"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Re: Литекс/Ловеч/ приключи с А ПФГ!

Мнениеот MaX » 16 дек 2015 18:17

icko65 написа:Успехи на отбора:4пъти шампион 1път вицешампион и 3пъти 3-ти.Баланс в Агрупа:9място по точки. 20 сезона 608мача354победи123равни131загуби 1149точки.Това беше Литекс в А група.

Приключил с какво? Временно не значи приключил. Жалки манипулатори. Мястото на половината отбори в А-група е за приключване.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Re: Диого Виана с шокиращо признание

Мнениеот matador » 16 дек 2015 18:17

Кое му е скандалното ? В Италия дори два професионални отбора имат един собственик Салернитана и Лацио :) А и официално на Литекс президент е Трифон Попов ;)

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 16 дек 2015 18:18

Гришата се възползва по максимален начин от съдииските тесли на герена! Но това, че Гришата закрива Литекс, не управдава Левски за купуването на съдии! За мен единствените онеправдани са феновете на Литекс и ЦСКА, те загубиха отборите си!

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 дек 2015 18:19

matador написа:Кое му е скандалното ? В Италия дори два професионални отбора имат един собственик Салернитана и Лацио :) А и официално на Литекс президент е Трифон Попов ;)

Остави ги,.. нека ги боли ! :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Потребителски аватар
Onze_dOr
Контакти:

Мнениеот Onze_dOr » 16 дек 2015 18:20

ivan56 написа:Добър отбор, работеща школа с налагане на собствени кадри, добри входящи и изходящи трансфери, качествен стадион(едно от малкото места на които с кеф ходих на гостувания), за разлика от повечето кочини тук.НО с селски пръчки за ръководители.Дано по-скоро се върнат при "майсторите"

Ти мислиш ли, докато пишеш? Нали същите тези "селски пръчки" са направили и школата и стадиона, и са вкарали този "90- годишен отбор" в А група!?
Къде беше Осъм Ловеч, преди да се появи "Литекс" АД???? Колко титли спечели до 1994 г.? Колко национални състезатели имаше за цялата си, тогава 70 годишна история? На какъв 300-местен стадион играеше????
Защо не мислите, бе ****да?
Нали сам се сещаш, че това което ще направи сега в ЦСКА ще е в ПЕТОРЕН РАЗМЕР на ПФК "Литекс".... във всяко отношение!? :o :shock:
Кофти ли ти е?
Ще припознаете ли Пеевски най- накрая? Кога?

Потребителски аватар
MaX
Контакти:

Re: За кои години важи наказанието на литекс ?

Мнениеот MaX » 16 дек 2015 18:22

sandi74 написа:През следващото първенство Литекс ще играе в Б група но не се знае с какво име и седалище-Лиска,ЦСКА микренско знаме от Сф :roll: :? 8-)

Берое ще ги закриват! а малко усмивчицата ти нещо накривя

NAKEV
Контакти:

Мнениеот NAKEV » 16 дек 2015 18:23

ivan56 написа:Добър отбор, работеща школа с налагане на собствени кадри, добри входящи и изходящи трансфери, качествен стадион(едно от малкото места на които с кеф ходих на гостувания), за разлика от повечето кочини тук.НО с селски пръчки за ръководители.Дано по-скоро се върнат при "майсторите"

И тука ще трябва да се борят ЛЕВСКАРИТЕ с вся и всьо....пак сме сами за жалост....кой го отнесе сега най много ако не сините..........кой печели освен КИРЧО И СВИНКЯТА ОТ ОВЧА КУПЕЛ........кой прецакаха за пореден път въпреки че си плащаме най редовно задълженията към всеки в тая шибена държава....и колкото и да реве мустакатия Жире Танасов че всички помагат и се натискат на ЛЕВСКИ....то се видя и днес........и предишните няколко години какво и как ни прецакваха по тънката лайсна.....то не бяха подигравки то не беше чудо....не че и ние сме светци....но няма други като нас да са ни се подигравали така......сватбата......ТАСКОВ....никито ЙОРДОНОВ И КОЛКО ОЩЕ ДРУГИ ТЪПАНАРИ......В ЧЕРНО....АМИ ОТ ПРОСЛОВУТОТО бфс дето е пълно с прошляци като Гигов...Прасчо Венци....Камишевци......Ганчевци...Кунчевци......и какви ли не още екзмпляри дето са за панделата и за никъде другаде камо ли да ми ръководят най великата игра на този свят.Да закриват първенството и аз ако имам власт ще закрия това нещо и ще въведя най строги мерки и изисквания най вече за да можеш да се добереш въобще до А група а като не ги покриеш просто си оставаш на СЕЛО

Потребителски аватар
fabregas_949
Контакти:

Мнениеот fabregas_949 » 16 дек 2015 18:24

HardWork написа:Гришата се възползва по максимален начин от съдииските тесли на герена! Но това, че Гришата закрива Литекс, не управдава Левски за купуването на съдии! За мен единствените онеправдани са феновете на Литекс и ЦСКА, те загубиха отборите си!

:lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]http://img708.imageshack.us/img708/6629/55829510150908834689008.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
miti4nia
Контакти:

Мнениеот miti4nia » 16 дек 2015 18:24

matador написа:Кое му е скандалното ? В Италия дори два професионални отбора имат един собственик Салернитана и Лацио :) А и официално на Литекс президент е Трифон Попов ;)

То и на Левски официално собственици са едни ,а всички ревете че е друг.Значи за Лиска може,а за Левски не важи това -така ли?

Потребителски аватар
suni

Мнениеот suni » 16 дек 2015 18:25

NAKEV написа:

И тука ще трябва да се борят ЛЕВСКАРИТЕ с вся и всьо....пак сме сами за жалост....кой го отнесе сега най много ако не сините..........кой печели освен КИРЧО И СВИНКЯТА ОТ ОВЧА КУПЕЛ........кой прецакаха за пореден път въпреки че си плащаме най редовно задълженията към всеки в тая шибена държава....и колкото и да реве мустакатия Жире Танасов че всички помагат и се натискат на ЛЕВСКИ....то се видя и днес........и предишните няколко години какво и как ни прецакваха по тънката лайсна.....то не бяха подигравки то не беше чудо....не че и ние сме светци....но няма други като нас да са ни се подигравали така......сватбата......ТАСКОВ....никито ЙОРДОНОВ И КОЛКО ОЩЕ ДРУГИ ТЪПАНАРИ......В ЧЕРНО....АМИ ОТ ПРОСЛОВУТОТО бфс дето е пълно с прошляци като Гигов...Прасчо Венци....Камишевци......Ганчевци...Кунчевци......и какви ли не още екзмпляри дето са за панделата и за никъде другаде камо ли да ми ръководят най великата игра на този свят.Да закриват първенството и аз ако имам власт ще закрия това нещо и ще въведя най строги мерки и изисквания най вече за да можеш да се добереш въобще до А група а като не ги покриеш просто си оставаш на СЕЛО

Жал ми е... :mrgreen:
Прокобо мръсна, върви на майната си! Изображение

Върни се в “Архив”