, че ще се стигне до този край? Направиха ли нещо, за да спрат разхищението на пари и да спрат пропадането си ? Левски с многобройните спонсори връзва бюджет, като на Славия...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Achtung_Juden

Мнениеот Achtung_Juden » 17 дек 2015 11:00

Определено Бойко и Пеевски са виновни, че ЦСКА от 7 години не знае какво е плащане, както и че надрусаният мъник от Микре реши да изкара отбора си по време на мача.
Какви хора има тука бе?!

Върни се в “Литекс”