ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот GOLEADOR » 16 дек 2015 14:11

eMs1 написа:Не знам, сериозно ли ги мислиш тези работи? Държавата достатъчно време ни е прилагала тези методи, и ти мнго добре го знаеш това, и докъде стигнахме??
Защо трябва да е бил подкупен съдията? Първо, половината са пълни путки и щяха да свирята по същия начин, ако например мача се играеше в Разград, само и само да се натегнат, ако може някой да ги похвали след това, ако това им поведение ще им донесе редовни наряди....няма нужда да им се плаща, за да се подмазват на силите на деня! Това не ти ли е минавало през главата?? Може пък и да им е платено, но за какво ми говориш за прокурори и глупости, като тук за 2 седмици оправдаха и Хр.Бисеров и Ем.Масларова, ти за някакъв съдия, дето я взел 3-4 бона я не....Кои спонсори да се разследват ?? Виваком? Щрабак?? Стига моля те, начина е един, свършва мача, подаваш си по реда всички възможни жалби, до всички възможни инстанции, отиваш във всички възможни телевизии, сезираш ФИФА, УЕФА, всички и се надяваш, това е реалноста.

П.П. Не ме разбирай погрешно, моето желание е също да живеем в правова държава, където при всяка възможност за корупция и схеми да има кой да се самосезира и да върши нещо, но фактите, за съжаление, са други!

Прокуратурата има силите и средствата да разбере кой е вътре в далаверата.Те ще кажат има ли черна каса,замесени ли са спонсорите на Левски,съдиите за пари ли са се продали или са били натискани от началниците им в БФС.Трябва да стане точно както с шефовете на ФИФА и УЕФА.Разследват ги и ги съдят за корупция.БФС трябва да се самосезира и да спре правата на съдиите до изясняване на случая.Вместо това сега наказват жертвите и никой не смее да попита КОЙ подкупи съдиите - жалко за което!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 дек 2015 14:23

GOLEADOR написа:@honda
Явно в България клуб може да се оздрави само по модела Левски!Държавата ти назначава служебни спонсори и те ти построяват стадион,изплащат ти задълженията и даже ти купуват съдии (последния мач с Литекс).Разбира се,парите с които Левски са корумпирали съдиите може да са от черна каса,но това трябва да го кажат прокурорите които разследват тази среща.Вместо това,сега чакаме какво ще е наказанието на жертвите.Въпреки,че футболно ви размазаха и с човек по-малко ви вкараха 4-гола (общо в мачовете в Ловеч и на Герена) корупцията победи и Литекс вероятно ще изхвърчат от А група.

Аз си казвам ,моето лично мнение и не твърдя,че модела на Левски е успешен,напротив на този етап е много далеч от това да бъде наречен успешен.
Аз не знам кои са тези служебно назначени спонсори в Левски. Щрабаг е компания с бюджет съизмерим с републиканския бюджет на България и на която у на сникой нищо не може да им каже( отдавна съм писал ,че в много държави от Източна и южна Европа се отпускат едни пари от ЕС,но тези пари се усвояват от точно определени фирми от Западана Европа- точно такава е Щрабаг-повярвай ми никой в България не може да ги накарат да направят нещо,което те не желаят). Виваком - безброй пъти съм писал,че Виваком иска да вземе мястото на Мтел(напълно нормално) в такъв случай е и най-нормалното нещо да се опитат да привлекат и рекламните партньори на Мтел на своя страна. Договорите на Виваком с държавните институции бяха сключени,когато бяха спонсор на друг футболен клуб, много преди да станат такива на Левски.
И аз съм с две ръце всички съдии да бъдат разследвани за корупция. Даже бях писал,че според мен на всеки 3 месеца всички съдии от професионалния футбол да минават детектор на лъжата.Няма юридическа стойност ,но който не го издържи излита от нарядите. За мен ,а и не само според мен ,а и според всички водещи български съдии Г.Йорданов свири добре мача ( не казвам перфектно,понеже след като съдията е станал главно действащо лице ,работата му не е свършена много добре) без много големи и фрапантни грешки,каквито примерно имаше бригадата на Т.Тасков например. Дори гледай запис от мача Левски-Литекс и ще видиш ,че има още два случая в които играчи на Литекс удрят без топка играчи на Левски и на три пъти правят безумни с нищо не предизвикани фаулове вътре в наказателното поле,но Г.Йорданов не ги видя(бяха в такива ситуации в които не се виждат лесно,ако аз бях съдия не бих ги свирил,но ако се свирят никой нищо не може да каже,абсолютно по правилника са си). Този сезон няма отбор ,който е бил ощетяван повече от Левски от съдиите, това е факт,който всеки който има очи и не е предубен може да го види. При нормално съдийство според правилника Левски в момента щеше да води в шампионата със 7-8 точки и да бъде на полуфинал за Купата,но реалностите са други.
Ако твърдиш ,че Литекс са размазали Левски в двата мача значи,че меко казано не разбираш от футбол. Просто късмета ги покри ,както през 1990 на СП покри Аржентина срещу Италия след 0:1 и човек по-малко( накрая станаха и 2 по-малко) за победа на Аржентина, или на ЕП 2000 Холандия с двама човека повече загуби от Италия ( и пропусна 2 дузпи в редовното време и още 3 при дузпите). Аз не срешнах коментари ,че Аржентина е размазала Италия или пък че Италия е размазала Холандия.

Beladona

Мнениеот Beladona » 16 дек 2015 14:35

Хахахаха ! Абе , тва олигофренче Беладоната, пак ли позна бре ? Хохохохо ! Припознавачи, аре сега да видим кво ше ми припознаете ! :) Литекса е аут от А група ! :)

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 дек 2015 14:40

honda написа:
GOLEADOR написа:@honda
Явно в България клуб може да се оздрави само по модела Левски!Държавата ти назначава служебни спонсори и те ти построяват стадион,изплащат ти задълженията и даже ти купуват съдии (последния мач с Литекс).Разбира се,парите с които Левски са корумпирали съдиите може да са от черна каса,но това трябва да го кажат прокурорите които разследват тази среща.Вместо това,сега чакаме какво ще е наказанието на жертвите.Въпреки,че футболно ви размазаха и с човек по-малко ви вкараха 4-гола (общо в мачовете в Ловеч и на Герена) корупцията победи и Литекс вероятно ще изхвърчат от А група.

Аз си казвам ,моето лично мнение и не твърдя,че модела на Левски е успешен,напротив на този етап е много далеч от това да бъде наречен успешен.
Аз не знам кои са тези служебно назначени спонсори в Левски. Щрабаг е компания с бюджет съизмерим с републиканския бюджет на България и на която у на сникой нищо не може да им каже( отдавна съм писал ,че в много държави от Източна и южна Европа се отпускат едни пари от ЕС,но тези пари се усвояват от точно определени фирми от Западана Европа- точно такава е Щрабаг-повярвай ми никой в България не може да ги накарат да направят нещо,което те не желаят). Виваком - безброй пъти съм писал,че Виваком иска да вземе мястото на Мтел(напълно нормално) в такъв случай е и най-нормалното нещо да се опитат да привлекат и рекламните партньори на Мтел на своя страна. Договорите на Виваком с държавните институции бяха сключени,когато бяха спонсор на друг футболен клуб, много преди да станат такива на Левски.
И аз съм с две ръце всички съдии да бъдат разследвани за корупция. Даже бях писал,че според мен на всеки 3 месеца всички съдии от професионалния футбол да минават детектор на лъжата.Няма юридическа стойност ,но който не го издържи излита от нарядите. За мен ,а и не само според мен ,а и според всички водещи български съдии Г.Йорданов свири добре мача ( не казвам перфектно,понеже след като съдията е станал главно действащо лице ,работата му не е свършена много добре) без много големи и фрапантни грешки,каквито примерно имаше бригадата на Т.Тасков например. Дори гледай запис от мача Левски-Литекс и ще видиш ,че има още два случая в които играчи на Литекс удрят без топка играчи на Левски и на три пъти правят безумни с нищо не предизвикани фаулове вътре в наказателното поле,но Г.Йорданов не ги видя(бяха в такива ситуации в които не се виждат лесно,ако аз бях съдия не бих ги свирил,но ако се свирят никой нищо не може да каже,абсолютно по правилника са си). Този сезон няма отбор ,който е бил ощетяван повече от Левски от съдиите, това е факт,който всеки който има очи и не е предубен може да го види. При нормално съдийство според правилника Левски в момента щеше да води в шампионата със 7-8 точки и да бъде на полуфинал за Купата,но реалностите са други.
Ако твърдиш ,че Литекс са размазали Левски в двата мача значи,че меко казано не разбираш от футбол. Просто късмета ги покри ,както през 1990 на СП покри Аржентина срещу Италия след 0:1 и човек по-малко( накрая станаха и 2 по-малко) за победа на Аржентина, или на ЕП 2000 Холандия с двама човека повече загуби от Италия ( и пропусна 2 дузпи в редовното време и още 3 при дузпите). Аз не срешнах коментари ,че Аржентина е размазала Италия или пък че Италия е размазала Холандия.

Нещо си в грешка с Щрабаг и с останалите едри фирми в България.За да получат тъй желания приоритет на пазара целия едър бизнес минава през ГЕРБ,която в момента е най-връзкарската партия не на България,ми на целия свят сигурно.Не случайно те се славят с потъпкването на дребния бизнес.Не знам до колко си работил в обществени поръчки и до колко си имал имане даване със столична община,но си нямаш на идея ква корупция е там.Щот аз имам,вервай ми.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GOLEADOR

Мнениеот GOLEADOR » 16 дек 2015 14:40

Да наричаш "късмет" играта на отбор който с човек по-малко ви отбелязва 4-ри гола без да допусне нито един е меко казано несериозно или нищо не разбираш от футбол.При това опита ти да сравниш Левски с Аржентина или Холандия въпреки,че се намирате в серия от 6 мача без отбелязан гол ми идва малко повече.Както и да е,за Виваком всичко е ясно,докато ЦВ сържеше телекома те бяха спонсори на Ботев,след фалита на банката и смяната на собственика на Вивател,Пеевски дръпна фирмата си да дава пари на отбора си.Щрабаг също обявиха гласно при подписването на спонсорството,че пари за Левски ще има само ако те първо ги спечелят.Както и да е ,ти винаги ще твърдиш,че Левски като играе във втората шестица,няма успехи в първенството,не е подкрепян от много публика в мачовете си (до идване на спонсорите),за това е този голям интерес на фирмите към него.Тези показатели са ги накарали да изсипват милиони за погасяване дълга на сините,а не натиска на правителството да станат спонсори на клуба от Герена.Мда.....
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 дек 2015 15:01

Делянски кво им се обясняваш на подобни слепци?
не си знаели държавните спонсори, КОЙ не давал пара в Левски и всякви глупости. Тия хора са си пуснали големите сини капаци пред очичките и се радват като 5 годишно циганче с цигара в устата, че скоро в А група ще останат само те - вечно репресираните! Сами срещу себе си! :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 16 дек 2015 15:03

А ние бързаме да сме се връщали в А група? Това там е такава кочина в момента, че по-добре да ни няма, за да не се нацапаме с лайната им - сини и зелени.

Beladona

Мнениеот Beladona » 16 дек 2015 15:11

Хонда , не може Левски да е най-ощетяван от съдиите този сезон ! Това значи Киро да купува съдиите да свирят срещу вас ! Това значи да си излага на опасност добрите отношения с властимащите ! А съдиите ако взимат нещо от Киро , ще искат да докарат нещо допълнително от залози , чеез техни приятели и близки и щеше да се отрази на коефициентите на вашите мачове , а те са си доста стабилни ! Няма съдия в момента в България да реже Левски , ей така просто ..., ако някой е порязал Левски е било неумишлено . За спонсорите знаем как става , факт е , че тая година се появиха Щрабаг И ВИВАКОМ , които дават по 2 млн лева годишно ...повярвай ми качеството на продукта футбол е такова , че тези пари те никога ням да могат да си ги избият ! Но както и да е ...

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 16 дек 2015 15:13

Колегата/колежката Беладона се радва все едно, че от това и зависи заплатата. Не би трябвало толкова да се радва на нещастието на един клуб, нали е морална персона.
Не ясно дали това нещастие на Литекс, ще е перманентно, или АП ще каже друго? Също така не става ясно дали Литекс си губи лиценза, ако АК потвърди решението на ДК? Защото, ако ловчанлии не си губят лиценза, тогава могат да кандидатстват за лиценз, за сезон 2016/2017 като всички останали отбори от А ПФГ.
Не виждам това решение на ДК как би спряло Ганчев, ако реши да преструктурира Литекс, дори ловешкият тим да е в Б група.
И не на последно място- наказанието за Левски е направо смехотворно. ДК ги наказва със затваряне на сектор Б? Дори не са се осмелили да ги накажат, за поне една среща въобще без публика?! Става пределно ясно КОЙ# e в основата на решенията на ДК.

Beladona

Мнениеот Beladona » 16 дек 2015 15:14

Кировец написа:А ние бързаме да сме се връщали в А група? Това там е такава кочина в момента, че по-добре да ни няма, за да не се нацапаме с лайната им - сини и зелени.

Е, вече нямаме ракета носител за А група ! По- добре е нещата да следват естествения си път ...

Върни се в “Архив”