Магията ЦСКА! (Всекидневна)

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Red joker

Re: Магията ЦСКА!(Всекидневна)

Мнениеот Red joker » 14 дек 2015 10:43

GOLEADOR написа:Хм,в топспорт са пуснали материал за видеото ми против Титан,интересно. ;)
Линк:http://topsport.ibox.bg/news/id_1728062767
Офтопик:
Империята ЦСКА преди да дойде "Титан" (ВИДЕО)
От Topsport.bg
"Междузвездни войни" продължава да завладява "армейците"
Феновете на ЦСКА от Сектор "Г" изумиха цял свят с хореографията по време на мача със Созопол за Купата на България. Тогава цялата Северна трибуна се превърна в армия на Дарт Вейдър от "Междузвездни войни". "Червената" мания по хитовата поредица не спира.

Сега се появи клип за ЦСКА в стил "Междузвездни войни". Той разказва историята на клуба, на Империята, преди да дойдат Митко Борисов и Иво Иванов от "Титан".

Вижте го:

И в livesport:
http://www.livesport.bg/armejcite-prodylzhiha-v-duha-na-mezhduzvezdni-vojni-video-92949.html

Що не ги съдиш,че ти публикуват творението без твое съгласие(предполагам) :!: :?: Или не става :?
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Re: Прекрасен завършек на полусезона за ЦСКА(обзор)

Мнениеот Red joker » 14 дек 2015 10:46

Red_Neck написа:
delqnski47 написа:
Drunken_Master написа:
защо написа:
Drunken_Master написа:Ай стига сте се изхвърляли...24 поредни победи бла-бла...
Играем с играчи,които не са за "В"...остана и да не ги бием !?
Нашето бъдеще е абсолютно неясно,вие тръбите наляво-надясно,колко добре сме...Ай стига глупости !

Освен В групата, другия турнир, в който участваме заедно с Левски и Лудогорец, със сигурност ще завършим пред тях. :lol:

Да бе,само че с какви отбори играхме ? Играли ли сме с отбор от "А" ?

Ние в началото се водехме аутсайдер,който едвам щеше да вкара гол на отбор от Б група.Само напомням. :lol:

А аз да не се ровя в темите за КБ от края на лятото, когато "експерти" се кълняха, че при първата ни среща с отбор, който има повече от 3 тренировки седмично, ще катастрофираме!
Нефтохимик, Спартак Пл, Созопол ...... аз съм доволен.
Ако Славия си бяха били Спартак, а Ботев Созопол, можеше и по-рано да се срещнем с отбор от "каймака".
Наша ли е вината, че ултра-профитата не могат да бият отбор от по-долната дивизия, а ние (супер-аматьорите) го правим с лекота?

Не е добре да летим в облаците, но още по-нередно е да се подценяваме.
Както казваше Ел Голеадор: " Който ни уважава, уважава ......" другото го знаете.

Нема такива жалкари :mrgreen: :!:

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 14 дек 2015 13:22

@Red joker
Vbox7 е публична медия , пък и щом някой пуска материал против Боклуците в ЦСКА аз мога само да съм им благодарен.Тия ни загробиха , сега търпим последиците от тяхното управление.Дано синдика,кредиторите и ГГ намерят точната формула за спасение на ЦСКА иначе пъкленото дело на Титан ще се увенчае с успех.

[rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 14 дек 2015 15:49

GOLEADOR написа:@Red joker
Vbox7 е публична медия , пък и щом някой пуска материал против Боклуците в ЦСКА аз мога само да съм им благодарен.Тия ни загробиха , сега търпим последиците от тяхното управление.Дано синдика,кредиторите и ГГ намерят точната формула за спасение на ЦСКА иначе пъкленото дело на Титан ще се увенчае с успех.

Трудна работа :( ...Иначе за другото се пошегувах :)

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 14 дек 2015 23:30

Браво GOLEADOR! :)
Прави още клипове, отдава ти се... идеята ЦСКА София трябва да бъде пропагандирана навсякъде :idea:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Толкова ли пречи Божилов на развитието на ЦСКА?

Мнениеот Кировец » 16 дек 2015 18:28

Треньорът на ЦСКА Христо Янев днес е освободил двама футболисти от клуба, разбра Topsport.bg. Това са Радой Божилов и Владислав Узунов. Първият е един от големите таланти, но явно Янев не мисли така... Божилов е юноша на ЦСКА, а Узунов дойде на "Армията" през лятото от Хасково.

Наставникът на ЦСКА е говорил с тях и им заявил, че не е доволен от това, което са показали през есента и повече няма да разчита на услугите им. Божилов най-вероятно ще продължи кариерата си в чужбина. Узунов ще чака оферти от България.

Третият, който до дни ще чуе същото от Христо Янев, това е опитният халф Иво Иванов, който бе привлечен от столичния Локомотив. Най-вероятно Иво ще се завърне при "железничарите", които се подвизават в "А" окръжна група.

Потребителски аватар
suni

Re: Толкова ли пречи Божилов на развитието на ЦСКА?

Мнениеот suni » 16 дек 2015 18:33

...Наставникът на ЦСКА е говорил с тях и им заявил, че не е доволен от това, което са показали през есента...

Това не е ли достатъчно ? :?
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 16 дек 2015 18:42

Радой Божилов можеше да бъде пратен в Б група да се обиграва! Янев тотално игнорира младите футболисти за съжаление ...

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 16 дек 2015 18:43

Айде,почна се!Янев е треньора,той решава,не разбрахте ли?Той го наблюдава всеки ден,знае как тренира,какво е поведението му извън терена,спазва ли треньорските указания...Явно Божилов е разочаровал Христо...За да си футболист на ЦСКА НЕ СТИГА САМО ТАЛАНТ,ТРЯБВА И 100% ОТДАДЕНОСТ.Като Чочев.Може пък да са решили да го преотстъпят...Ще се разбере скоро... 8-)

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 16 дек 2015 18:45

Той не става срещу селяците във "В", а ти ми говориш да се обигравал в "Б" :lol: :lol: Сега и Янев ли е комисионер :lol: ЮнОшоОбиец :o
ИзображениеИзображениеИзображение

Върни се в “ЦСКА”