Beladona написа:гражданин от село написа:Предполагам, че ти си един гвоздеите, пироните и нитовете на екипа му.
Не, аз съм Градев ! Забрави ли ? Черепа ще смачка джуджи , бъди рад !
Т.е. ти си меката връзка в екипа му.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Beladona написа:гражданин от село написа:Предполагам, че ти си един гвоздеите, пироните и нитовете на екипа му.
Не, аз съм Градев ! Забрави ли ? Черепа ще смачка джуджи , бъди рад !
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:Който каквото ще мачка, да гледа да е до 31-ви март.Че иначе пак В група догодина.А проблема са само едни 5-6 милиона.
HekakaB написа:Който каквото ще мачка, да гледа да е до 31-ви март.Че иначе пак В група догодина.А проблема са само едни 5-6 милиона.
гражданин от село написа:В България не виждам как и от какво маже да се самоиздържа отбор с претенции за титла всяка година и участие в ЕКТ.
golemia написа:...Там в Софийското полЕ играе тим от ЕтрополЕ.На Ловеч с играчите и на ЦСКА припознавачите...
HekakaB написа:гражданин от село написа:В България не виждам как и от какво маже да се самоиздържа отбор с претенции за титла всяка година и участие в ЕКТ.
Именно от участие в ЕКТ.
Teo написа:HekakaB написа:Който каквото ще мачка, да гледа да е до 31-ви март.Че иначе пак В група догодина.А проблема са само едни 5-6 милиона.
Вариант А окръжна и отново В група в ЦСКА няма да има!
@ Тепърва ще усетите мощта на звяра! Следва червена хегемония след завръщането ни в А група след година и половина! Бъдете готови, защото ще сме безмилостни към всички
Beladona написа:Evil23 написа:Beladona написа:Цветан Василев си мисли , че държи 97 % в петрол , за ква Гриша ми говориш ?! А и дори Гришата да му го е заграбил , едни други хора ще му го заграбят от него , но дори и да остане негово , пак ще е около 60 пъти по-беден от Черепа !!! Моля те не пиши повече глупости ! Черепа има частен самолет , Джуджето има карта Miles and More от Луфтханза ...почвай оттук !!!
И колко струва един частен джет? 10-15 млн.евро. Защо си мислиш, че Ганчев не може да си купи самолет?
Доста ти е остаряла информацията. Цветан Василев вече не държи Петрол.
поради същата причина поради , която аз нямам Лиър джет![]()
![]()
![]()
Защото се е увъртел в кредити като пате в кълчища !
Beladona написа:гражданин от село написа:Доне, ОББ още преди 3г. му прибра самолетчето на Черепа за просрочени задължения към банката.
Ти си модел за луд човек , искаш ли да чукнем едно басче , че Чери лети към далечни страни със собствено лиърс етче ? Той по едно време имаше шест самолета ... Що ли ви отговарям на глупостите ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта