petar_m_popov написа:Teo написа:Най-наглия отбор за всички времена... служебни победи и служебни участия!
@ Абе, вие срам нямате ли бе?
ПП А пипнете ЦСКА СОФИЯ, а съм срутил герена до основи

Някои чорбарчета май забравиха кой наистиа стана служебен шампион през 2003г. когато спечелиха мача с Локо Пд.3-0 служебно.някалка години по-рано пак цска взе служебна победа и срещу Нефтохимик в Бургас.Освен това точно ЧОРБАТА игра ФИНАЛ за купата след СЛУЖЕБНА победа над Литекс през 1998г.
Ето ти истината за тази прословута служебна победа ,дето я развявате като знаме тези дни из форумите.....
На 18 април е дербито за първенство между Литекс и “Левски” в Ловеч. Мачът завършва 1:1 и по всичко личи, че Гриша Ганчев ще триумфира с шампионската титла още в дебютния си сезон в “А” група. Минути след мача обаче Томас Лафчис изрича думите: “Може и да не е този резултат, имам нещо предвид.”
Бомбата е заложена, скандалът е на път да избухне. Оказва се, че Радостин Кишишев е играл с нередовна картотека в състава на Литекс. От “Герена” научават това и го използват за свой коз.....Да,ЦСКА се е възползвал от нередовната картотека на Кишишев ,но за да се стигне до там основна е заслугата на Левски,които са искали да станат шампиони за сметка на Ловеч,но въпреки тези номера не успяват и Литекс става шампион,а ЦСКА губи финала за купата от Левски и на Армията казват че са дали на Левски купата защото са се класирали благодарение на сините на финала

,така че да ни натяквате някаква вина за този случай е толкова неуместно и жалко .
http://www.blitz.bg/sport/article/91004
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...