Beladona написа:honda написа:Beladona написа:[offtopic]Хонда , не може Левски да е най-ощетяван от съдиите този сезон ! Това значи Киро да купува съдиите да свирят срещу вас ! Това значи да си излага на опасност добрите отношения с властимащите ! А съдиите ако взимат нещо от Киро , ще искат да докарат нещо допълнително от залози , чеез техни приятели и близки и щеше да се отрази на коефициентите на вашите мачове , а те са си доста стабилни ! Няма съдия в момента в България да реже Левски , ей така просто ..., ако някой е порязал Левски е било неумишлено . За спонсорите знаем как става , факт е , че тая година се появиха Щрабаг И ВИВАКОМ , които дават по 2 млн лева годишно ...повярвай ми качеството на продукта футбол е такова , че тези пари те никога ням да могат да си ги избият ! Но както и да е ...[/offtopic]
[offtopic]Уважавам анализаторските ти способности,както и уважавам мненията ти. Несъмненно си един от не толкова многото в този форум ,но които главата им служи не само да носят шапка
.
Съдийските грешки в ущърб на Левски този сезон не са никак малко,особено в началото на сезона и скандалното съдийство на Т.Тасков в Ловеч беше капак.
Няма смисъл да ги изброявам -във форума се върки един клип с извадки от тях,но това в клипа далеч не са всички грешки в ущърб на Левски.
За К.Домусчиев- доколкото си спомням съм първия човек в този форум написал какво ще се случи след неговата поява на сцената. Всеки ,който го познава знае,че е в доста близки отношения с хората които дават парите в Левски, като имат и общ бизнес и то за не малко. Като взаимно не си правят сечено. Така че аз лично бях много изненадан от неговата реакция,но на пръв поглед. За мен това беше само прах в очите. За мен към този момент очаквам Левски и Лудогорец да не си правят курвенски номера и който е по-добър да стане шампион. За мен на този етап чисто футболните аргументои на Лудогорец са по-сериозни.
За Щрабаг е ясно ,че никога няма д аси ги избият. за Виваком -времето ще покаже- не е невъзможно да се се окаже взаимно изгодно партньорство(основния конкурент на Виваком беше спонсор на Левски в продължение на близо 20 години и ако това не е било взаимно изгодно няма как да стане)[/offtopic].
[offtopic]Благодаря за милите думи ! Аз също те ценя теб адски много ! Според мен ощетяването на Левски , ако не е случайно , се дължи на Киро - според мен Гела вече се е самозабравил и може да си прави номерата със съдийството ! Цветан Василев също се беше самозабравил така ...четох му това на изказване на Гела за подпираането на Левски , в което той се оплаква от ....Георги Йорданов , същият този подмина ИЗКОРМВАНЕТО на Николич от Моци , а неговите колеги вдигнаха една менте засада при нула на нула и докато Лудогорец не поведе с 3:0 не спряха да подпират домакините , нали , всичко друго да бе казал , разбирам ....ама да се оплаква точно от този съдия ???? И защо реакцията на Киро е от типа : Кравата ражда , волът реве ...защо ??? Има нещо гнило в Дания ...или верно го е страх , че ако не се бори за ШЛ ще е много назад ( ЛЕ след увеличението на парите пак е опция за него ) или той е намесен с това съдийство на Йорданов , ако е преценил , че Литекс му е основният конкурент за титлата ![/offtopic]
Айде стига толкова за Левски в тая тема.И аз се отплеснах,даже и за ГЕРБ почнах да говоря.Уважете идеята на темата.Дотук с това!