boabbb написа:
Кои са професионалиститеТия, дето чупят дограми и винаги са "провокирани" от нарко... така, де, полицията
![]()
Що? На сградата на БФС да не би дограмата да беше за смяна, че я потрошихте? И вие ли бяхте провокирани?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
boabbb написа:
Кои са професионалиститеТия, дето чупят дограми и винаги са "провокирани" от нарко... така, де, полицията
![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
ceBep написа:Говоря за двата мача. Вие си знаете, никой от нас не злобее, напротив, смени сте ни, тъжното е как не се намери един от вас в тоя форум да каже, че това не е неговия Левски, че го е срам от тоя пробит отбор, който не може да вкара на 10 човека близо 100 минути, защо никой не надава дума относно собствеността ви, спонсорите и останалите неудобни въпроси, а всички сте горди при положение че сте 2000 човека и правите супер неадекватни неща и печелите по скандален начин? Айде със здраве.
Eminem написа:Мен ме е срам от това подпиране на съдията. Престъпник, който трябва да бъде наказан доживот да не свири мачове.
Червените картони и дузпата са заслужени, но най-нормалното нещо е да си спази критерия и да изгони Минев, още преди тези ситуации. Напълно нормално беше, ръководството на Литекс да прибере отбора. Още по-жалкото е, че играчите на Левски отиват да се радват с публиката. На какво се радвате, бе ? Че Литекс ОТНОВО ви прави смешни с 10 човека ли ? На това ли се радвате ? Пълен срам.
Hrabar написа:Току що се прибирам от командировка, още във Франкфурт прочетох статията на Георги Атанасов,но нямах време да поствам от летището, затова поствам сега! Както винаги е ПЕРФЕКТЕН!
Achtung_Juden написа:По какъв скандален начин печелим бе? Гонзо ли изгони отбора на Литекс от терена бе? Щото май беше оня простреляния. Нямам аз от какво да се срамувам. Бих се срамувал повече ако играехме с Чико(Бяга) във В група. Или ако публиката ни се чуди коя мутра да "припознае" за свой бащица.
Какви неудобни въпроси около собствеността ни? Вие твърдите, че отборът ни е на Пеевски. Фактите говорят обаче, че вашият отбор е по-близо до Пеевски и топлата връзка е г-н Юлиян Инджов. Това вие разбира се тактично го пропускате.
Относно спонсорите ни вие нямате право да коментирате, че първо ви продадоха в комплект с кремиковци, после бащиците ви бяха взели в комплект с концесията за боклука на София. Реално се издържахте от парите на гражданите на София за такси смет.
PFCLudogorets написа:Че футболистите на Левски играха сякаш са на терена на село , факт . Че футболистите на Литекс също отвръщаха по-грубо отколкото трябваше , също е факт обаче . Само не знам .. колко време още ще го мъдрите тоя казус , при все че си има ясно разписани правила . А и то е ясно , че накрая ние пак ще сме шампионите . Но .. карайте си се .. лошо няма .. в спора се ражда истината.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
suni написа:PFCLudogorets написа:Че футболистите на Левски играха сякаш са на терена на село , факт . Че футболистите на Литекс също отвръщаха по-грубо отколкото трябваше , също е факт обаче . Само не знам .. колко време още ще го мъдрите тоя казус , при все че си има ясно разписани правила . А и то е ясно , че накрая ние пак ще сме шампионите . Но .. карайте си се .. лошо няма .. в спора се ражда истината.
Вие пък кои бяхте ?
suni написа:PFCLudogorets написа:Че футболистите на Левски играха сякаш са на терена на село , факт . Че футболистите на Литекс също отвръщаха по-грубо отколкото трябваше , също е факт обаче . Само не знам .. колко време още ще го мъдрите тоя казус , при все че си има ясно разписани правила . А и то е ясно , че накрая ние пак ще сме шампионите . Но .. карайте си се .. лошо няма .. в спора се ражда истината.
Вие пък кои бяхте ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта