Жребий за ШЛ и ЛЕ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Жребий за ШЛ и ЛЕ

Мнениеот doktora25 » 14 дек 2015 15:04

Като цяло съм доволен от жребия за ШЛ с изключение на сблъсъка, който най-много ме вълнува. Най-тежкият възможен съперник. Шансовете на Байерн срещу Ювентус са не повече от 50%. Баварците превъзхождат в индивидуалната класа в нападение и на вратата, разполагат с тримата най-добри футболисти в света, но и "аналозите" им в Ювентус са фантастични играчи (Манджукич, Мората и Буфон). Торинци превъзхождат в играта в защита и тактическата дисциплина - нещо изключително важно, което бе в основата на успеха на Байерн през 2013 срещу този съперник, когато ролите до известна степен бяха разменени. Решаващо мисля ще се окаже колко от Рибери, Робен, Алаба, Лам, Боатенг и Мартинез ще бъдат здрави и на разположение.

Според мен ще продължат: Волфсбург, Динамо, Зенит, Арсенал, Атлетико, Челси, 1 италиански отбор и съперникът на другия.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 14 дек 2015 15:37

doktora25 написа:Като цяло съм доволен от жребия за ШЛ с изключение на сблъсъка, който най-много ме вълнува. Най-тежкият възможен съперник. Шансовете на Байерн срещу Ювентус са не повече от 50%. Баварците превъзхождат в индивидуалната класа в нападение и на вратата, разполагат с тримата най-добри футболисти в света, но и "аналозите" им в Ювентус са фантастични играчи (Манджукич, Мората и Буфон). Торинци превъзхождат в играта в защита и тактическата дисциплина - нещо изключително важно, което бе в основата на успеха на Байерн през 2013 срещу този съперник, когато ролите до известна степен бяха разменени. Решаващо мисля ще се окаже колко от Рибери, Робен, Алаба, Лам, Боатенг и Мартинез ще бъдат здрави и на разположение.

Според мен ще продължат: Волфсбург, Динамо, Зенит, Арсенал, Атлетико, Челси, 1 италиански отбор и съперникът на другия.

ако 4 от тия 6 продължат те черпя
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 14 дек 2015 16:09

kingofpop написа:
doktora25 написа:Като цяло съм доволен от жребия за ШЛ с изключение на сблъсъка, който най-много ме вълнува. Най-тежкият възможен съперник. Шансовете на Байерн срещу Ювентус са не повече от 50%. Баварците превъзхождат в индивидуалната класа в нападение и на вратата, разполагат с тримата най-добри футболисти в света, но и "аналозите" им в Ювентус са фантастични играчи (Манджукич, Мората и Буфон). Торинци превъзхождат в играта в защита и тактическата дисциплина - нещо изключително важно, което бе в основата на успеха на Байерн през 2013 срещу този съперник, когато ролите до известна степен бяха разменени. Решаващо мисля ще се окаже колко от Рибери, Робен, Алаба, Лам, Боатенг и Мартинез ще бъдат здрави и на разположение.

ако 4 от тия 6 продължат те черпя

Твоя воля. 3 от 6-те така или иначе са фаворити, при 4-я е 50:50, 5-ят има за съперник отбор, който нееднократно се е дънил на тази фаза и от източноевропейски отбори, а 6-ят не е фаворит, но разполага с 2-ма много качествени играчи и един който тепърва ще показва на какво е способен (нито единият от тримата обаче не е бил играч на съперника :lol: ) и е време този отбор (визирам конкретните футболисти) да покаже нещо запомнящо се в турнира.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
MCMXIII
Контакти:

Мнениеот MCMXIII » 14 дек 2015 16:22

sunscres92 написа:Пак натикаха Англичаните на най-гадните отбори - поне и италианците ще падат :)

Динамо от Киев :shock:
[center][wrapimg=]http://www.img-share.eu/main/download_image/1913fxPMh3F.jpg[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 дек 2015 17:48

MCMXIII написа:
sunscres92 написа:Пак натикаха Англичаните на най-гадните отбори - поне и италианците ще падат :)

Динамо от Киев :shock:

Без Сити :)

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 14 дек 2015 18:33

Италиянските отбори обаче мощно ще се наядат на хой.Давам шансове единствено на Лацио,че Галатасарай са гола вода таз година.
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 дек 2015 18:37

Наполи би трябвало да са по-качествения отбор и да победят Виляреал..... Фиорентина също сглобиха добър отбор - 2ри са в Серия А, мисля че Тотнъм са по-добрия отбор, но определено го няма постоянството. Ювентус - Рома за мен нямат шанс.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 14 дек 2015 18:46

sunscres92 написа:Наполи би трябвало да са по-качествения отбор и да победят Виляреал..... Фиорентина също сглобиха добър отбор - 2ри са в Серия А, мисля че Тотнъм са по-добрия отбор, но определено го няма постоянството. Ювентус - Рома за мен нямат шанс.

Кое те кара да вярваш, че Тотнъм са по-добри от Фиорентина? А на Наполи, едва ли ще им е лесно, но на пръв поглед са фаворити изобщо в турнира, заедно с Дортмунд може би. И, и Ювентус, и Рома имат шанс.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 14 дек 2015 18:50

Тотнъм за мен имат по-добрите играчи - Фиорентина нямат играч от класата на Лорис - Ериксен и Алдервирелд, а сега когато имат и доста таланти, които излизат от академия - добавени към по-солидната им защитата. Фиорентина са добър и солиден отбор - все пак са 2-ри в Серия А - двубоят ще е изравнен, но точно този отбор на Тотнъм за мен ги превъзхожда.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 дек 2015 18:53

sunscres92 написа:Тотнъм за мен имат по-добрите играчи - Фиорентина нямат играч от класата на Лорис - Ериксен и Алдервирелд, а сега когато имат и доста таланти, които излизат от академия - добавени към по-солидната им защитата. Фиорентина са добър и солиден отбор - все пак са 2-ри в Серия А - двубоят ще е изравнен, но точно този отбор на Тотнъм за мен ги превъзхожда.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=0gS-NLkPTZ4[/youtube]

Върни се в “Футбол - Свят”