Карамел Му написа:Заклет Левскар написа:Карамел Му написа:Заклет Левскар написа:Evil23 написа:Заклет Левскар написа:По кои правила сме загубили и по кои правила ще оставят Литекс в "А" група?
И каква е връзката с жребия?
#научетесебе
Забелязах, че някои колеги те наричат с едно специфично име, но аз няма да го използвам. Явно все колегите имат известно право.
Правилата бяха ясно дефинирани от зам. шефа на същата комисия, която ще решава казуса с Литекс. Интересно защо левскарите постоянно игнорирате това?![]()
Когато зам.шефа на някоя комисия е кух като лейка, какво има да не му игнорираме?
Дори не си струва да обиждам лейките, сравнявайки ги с човек, който не прави разлика м/у състезател и клуб.
А когато твърдиш ,че МЕНСА е футболист,дали не си по-кух и от член на която и да е комисия,а
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 0%BE%D0%BD
Издишаш баце.
![]()
И понеже "издишам" да ти припомня ли, как самия ти рева, колко си се изложил и какъв срам береш,м![]()
Ти май не разбираш,че след подобен гаф нямаш никакво право да даваш акъл за каквото и да е.Но аз съм за това.Да ти го напомням.Можеш да разчиташ на мене
Я разкажи, как на зарзаватената борса в Дружба, Джамбазки ти е обяснявал кой футболист става и кой не.На тебе.На докерчето
Припомни ми.
И какво е толкова обидно, че съм продавал арпаджик в Дружба?