ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Beladona

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Beladona » 16 дек 2015 22:07

гражданин от село написа:Доне, а Маверик-а защо го забравяш? ;)

Маверик и Микре 1 са след мека топлина , тогава някой ме банна за това , че казах на Жоки , че е ретард :) но тук е мястото да кажа , че при последните ми банове съм си изчаквал чинно да ми мине забраната , не съм използвал други никове да пиша във форума . А само съм си писал на лични с Кашо и Синчец , че хванах бас със Синчец и уговорих начина как да ми предаде парите . Но смятам вече да престана да отговарям , на подобни въпроси поради сто причини ! Ако има някой да ме пита нещо лично да ми пише на лични !

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 16 дек 2015 22:12

djd написа:
HekakaB написа:Изглежда си много прост.CL&FFP Regulations какво означава бре?Тия правила важат и за първенствата на БФС.Можеш да ги видиш качени на сайта на БФС.

Това е регулацията за финансов феърплей и касае глобата от 200000 евро и последващото наказание за ЕКТ, защото не платихме глобата.
Лицензът не го взехме заради неплатени или необезпечени 600 или 800 000 лева към НАП.
Човекът с нивите даде земя, но оценката не стигна. Това е.
Дори и след 31 Март имаше време да се платят тези пари, в началото Манджука твърдеше, че ще ги оправи, после почна да говори за минаване през фалит.

Именно тая глоба е заради дефицита от 2.7 милиона, заради които и лиценз нямате.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 16 дек 2015 22:17

HekakaB написа:Именно тая глоба е заради дефицита от 2.7 милиона, заради които и лиценз нямате.

Ти обаче не се отказваш!?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 дек 2015 22:33

Evil23 написа:
Кашчей написа:
Само дето документите се подават по едно и също време и не се кандидатства едва след провала ти за ЕКТ.

Ако трябва да бъдем точни, така е. Но лиценз може да бъде получен, дори и да се провалиш за ЕКТ.

Можеш, но трябва да укажеш в документите, че кандидатстваш и за А група. Доколкото си спомням, при вас това нещо май беше изпуснато, поне по прочетено в нета.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 дек 2015 22:53

HekakaB написа:С какво е виновен Манджуков за положението на ЦСКА?Че наследи дълговете натрупани от Томов.

Дълговете са натрупани от Титан.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 дек 2015 23:20

Кировец написа:
HekakaB написа:С какво е виновен Манджуков за положението на ЦСКА?Че наследи дълговете натрупани от Томов.

Дълговете са натрупани от Титан.

ЦСКА е започнал да бъде на минус от края на 2006 година... в продължение до 2013 се е трупало само, без да се чисти. За мен периода 2009-2013 е ключовия за моментната ситуация на ЦСКА София.

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 дек 2015 01:55

Evil23 написа:
Beladona написа:До всички Х-бозони , не че е важно да ви отговоря , но това , че си мислите , че Некакъв ми е някакъв втори или трети ник , е поредното доказателство , че сте елементарни частици ! Дори и такива, аз си ви обичам и не храня лоши чувства към никой ! Даже водачът на Х - бозоните , Конанчо , ми липсва напоследък . Само ЦСКА , пе-тролчета ! ЦСКА е велик отбор и винаги ще го има ! Аз зная като вас , че Черепа не е идеалният вариант , Манджуков още по-малко , но Ганчев е по-лош вариант за ЦСКА от тях . 10 ПЪТИ по-лош ! Вярвайте ми , писал съм , аргументирал съм се ...поне ви доказах за шест месеца , че не пиша глупости и познах доста неща ! Аз както и друг път съм казвал се за имавам с анализи и прогнози, отгледан съм с това , с това отглеждам и моите деца ...дано да съумея да ги запаля и тях това да правят !

ПП Некакъв е доста умно момче ! Може би по-умно от мен самия ...

Да видим дали съм те разбрал, колега/колежке? Манджуков е човекът, заради когото сме във В група. Приравняваш го към Божков, значи че и от него трябва да очакваме нещо подобно.
И Божков, и Ганчев сме ги видели какво могат, когато са начело на някой клуб. Не знам за теб, но според мен Ганчев е в пъти по-добър ръководител на Литекс, отколкото Божков, когато беше начело на ЦСКА.
Винаги се опитваш да обидиш тези, които не мислят като теб. А тези, на които мнението им съвпада с твоето, тях ги хвалиш. Казваш, че инакомислещите били Х-бозони, но всъщност трябва да се запиташ дали нямаш повечко Х-хромозоми в теб? ;)

