gzagorov написа:Teo написа:5 точки се връщат лесно... ето пролетта имате два мача с Лудогорец, биете ги и ставате шампиони! И двата отбора да мачкате докрай все тая... като единия бие два пъти![]()
@ Каква е конкуренцията? Пирин и Монтана? Половината отбори имат по 500 човека средно на мач... футбола за хората ли е или за празните седалки?
@ Берое ще е конкурент за купата, но за първенство не го виждам.... колеблив отбор. Останалите отбори няма смисъл да ги обсъждаме... Локото и Ботев са в ужасно състояние. И какво от цялата А група конкурента ви е Лудогорец. Че те ако се откажат както Фармацевта заяви? Имали смисъл да продължава тая група в тоя си вид? Че то ще останат 100 човека на стадиона... за титли и купи нема смисъл да говорим, а за ЕКТ изобщо. Цялата тая дандания ще се отрази лошо и на националния отбор... малко силни мачове, за сметка на яко безсмислени
А "Литекс" с това 2:2 и 2:1 за "Левски", т.е. 4 точки, е най-сериозният опонент. Сега "Левски" оставали без конкуренция? Искаш да кажеш, че "Левски" съзнателно са планирали да изхвърлят отбора, срещу който играят успешно и (по-важното) който успешно взима точки на "Лудогорец"?
Помисли си пак! Според мен, съдейки по досегашните резултати, по-скоро "Лудогорец" остават със сериозно отслабена конкуренция.
Тоя мач втория особено мирише отвсякъде на постановка дето не завърши. Както и да го погледнеш, имам го свален и съм го изгледал детайлно, че той съдията още с лекото спречкване Йонсен/Бедоя почна да тича с картона, ти това забеляза ли го? Преди още Йонсен да го избута на земята? Връщането на Милиев с глава към Йоргата? Че това юношките набор 2005 знаят, че такава топка се чисти ляво/дясно. Левски има интерес да няма конкуренция в първенството, докато за ловеч всички се сещате за какво може да става дума. Погледни и от друга страна и да няма замесени футболисти, съдията може перфектно да повлияе на мача. След маневрата на Минев в Асприля от там нататък мача беше в ръцете на съдията. Можеше да си направи какво иска с мача и да го вкара в каквато и да е посока. Това, че играете силно срещу Литекс се видя преди тия два мача последните, но се и видя как като тръгнаха да стават някакъв фактор за пролетта, от фактор станаха нежелани, а оттам и изхвърлени