Левски опитват да се класират служебно за КБ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Левски опитват да се класират служебно за КБ?

Мнениеот Заклет Левскар » 15 дек 2015 11:09

Карамел Му написа:
Заклет Левскар написа:
Карамел Му написа:
Заклет Левскар написа:
Evil23 написа:
Заклет Левскар написа:По кои правила сме загубили и по кои правила ще оставят Литекс в "А" група?
И каква е връзката с жребия?

#научетесебе

Забелязах, че някои колеги те наричат с едно специфично име, но аз няма да го използвам. Явно все колегите имат известно право.
Правилата бяха ясно дефинирани от зам. шефа на същата комисия, която ще решава казуса с Литекс. Интересно защо левскарите постоянно игнорирате това? :? :)

Когато зам.шефа на някоя комисия е кух като лейка, какво има да не му игнорираме?
Дори не си струва да обиждам лейките, сравнявайки ги с човек, който не прави разлика м/у състезател и клуб.

А когато твърдиш ,че МЕНСА е футболист,дали не си по-кух и от член на която и да е комисия,а :?:

https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0 ... 0%BE%D0%BD

Издишаш баце.
:mrgreen:

И понеже "издишам" да ти припомня ли, как самия ти рева, колко си се изложил и какъв срам береш,м :?:
Ти май не разбираш,че след подобен гаф нямаш никакво право да даваш акъл за каквото и да е.Но аз съм за това.Да ти го напомням.Можеш да разчиташ на мене :twisted:
Я разкажи, как на зарзаватената борса в Дружба, Джамбазки ти е обяснявал кой футболист става и кой не.На тебе.На докерчето :mrgreen:

Припомни ми.
И какво е толкова обидно, че съм продавал арпаджик в Дружба?
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 15 дек 2015 11:11

Не само , че опитваме , но и опитваме да върнем и отбора на Созопол , че да ни се падне нещо по-лекинко на полуфинала 8-)

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 15 дек 2015 11:14

Заклет Левскар написа:
amoros написа:Снощи гледам Щрабак ремонтират магистрала Хемус врътката с "народни пари" уж от спонсор работи.Жалко за отбор като Левски който трябва да бъде символ на всичко чисто и свято като името на героя което носи.

Хайде малко по-грамотно го напиши, за да разберем смисъла на напъна ти.

Смисълът на напъна му е да се изака по темата, която сама по себе си е провокативна, защото се основава на предположенията и инсинуациите на нейното авторче. Нормално е тези дни всички прасета да са подивели, все пак иде Коледа! :lol: А що се отнася до ремонта на автомагистрала "Хемус", който младежът "бил гледал", участъкът Шумен - Варна се ремонтира от фирма "Автомагистрали Черно море" - Шумен, а средствата са от Оперативна програма "Транспорт", която пък се финансира от ЕС... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 15 дек 2015 11:15, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
1palq4o1
Контакти:

Мнениеот 1palq4o1 » 15 дек 2015 11:15

Teo написа:
GOLEADOR написа:Прокуратурата трябва да разследва мача на Герена.Да се разбере КОЙ корумпира съдиите и дали те са от черна каса или спонсори.Ако и спонсорите са намесени в корупцията да ги съдят и тях!Корупцията е наказуема в България и ръководството на "Левски 1914 " трябва да носи съдебна отговорност за действията си.

„Това, което трябва този път БФС да се стресне е, че не може футболът да продължи по този начин. Не оправдавам Стойчо Стоилов, но това е една реакция за която трябва да се замислят много. Трябва да се сложи край на тази пародия, която се нарича български футбол.“

~~ Томас Лафчис

Я цитирай и останалата част от интервюто!
И един въпрос-как ще срутиш "Герена"?
Ще се надупиш срещу стадиона, ще се напънеш и...като в приказката за трите прасенца!
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра :) :) :)

Изображение ИзображениеИзображение

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 15 дек 2015 11:17

Забелязах, че някои колеги те наричат с едно специфично име, но аз няма да го използвам. Явно все колегите имат известно право.
Правилата бяха ясно дефинирани от зам. шефа на същата комисия, която ще решава казуса с Литекс. Интересно защо левскарите постоянно игнорирате това? :? :)[/quote]

Когато зам.шефа на някоя комисия е кух като лейка, какво има да не му игнорираме?
Дори не си струва да обиждам лейките, сравнявайки ги с човек, който не прави разлика м/у състезател и клуб.[/quote]

А когато твърдиш ,че МЕНСА е футболист,дали не си по-кух и от член на която и да е комисия,а :?:[/quote]

Издишаш баце.
:mrgreen: [/quote]

И понеже "издишам" да ти припомня ли, как самия ти рева, колко си се изложил и какъв срам береш,м :?:
Ти май не разбираш,че след подобен гаф нямаш никакво право да даваш акъл за каквото и да е.Но аз съм за това.Да ти го напомням.Можеш да разчиташ на мене :twisted:
Я разкажи, как на зарзаватената борса в Дружба, Джамбазки ти е обяснявал кой футболист става и кой не.На тебе.На докерчето :mrgreen:[/quote]

Припомни ми.
И какво е толкова обидно, че съм продавал арпаджик в Дружба?[/quote]

Ами отиди във "Възраждането на ЦСКА" и виж колко :oops: сам си си поставил след оня прословут поуст.
А иначе продажбата на арпаджик е в пряка зависимост с това да не знаеш що е то МЕНСА,ама едва ли ще ме разбереш ;)
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 дек 2015 11:19

1palq4o1 написа:
Teo написа:
GOLEADOR написа:Прокуратурата трябва да разследва мача на Герена.Да се разбере КОЙ корумпира съдиите и дали те са от черна каса или спонсори.Ако и спонсорите са намесени в корупцията да ги съдят и тях!Корупцията е наказуема в България и ръководството на "Левски 1914 " трябва да носи съдебна отговорност за действията си.

„Това, което трябва този път БФС да се стресне е, че не може футболът да продължи по този начин. Не оправдавам Стойчо Стоилов, но това е една реакция за която трябва да се замислят много. Трябва да се сложи край на тази пародия, която се нарича български футбол.“

~~ Томас Лафчис

Ще се надупиш срещу стадиона, ще се напънеш и...като в приказката за трите прасенца!

Момчето явно иска да помогне с доброволен труд лятото, когато ще се събаря следващия сектор, за да се изгради отново. Все пак доброволците винаги са били от полза.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 дек 2015 11:21

Карамел Му написа:Забелязах, че някои колеги те наричат с едно специфично име, но аз няма да го използвам. Явно все колегите имат известно право.
Правилата бяха ясно дефинирани от зам. шефа на същата комисия, която ще решава казуса с Литекс. Интересно защо левскарите постоянно игнорирате това? :? :)

Дори не си струва да обиждам лейките, сравнявайки ги с човек, който не прави разлика м/у състезател и клуб.[/quote]

А когато твърдиш ,че МЕНСА е футболист,дали не си по-кух и от член на която и да е комисия,а :?:[/quote]

Издишаш баце.
:mrgreen: [/quote]

Я разкажи, как на зарзаватената борса в Дружба, Джамбазки ти е обяснявал кой футболист става и кой не.На тебе.На докерчето :mrgreen:[/quote]

Припомни ми.
И какво е толкова обидно, че съм продавал арпаджик в Дружба?[/quote]

Ами отиди във "Възраждането на ЦСКА" и виж колко :oops: сам си си поставил след оня прословут поуст.
А иначе продажбата на арпаджик е в пряка зависимост с това да не знаеш що е то МЕНСА,ама едва ли ще ме разбереш ;)[/quote]

Това, че съм сложил "колко" :oops: след моя поуст, значи ли, че съм ревал?
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Карамел Му
Контакти:

Мнениеот Карамел Му » 15 дек 2015 11:24

Заклет Левскар написа:
1palq4o1 написа:
Teo написа:

~~ Томас Лафчис

Момчето явно иска да помогне с доброволен труд лятото, когато ще се събаря следващия сектор, за да се изгради отново. Все пак доброволците винаги са били от полза.

заКлет левскар,кажи БАН и СУ на кой отбор са играчи?
Подсказка: втория е китаец :mrgreen:
30.05.2016г
Г.Иванов-Гонзо пред медиите:
"След като останахме сами в А група,момчетата си повярваха,заиграхме футбола който искахме и логично се класирахме за ЛЕ,завършвайки ВТОРИ!"

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 дек 2015 11:28

Карамел Му написа:
Заклет Левскар написа:
1palq4o1 написа:
Teo написа:

~~ Томас Лафчис

заКлет левскар,кажи БАН и СУ на кой отбор са играчи?
Подсказка: втория е китаец :mrgreen:

http://www.slava.bg/news/20763.html
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%AE_%D ... 0%A1%D1%83

Лекинко си в грешка - кореец е.

Ай чал, че дойде камиона с картофите.
Павел Колев:

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Itetakate
Контакти:

Мнениеот Itetakate » 15 дек 2015 11:32

peliforewer написа:Гонзо намекна в ТВ7 че в четвъртък ще има позиция на ФК Левски срещу Гриша Ганчев за това че няма право да е собственик на два отбора играещи в един турнир,явно това ще е опит да се отстранят ЦСКА и Литекс от турнира и на тяхно място да се сложат Левски и Созопол,това обяснява и неочакваното отлагане на жребия.Пояснявам че това е мое предположение от интервюто и ще видим дали ще се потвърди в четвъртък.

Ти болен ли си? Пиеш ли си хапчетата редовно?

Върни се в “Кошче за отпадъци”