ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот delqnski47 » 16 дек 2015 16:06

Beladona написа:
honda написа:
Beladona написа:[offtopic]Хонда , не може Левски да е най-ощетяван от съдиите този сезон ! Това значи Киро да купува съдиите да свирят срещу вас ! Това значи да си излага на опасност добрите отношения с властимащите ! А съдиите ако взимат нещо от Киро , ще искат да докарат нещо допълнително от залози , чеез техни приятели и близки и щеше да се отрази на коефициентите на вашите мачове , а те са си доста стабилни ! Няма съдия в момента в България да реже Левски , ей така просто ..., ако някой е порязал Левски е било неумишлено . За спонсорите знаем как става , факт е , че тая година се появиха Щрабаг И ВИВАКОМ , които дават по 2 млн лева годишно ...повярвай ми качеството на продукта футбол е такова , че тези пари те никога ням да могат да си ги избият ! Но както и да е ...[/offtopic]

[offtopic]Уважавам анализаторските ти способности,както и уважавам мненията ти ;) . Несъмненно си един от не толкова многото в този форум ,но които главата им служи не само да носят шапка ;) .
Съдийските грешки в ущърб на Левски този сезон не са никак малко,особено в началото на сезона и скандалното съдийство на Т.Тасков в Ловеч беше капак.
Няма смисъл да ги изброявам -във форума се върки един клип с извадки от тях,но това в клипа далеч не са всички грешки в ущърб на Левски.
За К.Домусчиев- доколкото си спомням съм първия човек в този форум написал какво ще се случи след неговата поява на сцената. Всеки ,който го познава знае,че е в доста близки отношения с хората които дават парите в Левски, като имат и общ бизнес и то за не малко. Като взаимно не си правят сечено. Така че аз лично бях много изненадан от неговата реакция,но на пръв поглед. За мен това беше само прах в очите. За мен към този момент очаквам Левски и Лудогорец да не си правят курвенски номера и който е по-добър да стане шампион. За мен на този етап чисто футболните аргументои на Лудогорец са по-сериозни.
За Щрабаг е ясно ,че никога няма д аси ги избият. за Виваком -времето ще покаже- не е невъзможно да се се окаже взаимно изгодно партньорство(основния конкурент на Виваком беше спонсор на Левски в продължение на близо 20 години и ако това не е било взаимно изгодно няма как да стане)[/offtopic].

[offtopic]Благодаря за милите думи ! Аз също те ценя теб адски много ! Според мен ощетяването на Левски , ако не е случайно , се дължи на Киро - според мен Гела вече се е самозабравил и може да си прави номерата със съдийството ! Цветан Василев също се беше самозабравил така ...четох му това на изказване на Гела за подпираането на Левски , в което той се оплаква от ....Георги Йорданов , същият този подмина ИЗКОРМВАНЕТО на Николич от Моци , а неговите колеги вдигнаха една менте засада при нула на нула и докато Лудогорец не поведе с 3:0 не спряха да подпират домакините , нали , всичко друго да бе казал , разбирам ....ама да се оплаква точно от този съдия ???? И защо реакцията на Киро е от типа : Кравата ражда , волът реве ...защо ??? Има нещо гнило в Дания ...или верно го е страх , че ако не се бори за ШЛ ще е много назад ( ЛЕ след увеличението на парите пак е опция за него ) или той е намесен с това съдийство на Йорданов , ако е преценил , че Литекс му е основният конкурент за титлата ![/offtopic]

Айде стига толкова за Левски в тая тема.И аз се отплеснах,даже и за ГЕРБ почнах да говоря.Уважете идеята на темата.Дотук с това!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Beladona

Мнениеот Beladona » 16 дек 2015 16:07

Evil23 написа:
Beladona написа:Хахахахаха ! Поредната лудост ! Понеже знам , че ти не предполагаш , че моят интерес е ЦСКА да се развива по правилен начин, без простотии и изцепки и да е клуб за пример ! Нали така , Пе-тролчик ?
Пе-тролче , ти нали ми твърдеше , че Литекс няма да ги извадят от А група , когато аз казах , че ще ги извадят ? Какво стана сега ? Нещо няма ли да има като признание за Превъзходството на Беладона , а ? :)

