CSKA_1948_ написа:Е, вие пък смятате Г.Г. за балък! Не се ли сещате за врътката, която ще се направи...
Врътката е, че губи милиони левове е т'ва е врътката.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CSKA_1948_ написа:Е, вие пък смятате Г.Г. за балък! Не се ли сещате за врътката, която ще се направи...
icko65 написа:CSKA_1948_ написа:Е, вие пък смятате Г.Г. за балък! Не се ли сещате за врътката, която ще се направи...
Я ми обясни за врътката щото аз не я виждам!

golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:Това са много тънки схеми, разбираеми само за големите умове на все още неоткритите от хилядите работещи в големия адронен колайдер в ЦЕРН елементарни частици, а именно - Тео-рино, Съни-рино, Конанчо-ино и други подобни, все още неизвестни на нАуката частици.Тия хора са толкова напред в еволюцията, че назад да тичат не мож ги стигнем още хиляда години минимум.Факт!
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:И аз не разбирам чии си ти да казваш кой къде може да бъде или не?
HekakaB написа:И аз не разбирам чии си ти да казваш кой къде може да бъде или не?

suni написа:HekakaB написа:И аз не разбирам чии си ти да казваш кой къде може да бъде или не?
Не умней, а бегай бързо !
Evil23 написа:Аз пак ще попитам- чий го дириш тук? Не си от ЦСКА, не пишеш по темата. Заемаш накакви позиции, за които никой не те е питал, а и никой не се интересува от твоето мнение. Вярно,че това е форум и всеки е свободен да пише, където си поиска, но все пак се съобразявай с търпението на другите. Защото това твоето е най-вече заяждане в момента.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта