Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Левски набеляза заместник на Миланов
Левски вече стартира операция "Атанас Зехиров". "Сините" отдавна следят защитника на Берое, който е искан за заместник на напускащия Живко Миланов.
http://www.sportal.bg/news.php?news=580859
action66 написа:santiliana написа:Приключи есенния етап от шампионата и отбора ни вече излезе в почивка. Настъпва времето обаче на различните слухове и вкарването в обращение на знайни и незнайни имена на футболисти, които евентуално да подсилят нашия отбор. В същото време, очаквам лично аз да се разделим и с някои от настоящите играчи, които демонстрираха липса на качества и достатъчно мотивация да играят за синия отбор. Сред фаворитите за раздяла с нас са Махмудов, Диаби, Милиев, Мисяк, Орачев, Ради Цонев (двамата - за преотстъпване)... Освен това, както вървят нещата, май почти сигурно се разделяме с Жиката и с Аймен... Нужно е рязко засилване на качеството в привлечените нови през зимата (очаквам поне 4-5 трансфера), за да се вдигне значително нивото на игра. Нека в тази тема да коментираме бъдещите сделки по трансфериране на играчи от и във Левски през подготвителния зимен период в началото на 2016 г.
Допускам,че топлите отношения на Георги Иванов с нашите собственици ще докара някой от нашите на "Георги Аспарухов".При тази разлика с водачите дето се получи,в "Черно море" няма да задържат развитието на никоя от звездите си.И без друго ще се обиграва отбор.Едно място нагоре или надолу,няма значение.Миналата пролет ТИМ предоставиха безплатен полет за "Левски" от София до Варна по молба на Иванов.Защо сега да не му пратят няколко тъмни и много талантливи момчета.......
honda написа:action66 написа:santiliana написа:Приключи есенния етап от шампионата и отбора ни вече излезе в почивка. Настъпва времето обаче на различните слухове и вкарването в обращение на знайни и незнайни имена на футболисти, които евентуално да подсилят нашия отбор. В същото време, очаквам лично аз да се разделим и с някои от настоящите играчи, които демонстрираха липса на качества и достатъчно мотивация да играят за синия отбор. Сред фаворитите за раздяла с нас са Махмудов, Диаби, Милиев, Мисяк, Орачев, Ради Цонев (двамата - за преотстъпване)... Освен това, както вървят нещата, май почти сигурно се разделяме с Жиката и с Аймен... Нужно е рязко засилване на качеството в привлечените нови през зимата (очаквам поне 4-5 трансфера), за да се вдигне значително нивото на игра. Нека в тази тема да коментираме бъдещите сделки по трансфериране на играчи от и във Левски през подготвителния зимен период в началото на 2016 г.
Допускам,че топлите отношения на Георги Иванов с нашите собственици ще докара някой от нашите на "Георги Аспарухов".При тази разлика с водачите дето се получи,в "Черно море" няма да задържат развитието на никоя от звездите си.И без друго ще се обиграва отбор.Едно място нагоре или надолу,няма значение.Миналата пролет ТИМ предоставиха безплатен полет за "Левски" от София до Варна по молба на Иванов.Защо сега да не му пратят няколко тъмни и много талантливи момчета.......
Няма нищо невъзможно-примерно един Курьор не би ни бил излишен
. макар че за тази позиция мисля че първа опция е М.Александров ,който почти сигурно ще си тръгне от Лудогорец.
За десен бек ще видим дали няма де Ат.Зехиров, колкото и да е странно за Ал.Александров -Алвеша не е слаб играч,може да е много рисков ,но е доста труден за преодоляване. Макар че не изключвам и възможността да бъде привлечен типичен десен външен халф с качества близки до тези на крило като Курьор или или М.Александров и в такъв случай Прохазка да бъде върнат на бека.
За Милиев - на този етап ще си тръгне ,ако той го поиска. Да кажем ,че е с протекции от най-високо възможно място в нашия клуб. Никой не се опитва да го налага в първия отбор за мен по-добре да го има в отбора ,ако се наложи за да запуши някоя дупка-става ,а и заплатата му не тежи на бюджета.
Според мен не е невъзможно и Ал.Александров-Шерифа да се озове при нас, разбира се ако си тръгне от Лудогорец. Според мен Белайд е по-вероятно да остане в отбора ,но при всички случаи имаме нужда от още един ЦЗ поне доката Д.Иванов се върне в строя(това реално може да стане едва в края на сезона)
Интересни неща чувам за новото момче Санти Нгом- че е много техничен и доста добър в играта един на един ,иначе има много трески за дялане и на този етап не е готов да бъде титулярния централен нападател,но притежава качества доста ценни за един централен нападател. В нашия отбор нямаме офанзивен футболист ,който може да преодолее защитник с топка в краката.
Много важно е да бъдат привлечени и един офанзивен халф и централен нападател. Идеално би било да привлечен и футболист ,който умее да изпълнява статични положения-отдавна не сме имали такъв,за мен уменеито да се изпълняват статични положения е едно от най-важните оръжия в съвременния футбол.Очаквам да привлечем поне 1-2 футболисти от Холандия - оттам общо взето ни върви.
Заклет Левскар написа:сини богове написа:Гонзо снощи спомена, че маха петима и ще се вземат петима на тяхно място. Също така спомена, че трима от новите ще са атакуващи футболисти. Жиката е сигурен напускащ, Китамбала, Диаби и Махмудов на 99% си тръгват, кой ли ще петият?
Гаджев
Потребители, разглеждащи този форум: AgePeeBG, Plamen_i00 и 30 госта