Да, прав си за Петрол! Аз знам кой е собственик на Петрол, а ти довчера не знаеше.
След като си толкова за справедливостта, защо нищо не си написал за наказанието на Левски? Според правилата сините трябваше да бъдат наказани доста по-сурово. Това не те ли прави лицемер?
Ясно е, че ще отречеш всичко. Затова няма нужда да си губя времето с теб. Всички видяха какво представляваш.
Лек ден и дано малката победа днес да запълни голямата празнина в твоя живот!

Даже не знам, че Левски са наказани ! Просто отворих на телефона си спортал за Литекс и побързах да влезна тук да се изкефя от успеха си !

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 16 дек 2015 16:10

Beladona написа:
Evil23 написа:
Beladona написа:Хахахахаха ! Поредната лудост ! Понеже знам , че ти не предполагаш , че моят интерес е ЦСКА да се развива по правилен начин, без простотии и изцепки и да е клуб за пример ! Нали така , Пе-тролчик ?
Пе-тролче , ти нали ми твърдеше , че Литекс няма да ги извадят от А група , когато аз казах , че ще ги извадят ? Какво стана сега ? Нещо няма ли да има като признание за Превъзходството на Беладона , а ? :)

Да, прав си за Петрол! Аз знам кой е собственик на Петрол, а ти довчера не знаеше.
След като си толкова за справедливостта, защо нищо не си написал за наказанието на Левски? Според правилата сините трябваше да бъдат наказани доста по-сурово. Това не те ли прави лицемер?
Ясно е, че ще отречеш всичко. Затова няма нужда да си губя времето с теб. Всички видяха какво представляваш.

Даже не знам, че Левски са наказани ! Просто отворих на телефона си спортал за Литекс и побързах да влезна тук да се изкефя от успеха си !

Имаш право да се кефиш - за пореден път информацията ти е точна, за ужас на припознавачите.
Нека по-често се вслушват в това, което пишеш.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
djd
Контакти:

Мнениеот djd » 16 дек 2015 16:17

Beladona написа:Хахахаха ! Абе , тва олигофренче Беладоната, пак ли позна бре ? Хохохохо ! Припознавачи, аре сега да видим кво ше ми припознаете ! :) Литекса е аут от А група ! :)

[offtopic]Ти само рАботиш някъде около Света Неделя и редовно питаш "екстрасенските" около църквата. Разкрит си! :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 дек 2015 16:20

Членове и алинеи...
Последна промяна от Кировец на 27 май 2016 21:55, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 дек 2015 16:23

Заклет Левскар написа:
Beladona написа:
Evil23 написа:

Имаш право да се кефиш - за пореден път информацията ти е точна, за ужас на припознавачите.
Нека по-често се вслушват в това, което пишеш.

Менса,струва ми се,че колкото и да боготвориш твоя гуру, това изобщо няма да ти вдигне "коефициента на полезно действие"!
Сега, Честито, че вече официално станахте най-омразния отбор на футболна България, не само на нас!
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 дек 2015 16:23

Ключ на темата? :roll:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 дек 2015 16:25

Ти пак ще ги трогнеш с тая чиститутка. На тях всичко им плащат - трябва просто да са послушни фенове и с шалче да ходят на мач. Дреме им, че ти ще ги мразиш или който и да било. Тва е - борят си се за титла момчетата, а на останалите само подвикват - плащайте.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 16 дек 2015 16:26

W84me написа:Ключ на темата? :roll:

Що бе..!?
И нас ли ще вадите от групата? :mrgreen:
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 16 дек 2015 16:28

ugly bug написа:
W84me написа:Ключ на темата? :roll:

Що бе..!?
И нас ли ще вадите от групата? :mrgreen:

Вие вече сте служебни аматьори ;)
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Архив”