Изхвърлиха Литекс от "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Изхвърлиха Литекс от "А" група

Мнениеот PFC Litex » 16 дек 2015 23:51

dunavfc написа:Левски, никога не са ми били симпатичен отбор, но как е възможно, някой да ги обвинява за нещо в тази нелепа ситуация !? Каква вина имат Левски ?
Категорично, като неутрален фен мога да заявя, че Левски изобщо не е бутан от някого. Има мачове в които ги ощетяват и такива в които ги подкрепят. Феномен, който е присъщ за всички големи клубове, навсякъде по света.

Изключително съм доволен, че в тая скапана държава най-после някой удари по масата и си спази шибаните правилници. Заслужено изхвърляне на Литекс.
Ако бяха направили подобен цирк в Европа, сигурно щяха да ги накажат 3 год. да не играят в Евротурнирите.

Аз също се радвам, че имаха топки, но за жалост имат и дупе и ще дойде време с подобна ситуация, в която ще е замесен пък друг отбор и тогава ще разтворят дупе и ще го поемат целия...

Вън политиката от футбола, тя е виновна за случващото се днес, чудно ми е кога УЕФА ще ни натири от турнирите им поради тази причина.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 дек 2015 23:52

daniel875 написа:
PFC Litex написа:
ММ1914 написа:
PFC Litex написа:Жокер, какъв интерес има ловешката полиция да неизпрати и забави доклада за ексцесиите по трибуните по време на мача за купата?

Ако го натискат ГГ, това може да е причината да не е изпратен доклада. Друга причина може да е "нареждане отгоре", в България е така за съжаление.

Грешно предположение. Доклада на полицията щеше да удари по Левски в мача за първенство, без подкрепа от трибуните става трудно и тоя доклад не трябваше да стига навреме до София. Тук клуба ПФК ЛЕВСКИ 1914 АД няма никаква вина... стига толкова жокери.

И двамата знаем защо закъсня решението на комисията специално в този случай. Може и преди време да е било така, но не съм замислял по-сериозно.
Нещата са навързани ;)
Между впрочем, такива мнения във форума много повече ми харесват, отколкото тези с обидните квалификации ;)

Никога няма да нападна някой само защото мнението му ме оборва и той е правия, да позволявал съм си обиди, когато някой цървул ме обижда лично и без повод, винаги се опитвам да бъда максимално коректен, колкото и да ми е криво.
Изображение

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 16 дек 2015 23:54

PFC Litex написа:
daniel875 написа:
PFC Litex написа:
ММ1914 написа:
PFC Litex написа:Жокер, какъв интерес има ловешката полиция да неизпрати и забави доклада за ексцесиите по трибуните по време на мача за купата?

Ако го натискат ГГ, това може да е причината да не е изпратен доклада. Друга причина може да е "нареждане отгоре", в България е така за съжаление.

Грешно предположение. Доклада на полицията щеше да удари по Левски в мача за първенство, без подкрепа от трибуните става трудно и тоя доклад не трябваше да стига навреме до София. Тук клуба ПФК ЛЕВСКИ 1914 АД няма никаква вина... стига толкова жокери.

И двамата знаем защо закъсня решението на комисията специално в този случай. Може и преди време да е било така, но не съм замислял по-сериозно.
Нещата са навързани ;)
Между впрочем, такива мнения във форума много повече ми харесват, отколкото тези с обидните квалификации ;)

Никога няма да нападна някой само защото мнението му ме оборва и той е правия, да позволявал съм си обиди, когато някой цървул ме обижда лично и без повод, винаги се опитвам да бъда максимално коректен, колкото и да ми е криво.

Само за едно не си прав. Случилото се е резултат от мащабен заговор, който е извън България. Мисля да спирам и аз да давам жокери, защото не бива да го правя. Нещата ще се случат, но ще отнеме време. Няма да е толкова просто.
Последна промяна от daniel875 на 16 дек 2015 23:55, променено общо 2 пъти.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 16 дек 2015 23:54

PFC Litex написа:
dunavfc написа:Левски, никога не са ми били симпатичен отбор, но как е възможно, някой да ги обвинява за нещо в тази нелепа ситуация !? Каква вина имат Левски ?
Категорично, като неутрален фен мога да заявя, че Левски изобщо не е бутан от някого. Има мачове в които ги ощетяват и такива в които ги подкрепят. Феномен, който е присъщ за всички големи клубове, навсякъде по света.

Изключително съм доволен, че в тая скапана държава най-после някой удари по масата и си спази шибаните правилници. Заслужено изхвърляне на Литекс.
Ако бяха направили подобен цирк в Европа, сигурно щяха да ги накажат 3 год. да не играят в Евротурнирите.