Не мисля , че само Манджуков е виновен , че сме във В група . Виновни според мен са Томов, Гърнета , Манджуков , Инджов . Не го приравнявам към Божков , просто казвам , че ще са съдружници в ЦСКА . Ганчев бил по-добър ръководител на ФК от Божков ?! - това не е ВЯРНО и веднага се аргументирам : Божков е по- добър в избора си на Локация за футболен проект ! Единия избра центъра на София , другият избра покрайнините на Ловеч ! За периода 1999 -2006 , когато бяха преки конкуренти в А група Божков стана два пъти шампион , и пет пъти втори и трети за същия период Ганчев не стана нито един път шампион и има само 4 призови места !!! Така , че и в пряк двубой се вижда кой е по- добър ! Не се стремя да обиждам никого ! Нито съм псувал някой , нито съм наричал някой с обидни епитети , особено хора с различно мнение от моето ! За хромозомите , пълен съм с М хромозоми от money :)

ПП Леко допълнение за паралела между Божков и Ганчев : единият продаде футболния си проект за 17 млн евра , докато другият го съсипа , заради някакви назални акробатики и сега може да си играе в А група в първенството на наркокомуните , Ок ? А , ок ? Ок ли си с това , а ? :)
Последна промяна от Beladona на 17 дек 2015 02:49, променено общо 1 път.

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 дек 2015 01:57

Red joker написа:
Evil23 написа:
Beladona написа:До всички Х-бозони , не че е важно да ви отговоря , но това , че си мислите , че Некакъв ми е някакъв втори или трети ник , е поредното доказателство , че сте елементарни частици ! Дори и такива, аз си ви обичам и не храня лоши чувства към никой ! Даже водачът на Х - бозоните , Конанчо , ми липсва напоследък . Само ЦСКА , пе-тролчета ! ЦСКА е велик отбор и винаги ще го има ! Аз зная като вас , че Черепа не е идеалният вариант , Манджуков още по-малко , но Ганчев е по-лош вариант за ЦСКА от тях . 10 ПЪТИ по-лош ! Вярвайте ми , писал съм , аргументирал съм се ...поне ви доказах за шест месеца , че не пиша глупости и познах доста неща ! Аз както и друг път съм казвал се за имавам с анализи и прогнози, отгледан съм с това , с това отглеждам и моите деца ...дано да съумея да ги запаля и тях това да правят !

ПП Некакъв е доста умно момче ! Може би по-умно от мен самия ...

Да видим дали съм те разбрал, колега/колежке? Манджуков е човекът, заради когото сме във В група. Приравняваш го към Божков, значи че и от него трябва да очакваме нещо подобно.
И Божков, и Ганчев сме ги видели какво могат, когато са начело на някой клуб. Не знам за теб, но според мен Ганчев е в пъти по-добър ръководител на Литекс, отколкото Божков, когато беше начело на ЦСКА.
Винаги се опитваш да обидиш тези, които не мислят като теб. А тези, на които мнението им съвпада с твоето, тях ги хвалиш. Казваш, че инакомислещите били Х-бозони, но всъщност трябва да се запиташ дали нямаш повечко Х-хромозоми в теб? ;)

Х-бозона е Божествената частица,а повечкото Х-хромозоми са причината за...нежните никовеее :)

Тапешник , какво стана с Литекса бе и с твоя любим идол Ганчев , нещо май взеха да го поставят на място ? А ? Кофти е да се спазват правилниците , а ?

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 дек 2015 02:00

Red joker написа:
GOLEADOR написа:
Red joker написа:Не,просто се е.бавай с тях,ако можеш,бъркай им в джигеро,късай им нервите и не ги вземай на сериозно ;)

Може,но аз не влизам тук да се бъзикам,а искам да разбера нещо повече за ЦСКА.Вместо това троловете се ширят из темата и каквото искат те за това се пише.И вместо мнения на цесекари съм принуден да чета глупостите на Кашчей или Беладона.

И аз,но не бих се махнал от тук заради такива дебили,за мене те са нещо по между другото :!: За разлика от този форум,в говеждия не може и пиле да прехвръкне-партийна дисциплина и яка цензура :)

Самият факт , че тук пишат умни хора , значи форумът се управлява добре !

Beladona

Мнениеот Beladona » 17 дек 2015 02:03

Evil23 написа:
HekakaB написа:Глупости.Във В група сте именно заради дълговете натрупани от Томов.Манджуков кога стана собственик?Броени дни преди да изтече срока за лицензиране на ЕКТ.Томов се изнесе като пръдня из гащи и остави Манджуков да опере пешкира.И вие пак му се връзвате на машинациите явно.Кой е тоя луд, дето е собственик от вчера и ще извади 6 милиона за да може да играе отбора му в турнирите?

Не знам откъде си получил тази информация, но мисля, че трябва да удържиш последния хонорар на информатора, ако въобще му плащаш. Сумата заради, която сме във В група, е 600 хиляди български лева.
Става въпрос за лиценза, за БГ първенството.

Ок , да предположим , че ги бяха платили тези 800 хиляди и останехме в А група , после какво ставаше ? Я да те видим ,Майсторе , какво ще е продължението ?

Върни се в “Архив”