Лимонадения Джо написа:amoros написа:Снощи гледам Щрабак ремонтират магистрала Хемус врътката с "народни пари" уж от спонсор работи.Жалко за отбор като Левски който трябва да бъде символ на всичко чисто и свято като името на героя което носи.
За пореден път се убеждавам, че родният футболен фен страда от деменция. И се питам помниш ли, че до "вчера" в ЦСКА се наливаха пари от собствениците на "Трейс груп". Николай Михайлов беше споменал, че на ЦСКА ще се продоставят средства "колкото е нужно". С какво се занимава тази фирма? С какви пари издържаше "Титан" ЦСКА до онзи ден? Тази история ми напомня лакардията около баскетболния Левски забравяйки, че баскетболния ЦСКА има поне четри регистрации в СГС(аз толкова видях в Дакси, може и да са повече.)- БК ЦСКА,ПБК ЦСКА, ПБК ЦСКА 07 и сегашното "Обединен баскетболен клуб ЦСКА - София”. Нито едно от тези дружества не е поело задълженията на предходното и винаги е играло от най-високото ниво на родния баскетбол. Дори Съдебната регистрация на ПБК ЦСКА 2007 АД на Георгиос Стерянопулос е излязла след първите мачове на отбора. А в новото ЦСКА, учредител и член на УС е един мускат журналист, заклемил Тити Папазов.
Говориш абсолютни лъжи и глупости,от Трейс груп в ЦСКА са постъпили веднъж 200 хил.лв. като заем към Томов и след това имаше проблеми за връщането им,подписваха някакви споразумения,така че да говориш че Трейс груп е "наливал" пари в ЦСКА е ЛЪЖА,наливане се казва на това което Виваком прави в момента в Левски.Колкото и регистрации да има на баскетболни клубове ЦСКА,ЦСКА след гърка не е играл баскетбол на професионално ниво,ЦСКА е нямал въобще отбор мъже и жени ,единствено е развивал деца и вече юноши,така че това ти е втората голяма ЛЪЖА.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...