Аз също се радвам, че имаха топки, но за жалост имат и дупе и ще дойде време с подобна ситуация, в която ще е замесен пък друг отбор и тогава ще разтворят дупе и ще го поемат целия...

Вън политиката от футбола, тя е виновна за случващото се днес, чудно ми е кога УЕФА ще ни натири от турнирите им поради тази причина.

УЕФА е същата, наказание за сърбите, погалване за шиптерите. 1 е повече от 6 от миналия сезон. За УЕФА е важно всичко да изглежда по правилата, тогава е идеално.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 16 дек 2015 23:58

Като работещ в медиите без ЦСКА, Локо Сф, сега Литекс, следващата година Нова ще предложат двойно по-ниска цена за правата и ако фирмата държаща същите не се съгласи в началото политически зависимата елитна група ще остане без ефир, да не са луди да дават по пет милиона и да се надяват на 4 мача между Лудогрец и Левски да избият, респект и уважение към другите отбори, но изградените през годините съперничества носят зрителския интерес, а именно едно такова съперничество бяха мачовете между Литекс и Левски.
Изображение

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 17 дек 2015 00:03

gzagorov написа:
Teo написа:
gzagorov написа:
Teo написа:5 точки се връщат лесно... ето пролетта имате два мача с Лудогорец, биете ги и ставате шампиони! И двата отбора да мачкате докрай все тая... като единия бие два пъти :idea:
@ Каква е конкуренцията? Пирин и Монтана? Половината отбори имат по 500 човека средно на мач... футбола за хората ли е или за празните седалки?
@ Берое ще е конкурент за купата, но за първенство не го виждам.... колеблив отбор. Останалите отбори няма смисъл да ги обсъждаме... Локото и Ботев са в ужасно състояние. И какво от цялата А група конкурента ви е Лудогорец. Че те ако се откажат както Фармацевта заяви? Имали смисъл да продължава тая група в тоя си вид? Че то ще останат 100 човека на стадиона... за титли и купи нема смисъл да говорим, а за ЕКТ изобщо. Цялата тая дандания ще се отрази лошо и на националния отбор... малко силни мачове, за сметка на яко безсмислени :idea:

А "Литекс" с това 2:2 и 2:1 за "Левски", т.е. 4 точки, е най-сериозният опонент. Сега "Левски" оставали без конкуренция? Искаш да кажеш, че "Левски" съзнателно са планирали да изхвърлят отбора, срещу който играят успешно и (по-важното) който успешно взима точки на "Лудогорец"?
Помисли си пак! Според мен, съдейки по досегашните резултати, по-скоро "Лудогорец" остават със сериозно отслабена конкуренция.

Тоя мач втория особено мирише отвсякъде на постановка дето не завърши. Както и да го погледнеш, имам го свален и съм го изгледал детайлно, че той съдията още с лекото спречкване Йонсен/Бедоя почна да тича с картона, ти това забеляза ли го? Преди още Йонсен да го избута на земята? Връщането на Милиев с глава към Йоргата? Че това юношките набор 2005 знаят, че такава топка се чисти ляво/дясно. Левски има интерес да няма конкуренция в първенството, докато за ловеч всички се сещате за какво може да става дума. Погледни и от друга страна и да няма замесени футболисти, съдията може перфектно да повлияе на мача. След маневрата на Минев в Асприля от там нататък мача беше в ръцете на съдията. Можеше да си направи какво иска с мача и да го вкара в каквато и да е посока. Това, че играете силно срещу Литекс се видя преди тия два мача последните, но се и видя как като тръгнаха да стават някакъв фактор за пролетта, от фактор станаха нежелани, а оттам и изхвърлени :idea:

"Литекс" не са тръгвали да стават фактор, те бяха претендент за титлата и основен опонент на "Лудогорец" още в началото на шампионата.
Връщането на Милиев беше нелогично и некадърно, но как се вписва в конспиративните теории не ми стана ясно.
"Левски" има интерес да има повече точки от "Лудогорец" накрая. Срещу "Литекс" за три мача "лудите" са взели всичко на всичко 2 точки. Защо тогава да се възпрепятства изиграването на четвърти мач между тях, дори и на Герена "Литекс" да бяха постигнали резултат 0:10 с осем човека в състава си?
Съдията сбърка само като не даде червен картон на Минев (не е малко, но не е и причина за последвалия скандал). А Йонсен дръпна Бедоя отзад, ако наистина си свалил и гледал мача, би трябвало да си го забелязал, а задържане отзад си е отвсякъде жълт картон. Но това няма значение...
Пак казвам, дори да изгонят 3-ма от отбора, да дадат 5 дузпи на противника, да не му свирят 10 засади и да не му дадат 20 заслужени жълти картона, изваждането на отбор от мач не е оправдано, нито логично, ако човек е чел и знае какво пише в дисциплинарния правилник. Да не говорим, ако резултатът е положителен за отбора - 0:1.

Това долу на терена са едни артисти облечени в екипи. Ще ти кажа, защо мисля, че Милиев е играл умишлено, еми при 10 човека да ти вкарат гол по такъв нелеп начин, мача няма ли просто вече да вземе да ескалира както се казва? Ако съдията( да предположим, че не играл в нареден сценарии) както го вдигна жълтия на Минев, след това вдига жълт и на Йонсен.. мача къде отиваше в каква посока? Съвсем нормална... дерби мач. Но при положение, че за две идентични ситуации ти показваш различно решение, еми сори, ама повлияваш на мача. Големия съдия вади ЧК-ЧК, ЖК-ЖК за идентични ситуации и мача си продължава... искаш ли да развалиш мача правиш го като тоя оня ден. Това е прецедент във футбола, да се дава дузпа при спряла игра :lol: , нз колко си гледал, ама гледай пак повторението при втория ЧК. Ти какво си мислиш, че скритите лица дето управляват Левски не искат същия сценарии ли? Нали знаеш, че това е като нож с две остриета за нашия клуб? Дали не цели провокация в самите нас, защото те искат да ни разделят? Не успяха да ни вкарат в гроба боклуджарите и сега елита от мутро-олигархията се опитва да победи най-голямата сила на червения клуб, а именно разбиване на феновете и самоизяждане. Да, аз съм против прекръстване, против лиценза на литекс, както и на всеки друг отбор, но има и такива които не са. Ето ти и другата причина от какво печели Левски, да няма ЦСКА, да няма конкуренция, само те да са властелина на футбола в България.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 дек 2015 00:08

hristo1306 написа:
petar_m_popov написа:
hristo1306 написа:
petar_m_popov написа:А пък за този умник писал подобни простотии :
1. Защото заради него беше изхвърлен отбора на "Берое" преди години от А РФГ.
2. Защото по нараждане/закана / на Насо газо Раев бяха ликвидирани Пернишките отбори - непокорните.
3. По нареждане на друг техен гуро Евг. Бакърджиев успяха да унищожат "НЕФТОХИМИК" / но не успя да събори мавзолея/ гадния ******** !
4. Станаха "служебни" шампиони - по нареждане от свише.
5. Ликвидираха ЦСКА
6. Унищожиха и Локо Сф
7. Наред са непокорните "Литекс"
8. Следва силния "Лудогорец" - да не им мъти водите
9. Преди това унищожиха и надигащия глава "Ботев" - чрез банката. ....да припомним кой наистиа стана служебен шампион през 2003г. когато спечелиха мача с Локо Пд.3-0 служебно.Някалко години по-рано пак цска взе служебна победа и срещу Нефтохимик в Бургас.Освен това точно ЧОРБАТА игра ФИНАЛ за купата след СЛУЖЕБНА победа над Литекс през 1998г.

.Някалко години по-рано пак цска взе служебна победа и срещу Нефтохимик в Бургас
Не помня такъв резултат, фен съм на НАФТАТА от години. ДОКАЖИ ми го и ще ти се извиня !!!!!

Не си спомням точно коя година но Порточанов се запъна нещо и не пусна телевизията да предава пряко и наложиха служ.победа 3-0 за червените

НЯМА такова нещо ! Чакам си ИЗВИНЕНИЕТО !!!!

ЦСКА получава служебна победа за изиграния на 19 август 2000 година мач НЕФТОХИМИК-ЦСКА.
Ако не греша мача инак завършва 1:3.
Като толкова те вълнува намери някъде информация за служебните загуби на нафтата и ще видиш.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 17 дек 2015 00:34

„„Няма никакъв проблем, поемам си вината за изваждането на отбора. Емоционално беше решението“, каза Попов.“
И какво да обсъждаме - щом има вина, значи има и защо. Щом решението е емоционално, значи не е рационално - значи не е разумно, не е адекватно.
И какво повече да търсим, освен смекчащи вината обстоятелства. Ама се обсъжда не постъпката на Попов, не неговите основания - емоционални или рационални, не това, че един ръководител взема решение, което засяга много други, за които той по презумция е отговорен, и после заявява - виновен съм, постъпих емоционално ... А се обсъжда какво предполагаемо го е накарало да действа неразумно - разбирай не рационално, а емоционално. Смислено ли е това - да подминаваме фактите и да ги подменяме с предполагаемо тяхно обкръжение?
Последна промяна от Странджата на 17 дек 2015 00:37, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Мнениеот gzagorov » 17 дек 2015 00:37

Teo написа:Това долу на терена са едни артисти облечени в екипи. Ще ти кажа, защо мисля, че Милиев е играл умишлено, еми при 10 човека да ти вкарат гол по такъв нелеп начин, мача няма ли просто вече да вземе да ескалира както се казва? Ако съдията( да предположим, че не играл в нареден сценарии) както го вдигна жълтия на Минев, след това вдига жълт и на Йонсен.. мача къде отиваше в каква посока? Съвсем нормална... дерби мач. Но при положение, че за две идентични ситуации ти показваш различно решение, еми сори, ама повлияваш на мача. Големия съдия вади ЧК-ЧК, ЖК-ЖК за идентични ситуации и мача си продължава... искаш ли да развалиш мача правиш го като тоя оня ден. Това е прецедент във футбола, да се дава дузпа при спряла игра :lol: , нз колко си гледал, ама гледай пак повторението при втория ЧК. Ти какво си мислиш, че скритите лица дето управляват Левски не искат същия сценарии ли? Нали знаеш, че това е като нож с две остриета за нашия клуб? Дали не цели провокация в самите нас, защото те искат да ни разделят? Не успяха да ни вкарат в гроба боклуджарите и сега елита от мутро-олигархията се опитва да победи най-голямата сила на червения клуб, а именно разбиване на феновете и самоизяждане. Да, аз съм против прекръстване, против лиценза на литекс, както и на всеки друг отбор, но има и такива които не са. Ето ти и другата причина от какво печели Левски, да няма ЦСКА, да няма конкуренция, само те да са властелина на футбола в България.

Мачовете в българското, европейските и световни първенства, включително на ниво национални отбори, в които съдия е показвал, умишлено или не, различен критерии в две сходни ситуации, вероятно не могат да се обхванат от числовата система на математиката. Това е просто поредния мач не в първенството, а дори в месеца, когато съдия прави грешка във вреда на някой отбор. Ако приемем, че показването само на жълт, вместо червен картон, на Минев е провокация с цел мачът да ескалира, то отмененият гол четири дена по-рано трябва да е призив за геноцид.
Отсъждане на дузпа при спряна игра наистина би било сериозен прецедент, само дето до задушаващото тръшване на Перес играта не беше спряна. Топката се намираше в ръцете на Баривиера, но се водеше в игра. Дали е имало нарушение на Бедоя срещу вратаря или не, е друг спорен момент, но така или иначе играта не беше спряна.
ЦСКА в момента има толкова много задължения, че всякакви завери и конспирации, описани от теб, са напълно излишни и вредни, защото само насочват вниманието към вашия клуб. А не знам фен на ЦСКА в този форум, който да има намерение да спре да ги подкрепя, независимо от обединявания, заличавания, погасявания и каквото и да било още. Доводът с разделението на привържениците не се връзва по никакъв начин с изхвърлянето на "Литекс" от А група. Напротив! Както ясно се вижда в последните дни, ситуацията по-скоро обединява "червените" привърженици на база омразата им към "вечния" съперник. Дано това да е страничен, а не умишлено търсен ефект.
В заключение: Резултатът от драмата с изхвърлянето на "Литекс" от А група дава преднина от 5 т. на "Лудогорец" пред "Левски", елиминира най-сериозния и неприятен опонент на разградчани в директните сблъсъци в челото и обединява феновете на ЦСКА.
Кое от последното изречение можеш да обориш?
Изводите от него всеки разумен и здравомислещ човек да си ги направи сам!
Аз си лягам. Лека нощ!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Mad_b0
Контакти:

Мнениеот Mad_b0 » 17 дек 2015 01:08

LOKOMAN написа:Ебати първенството, ебати чудото. От първите четири отбора от миналата година само Лудогорец остана. Това май е рекорд за ГИНЕС.

И тфа ако неее " Точно по план " , здраве му кажи !
Спомням си преди години , за идеята с намаляването на отборите у профито футбол бе , да се копира Шотландското първенство : по-малко отбори ,по-равностойно първенство повече мачове между по силните и по-равностойни отбори, демек, повече дербита по-високо качество !
И като че ли взе да се получава , също като при Шотландците, шампиона у лигата на богатите и за футбола добре . И тук като у Островитяните Шампиона е в зелено, и отвреме на време ............................. опсссс ... грешка ! Сините нито са втори нито се борят за шампион, преди тях има "червено-черни" , само "червени" и "оранжеви" ! Проблем ! "Червените" дължат мнооо пари , тия и с "черното" по-малко , ама и те ..........шот нема как .. нали ! Еднакъв аршин, да не кажете нещо ! Останаха "оранжевите",............... ами дойде и техния ред , таман поутихна с ЦСКА-то и Локо-то, време е ! Още една година без европата феновете ще забравят ко беше тфа ! Па и Берое направиха отбор , ама те са държавни ......... за тфа , Ловеч аре да ВА нема. И на заприлича досущ като при британците , сините се боря , а зелените са шампион ! СТАТУКВОТО Е ВЪЗТАНОВЕНО !
,

Върни се в “Литекс”