Лада Веста - новият руски автомобил

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

andre

Re: Лада Веста - новият руски автомобил

Мнениеот andre » 15 дек 2015 13:31

boglev написа:Изображение

;)

Снимката е много евтина и елементарна евроатланстическа пропаганда! В темата много добре съм показал какъв е новият руски модел от 2015г.! Факт! 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 15 дек 2015 14:00

;)

Руснаците още през 1980-та година са направили перфектната кола, която дори и днес не се нуждае от никакви подобрения, за сметка на останалите автомобилопроизводители, които и до ден днешен се лутат и не могат да разгадаят печелившата формула на техния успех 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 дек 2015 14:20

CTAHKO написа:

;)

Руснаците още през 1980-та година са направили перфектната кола, която дори и днес не се нуждае от никакви подобрения, за сметка на останалите автомобилопроизводители, които и до ден днешен се лутат и не могат да разгадаят печелившата формула на техния успех 8-)

Както хората се променят с течение на годините , така и колите .Еднообразието омръзва , бат Станко . ;)

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 15 дек 2015 14:25

Изображение
Друго си е българското...

[offtopic]Great Wall , Lovech[/offtopic]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 дек 2015 14:38

Ладичката не изглежда зле :roll: За 9000 евро чистак нова с всички екстри е перфектна цена 8-) Е, за сега са само бензинови мотори, ама те в Русия нафтата май много не я тачат ... Колкото до излиянията на другаря кептън за "говното" ...що не вземе да се погледне в огледалото тоя човек, бе :? Ладички внасят фирма НАР, ама такава скоро едва ли ще има тука, нещо блядовете много ги купували :roll: От Литекс-ите нямам впечатление, имам служебна Дачия - не е лоша кола, е, като вдигнеш 140 вътре става 7.5 по Рихтер, ама за тея пари - толкова :mrgreen:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 15 дек 2015 14:48

Не е лоша колата ама е руска. :lol: Ей тва и е проблема.Ама за Куба е идеалка.Руснаците да си наблягат на камионите и оръжието и да не се занимават с глупости.
Дали има смукач, тая Лада :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 дек 2015 16:04

Нещо по темата, или само глупости ще ръсиме :?: Едно време Киа-та и Хюндая бяха боклуци, а сега :?: Бензиновия инжекцион няма смукач ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 15 дек 2015 16:44

Извън идеологизираните глупости(изписани и от двете страни) ми се струва, че за тая цена колицата става. Дизайнът и е сносен(е, личи си чопнато оттук-оттам, ама те вече новите коли и без това доста си приличат), без да е нещо изключително. Това с единствения бензинов двигател( при това с не особено добри показатели) ми се вижда тъпо - един дизел 1.4-1.6 ми се струва далеч по-удачно решение...Цената обаче наистина е добра и при подходяща реклама, поддръжка и т.н. би могла да се бори с Дачия за челните места по продажби на служебни автомобили. Накратко - за личен автомобил не бих си я взел, за служебни - с известни уговорки - да...

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 15 дек 2015 18:20

Модерният дизайн на автомобила, дело на Стив Матин, също се посочва като сериозен аргумент за покупка. За добрия старт на продажбите роля изиграва и богатото за сегмента оборудване. При най-достъпния модел то включва две предни въздушни възглавници, серво на волана, ABS, ESC, EBD, предни електрически стъкла, дневни светлини, централно заключване, бордови компютър др. При по-скъпите версии са налични екстри като фарове против мъгла, камера за движение на заден ход, автопилот, инфо-развлекателна система с тъч екран, 16-цолови колела, датчик за дъжд и др.

Пак не може без гадните британци :shock:
Серво на волана -екстра, това как не са се сетили другите по-рано Изображение
Предни ел стъкла, не разбирам подгрев на предното стъкло ли е? Изображение
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 15 дек 2015 18:29

Дават ли възможност да се прави бартер Веста за Жигула?
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Върни се в “Свободна зона”