0007 написа:Изхвърляме ПСЖ,Арсенал изхвърлят Барселона и ШЛ става с няколко идеи по-приятно място
То тогава ще е рай, но шансовете са близо нулеви.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
0007 написа:Изхвърляме ПСЖ,Арсенал изхвърлят Барселона и ШЛ става с няколко идеи по-приятно място
sapio0o написа:0007 написа:Изхвърляме ПСЖ,Арсенал изхвърлят Барселона и ШЛ става с няколко идеи по-приятно място
Като нищо ще стане. Другия вариант е, Юве да набие Байерн, а Рома нас.
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
rhaegar написа:Волфсбург-Юве
Челси-ПСЖ
АтлетикоМ-Арсенал
Барселона-Гент
БайернМ-ПСВ
РеалМ-Рома
Ман.Сити-ДинамоК
Зенит-Бенфика
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

boabbb написа:Ако говориме реално, всеки, тръгнал да печели купата, трябва да бие най-силните и кирливи ( в случая на Барса![]()
) отбори. Така, че жребият е такъв, какъвто е
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
Така, че жребият е такъв, какъвто е.

JackPackage написа:boabbb написа:Ако говориме реално, всеки, тръгнал да печели купата, трябва да бие най-силните и кирливи ( в случая на Барса![]()
) отбори. Така, че жребият е такъв, какъвто е
Арсенал са тръгнали да вземат Купата ли ве![]()
![]()
Ще се съсредоточите във ФА Къп към 18 февруари някъде ми се струва след поредното отпадане на 1/8 финал (мисля минавате Реал по поредни)![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост