ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 15 дек 2015 21:51

ugly bug написа:Боли ме едноокия кой кво имал!
По ме интересува кой кво ще даде за ЦСКА!
Аз имам 100 литра вино и 50 литра грозданка!
Аааааа, забравих и 5лева в джоба.

Понтираш лупи, ли :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Evil23

Мнениеот Evil23 » 15 дек 2015 21:51

Много се карате, по-конструктивно, моля! Само да отбележа, че потребителят Некакав не съм останал с впечатлението, че е от ЦСКА. Не ясно и той какво дири тук?
Кака Дора не може нищо да направи, ако някой не я подкрепи с пари. До 30 март е непосилно някой да предложи само план "оздравяване", да не говорим за практическо изпълнение на такъв план.

Потребителски аватар
HekakaB
Контакти:

Мнениеот HekakaB » 15 дек 2015 21:54

Evil23 написа:Много се карате, по-конструктивно, моля! Само да отбележа, че потребителят Некакав не съм останал с впечатлението, че е от ЦСКА. Не ясно и той какво дири тук?
Кака Дора не може нищо да направи, ако някой не я подкрепи с пари. До 30 март е непосилно някой да предложи само план "оздравяване", да не говорим за практическо изпълнение на такъв план.

Значи Б група става мираж.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите... :)

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 дек 2015 21:56

HekakaB написа:
гражданин от село написа:В България не виждам как и от какво маже да се самоиздържа отбор с претенции за титла всяка година и участие в ЕКТ.

Именно от участие в ЕКТ.

Първо трябват сериозни вложения, за да се стигне до там, а след това и още.Гаранция, че ще имаш добри приходи всяка година няма.Лудогорец направиха два сезона и всичко тръгна на долу и май това ще им остане, както са тръгнали.Да не забравяме, че и страни, които не сме ги броили за чеп за зеле вече са си сериозно препятствие.конкуренцията вече е доста голяма за нивото, на което е нашия футбол.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 дек 2015 21:59

HekakaB написа:
Evil23 написа:Много се карате, по-конструктивно, моля! Само да отбележа, че потребителят Некакав не съм останал с впечатлението, че е от ЦСКА. Не ясно и той какво дири тук?

Ако се гледа праволинейно и повърхностно-да :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 15 дек 2015 22:02

Red joker написа:
ugly bug написа:Боли ме едноокия кой кво имал!
По ме интересува кой кво ще даде за ЦСКА!
Аз имам 100 литра вино и 50 литра грозданка!
Аааааа, забравих и 5лева в джоба.

Понтираш лупи, ли :lol:

Лупи никога не е притежавал такива безценни течности, винаги е цокал на аванта. :lol:

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 дек 2015 22:03

HekakaB написа:
Teo написа:
HekakaB написа:Който каквото ще мачка, да гледа да е до 31-ви март.Че иначе пак В група догодина.А проблема са само едни 5-6 милиона.

Вариант А окръжна и отново В група в ЦСКА няма да има!
@ Тепърва ще усетите мощта на звяра! Следва червена хегемония след завръщането ни в А група след година и половина! Бъдете готови, защото ще сме безмилостни към всички :idea:

Кои да сме готови бре?Пи ли си хаповете тая вечер?
А вариантите какви са знае само кака ти Дора в момента.След като тя се произнесе, ще коментираме.

Вариантите ги знае холдинга с декларациите

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 дек 2015 22:07

Red joker написа:
HekakaB написа:

Ако се гледа праволинейно и повърхностно-да :!:

Некакъв може и да не е от ЦСКА , но не е елементарна частица като припознавачите !

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 15 дек 2015 22:09

HekakaB написа:
Teo написа:
HekakaB написа:Който каквото ще мачка, да гледа да е до 31-ви март.Че иначе пак В група догодина.А проблема са само едни 5-6 милиона.

Вариант А окръжна и отново В група в ЦСКА няма да има!
@ Тепърва ще усетите мощта на звяра! Следва червена хегемония след завръщането ни в А група след година и половина! Бъдете готови, защото ще сме безмилостни към всички :idea:

Кои да сме готови бре?Пи ли си хаповете тая вечер?
А вариантите какви са знае само кака ти Дора в момента.След като тя се произнесе, ще коментираме.

Волтрон, аз вариантите ги знам, не е нужно Дорето да ми казва... :idea:
@ ЦСКА във В група за новия сезон не съществува!
@ ЦСКА във А окръжна за новия сезон не съществува!

~~ Оздравяване или ПФК ЦСКА във ФК ЦСКА ( по една много тактична вратичка ). Айде ето ви инфо да коментирате недоброжелателчета :idea:

Beladona

Мнениеот Beladona » 15 дек 2015 22:12

гражданин от село написа:
HekakaB написа:
гражданин от село написа:В България не виждам как и от какво маже да се самоиздържа отбор с претенции за титла всяка година и участие в ЕКТ.

Именно от участие в ЕКТ.

Първо трябват сериозни вложения, за да се стигне до там, а след това и още.Гаранция, че ще имаш добри приходи всяка година няма.Лудогорец направиха два сезона и всичко тръгна на долу и май това ще им остане, както са тръгнали.Да не забравяме, че и страни, които не сме ги броили за чеп за зеле вече са си сериозно препятствие.конкуренцията вече е доста голяма за нивото, на което е нашия футбол.

Ей, безкешнико, Лудогорец не е модел за подражание !

Върни се в “Архив”