Изхвърлиха Литекс от "А" група

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Re: Изхвърлиха Литекс от "А" група

Мнениеот Altarf » 16 дек 2015 21:03

svence написа:Няма как, при положение, че знаеш правилата, да извадиш отбора си, защото в седмата минута, вместо червен кaртон са дали жълт на противников игрaч, водиш с 1-0 и имаш уникалния шанс, втори път подред да лупнеш Левски с двама по-мaлко, ако няма нещо замислено в бъдещето....

Има как - ако си изпуснеш нервите и направиш това от глупост. Аз не виждам какво печелят Литекс от това. Допуснаха страхотна грешка. Но футболът е емоция. Видяхме как недостойно си изпуснаха нервите едните, а после - как недостойно празнуваха другите. Цирк.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 дек 2015 21:03

Altarf написа:
damyanov1963 написа:Колкото и да ми триете коментарите и Литекс отива при Нефтохимик и ЦСКА.
Защото това са отборчета създадени от властта и съмнителни бизнесмени, докато ЛЕВСКИ Е СЪЗДАДЕН ОТ НАРОДА :!: :idea:

Българският футбол през прехода винаги е бил доминиран от фигурите на мутри, мафиоти, мошеници или просто лица със съмнителна репутация. Божков, Чорни, Батков, Ганчев, Титаните, Цветан Василев... списъкът е дълъг. Сега собственикът на Левски е неясен, а дори и това наистина да е Иво Тонев, не виждам с какво би било повод за гордост. Тъжно.

Какъв ТОТОнев бре, тоя е една пешка в цялата работа. Царя е отзад без лице... той командва парада, а пешките са изпълнители :idea:

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 дек 2015 21:07

Red_Neck написа:Непонятна ми е еуфорията, обхванала някои съфорумци от краен, столичен квартал.
Колкото и да ни е насрано първенството, колкото и да ни е ****** националния отбор, от години в Литекс даваха път на млади БЪЛГАРСКИ футболисти, повечето от които се развиваха в правилна посока и бяха/са голяма част от националния ни отбор.

Административното отстраняване на Литекс, Локомотив Сф и ЦСКА води след себе си още по-ниска конкуренция в мършавата ни А група.
По-силен ставаш, когато играеш редовно със силни противници, иначе в началото на лятото идва ..... Иртиш!

Да, ама сините фенове това не могат да го разберат. Акълът им колкото на муха-лайнарка и от години наред винаги са във водещите новини с негативните си и просташки изцепки по стадионите. Няма как да очакваш от морално деградирали утепляци да вникнат в цялата ситуация.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 16 дек 2015 21:10

bubka написа:
Red_Neck написа:Непонятна ми е еуфорията, обхванала някои съфорумци от краен, столичен квартал.
Колкото и да ни е насрано първенството, колкото и да ни е ****** националния отбор, от години в Литекс даваха път на млади БЪЛГАРСКИ футболисти, повечето от които се развиваха в правилна посока и бяха/са голяма част от националния ни отбор.

Административното отстраняване на Литекс, Локомотив Сф и ЦСКА води след себе си още по-ниска конкуренция в мършавата ни А група.
По-силен ставаш, когато играеш редовно със силни противници, иначе в началото на лятото идва ..... Иртиш!

Да, ама сините фенове това не могат да го разберат. Акълът им колкото на муха-лайнарка и от години наред винаги са във водещите новини с негативните си и просташки изцепки по стадионите. Няма как да очакваш от морално деградирали утепляци да вникнат в цялата ситуация.

Аман от мъдреци като теб,дето все другите им виновни......
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 16 дек 2015 21:17

bubka написа:

Като каза муха-лайнарка, как е положението при вас с тоалетните?
Вчера още жужяха тези инсекти около стадиона ви.Или сте били ти и и приятели? :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 дек 2015 21:22

Altarf написа:гарският футбол, за да си възвърне блясъка дори отпреди година? Според мен дълго.

Злобата на феновете едни към други е убийствена. С огромна скръб забелязвам това най-вече при левскарите, които не си дават сметка за случващото се около тях и единственият повод да се усмихват е фактът, че то още не ги е застигнало. С потрес гледах как сините футболисти празнуваха служебната си победа над отбор, който с 9 човека ги водеше с едно на нула, а за купата ги беше отстранил с 3-0! Не съм си представял такова падение на нравите у единия от грандовете. Не можах да разбера радостта им. Лудогорец, явно по-силен от тях отбор, вече няма да има от кого да бъде победен. Преди ЦСКА и Литекс винаги щяха да дадат отпор на всеки, сега разградчани най-вероятно няма да имат проблеми до края на сезона. Обратното, Левски могат да се затруднят от всеки и много щеше да им е полезно, ако имаше други отбори, които да взимат точки от Лудогорец в борбата за титлата. Сега не виждам как ще ги настигнат. Умря интригата в първенството, а родният футбол е вече един селски спорт.

Ти или се правиш на улав, или си такъв . Никой не е празнувал на Герена служебната и безсмислена, а и безстойностна победа, а края на един ужасяващ и труден сезон! Ако не си разбрал това, значи си пълен олигофрен!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 16 дек 2015 21:24

damyanov1963 написа:Колкото и да ми триете коментарите и Литекс отива при Нефтохимик и ЦСКА.
Защото това са отборчета създадени от властта и съмнителни бизнесмени, докато ЛЕВСКИ Е СЪЗДАДЕН ОТ НАРОДА :!: :idea:

Не се "хендри" на МАЗУТСКИЯ к@р само, явно още ви ОБИВА синя прашинко !!!!

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 16 дек 2015 21:28

Безгранична наглост... на 120% съм сигурен, че пролетта ще се откажат да продължат мачовете си с ПФК Левски още най-малко 4 отбора :idea:
@ Новия сезон трябва да бъде с един отбор - ПФК Левски и още 9 ПФК Левски с различна номерация в края :idea:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 16 дек 2015 21:34

Teo написа:Безгранична наглост... на 120% съм сигурен, че пролетта ще се откажат да продължат мачовете си с ПФК Левски още най-малко 4 отбора :idea:
@ Новия сезон трябва да бъде с един отбор - ПФК Левски и още 9 ПФК Левски от 2 до 10 :idea:

Добре е човек да знае къде наистина са границите. Левски няма нищо общо с цирка онзи ден, нито пък съдийството. В историята на дербитата по оста Герена-Осъм има грандиозни съдийски провали, миналата година Литекс победи на Герена с два( ДВА) гола от явни засади. В последния мач съдийството беше на ниво. Причината за скандала е съвсем другаде...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Altarf
Контакти:

Мнениеот Altarf » 16 дек 2015 21:35

sin4ec написа: Ти или се правиш на улав, или си такъв . Никой не е празнувал на Герена служебната и безсмислена, а и безстойностна победа, а края на един ужасяващ и труден сезон! Ако не си разбрал това, значи си пълен олигофрен!

Благодаря, че потвърдихте оценката ми.

Върни се в “Литекс”