ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот HekakaB » 16 дек 2015 19:07

Red joker написа:
suni написа:
HekakaB написа:И аз не разбирам чии си ти да казваш кой къде може да бъде или не?

Не умней, а бегай бързо ! :evil:

Тоя е едно от „аз“-овете на Беладонката :lol:

За съжаление не познавам въпросния потребител.С удоволствие бих се запознал лично с него.За разлика от вас, масата "елементарни частици", както обича той да ви нарича, той един от малкото реалисти в темата.Останалите сте заблудени люде, сложили червените очила, мислещи само глупости и вярващи в една камара журналистически брътвежи, нямащи нищо общо с реалността.И когато някой се опита да ви отвори очите, веднага става платен трол, левскар, глупак и т.н.По тъжното обаче е, че не ви стига потенциала да вденете кога ви се говори нещо сериозно и кога се ебава човек с вас.Научете се са отсявате полезното от цялата плява.Ще ви стане по-лек иначе трудния живот.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 дек 2015 19:13

Докато модовете оставят лудия да си разиграва коня в нашия форум постове като горния ще ни заливат като помия.Добре е поне,че от този му ник човечеца вече не се прави на армеец.
П.П.
Писането от два ника е забранено.Модовете може да видят дали лумпена има повече от един ник и да ги баннат.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 16 дек 2015 19:15

Интересно каква ли глупост ще измислиш, когато модовете видят, че става дума за двама различни човека?
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 16 дек 2015 19:17

HekakaB написа:
Red joker написа:
suni написа:
HekakaB написа:И аз не разбирам чии си ти да казваш кой къде може да бъде или не?

За съжаление не познавам въпросния потребител.С удоволствие бих се запознал лично с него.За разлика от вас, масата "елементарни частици", както обича той да ви нарича, той един от малкото реалисти в темата.Останалите сте заблудени люде, сложили червените очила, мислещи само глупости и вярващи в една камара журналистически брътвежи, нямащи нищо общо с реалността.И когато някой се опита да ви отвори очите, веднага става платен трол, левскар, глупак и т.н.По тъжното обаче е, че не ви стига потенциала да вденете кога ви се говори нещо сериозно и кога се ебава човек с вас.Научете се са отсявате полезното от цялата плява.Ще ви стане по-лек иначе трудния живот.

В елементарните частици се крие огромна ,неподозирана по размери сила,Господин Дървен Философ :idea:Иначе благодарим,такива като вас и„въпросният потребител“ да ми отварят очите и да ми показват реалността 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 16 дек 2015 19:17

Red joker написа:
suni написа:

Тъкмо същото щях да напиша.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 дек 2015 19:18

Ако сте различни хора просто ти оставят ника и продължаваш да си пишеш от него.Но ако сте еднакви - бан и повече няма да ти четем глупостите в нашия форум.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 16 дек 2015 19:20

GOLEADOR написа:Ако сте различни хора просто ти оставят ника и продължаваш да си пишеш от него.Но ако сте еднакви - бан и повече няма да ти четем глупостите в нашия форум.

Айде сезирай най-после някой, че да вземе мерки де.Стига само си развивал теории на конспирациите.Съжалявам , че ще бъдеш разочарован.

Айде стига сме спамили.Кажете нещо по темата.

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 16 дек 2015 19:22

HekakaB написа:
Evil23 написа:Аз пак ще попитам- чий го дириш тук? Не си от ЦСКА, не пишеш по темата. Заемаш накакви позиции, за които никой не те е питал, а и никой не се интересува от твоето мнение. Вярно,че това е форум и всеки е свободен да пише, където си поиска, но все пак се съобразявай с търпението на другите. Защото това твоето е най-вече заяждане в момента.

Единствения който се заяжда в момента си ти.И аз в твоя стил ще питам пак.КОЙ СИ ТИ ДА КАЗВАШ КОЙ КЪДЕ ДА ПИШЕ?
Имам си позиции, пиша си.И тебе никой не те пита, ама ревеш.За какво?Като не те кефи на някой позицията, не четеш.Подминаваш и продължаваш напред.

Аз съм си "у дома". А ти си гост в този подфорум. Ако на мен ми дойдат такива гости като теб, направо ще ги изгоня.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 дек 2015 19:23

HekakaB написа:
GOLEADOR написа:Ако сте различни хора просто ти оставят ника и продължаваш да си пишеш от него.Но ако сте еднакви - бан и повече няма да ти четем глупостите в нашия форум.

Айде сезирай най-после някой, че да вземе мерки де.Стига само си развивал теории на конспирациите.Съжалявам , че ще бъдеш разочарован.

Аз доносник не ставам.Просто почвам да влизам по-рядко в темата налазена от "пришълци" като теб.

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 дек 2015 19:24

HekakaB написа:
Айде стига сме спамили.Кажете нещо по темата.

Въобще не си нагъл ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”