"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
gzagorov
Контакти:

Re: А група се връща към корените си

Мнениеот gzagorov » 14 дек 2015 13:07

EvgeniEvgeni написа:Тука някой хора много взеха да оплюват Стойчо Стоилов. А човека си е прав за всичко. Това че ви е страх от Литекс не означава, че трябва да хулите симпатичния Г-н Стоилов. Свалям му шапка за това че разкри каква всъщност е нашата действителност.

Стойчо Стоилов бил прав да изкара отбора си от мача? Сам не си вярваш, но карай...
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.

Dog
Контакти:

Re: Кой ще изгори?

Мнениеот Dog » 14 дек 2015 13:11

Потребителски аватар
barsa79
Контакти:

Мнениеот barsa79 » 14 дек 2015 13:12

Надявам се г-н Бастун Стоилас да изгори най-много,да бъде уволнен после съдията,любимия ми отбор със солидна глоба и служебна победа за Левски.

Tatone
Контакти:

Мнениеот Tatone » 14 дек 2015 13:16

Впрочем в периода 84-92 г. съм посещавал всики домакински мачове на Левски.
В периода 93-09г. съм посещавал около 70% от домакинствата на любимият ми отбор.
В периода от 09г до днес съм ходил на 5 мача. За шест години 5 мача. Това е защото първо Левски беше разбит от колосът Гонзо и второ защото футбол в България няма. Той футболът изчезна. Ходих на Левски Пирин тази година. Много рядко съм се чувствал толкова емоционално празен а на стадиона никога. Аз ходя на мач защото обичам тази игра. От 3 годишен съм с топка в краката. Гледал съм в захлас мачовете от Мексико 86-та, помня велики мачове, помня Сираков като юноша блед, помня Гиби, помня Кокала и Коев, помня Шпайдела, помня и по-нови сини герой. Сега няма кой да запомня. Ходих на мача с Разград. Бях във В почти на голлинията. Гола на Миланов ще го опиша само с една единствена дума - късмет. Цял мач мъка малко късмет и 1-1. Ако ме помолите да ви разкажа за нещо от този мач, едва ли ще мога. Дори и гола как стана не се сещам вече. центриране, греда, топката подскочи малко излезе тупна, завъртя се и влезе. Помня един от първите ( а може и първият да му беше ) гол на Илиан Илиев срещу ЦСКА. Помня екипите на ЦСКА, бяха на бяло червени квадратчета. Нещо като Хърваско ама не съвсем. Помня как Илиан взе топката и тръгна по-крилото, тогава нападахме на вратата пред Г. Малкия взе топката и тръгна по крилото от към В в посока вратата, след секунди който в забавено ми се виждат като минути вече виках и си удрях гъза в небето от кеф. Колко много спомени имам от футбол. Сега вече нищо. Гледам мач и излизам празен, без нищо. Това не е футбол. Това е нещо друго.

С две думи че стана дълго.
Футболът у нас умря. Дали ще се роди нов? Едва ли. Не и с тези бащи и майки. Те са ялови.

Dog
Контакти:

Мнениеот Dog » 14 дек 2015 13:17

Стойкас Стоилас се подигра на треньор, носител на КЕШ, който разкарват напред - назад като куфар. Закривай !

petar_m_popov
Контакти:

Мнениеот petar_m_popov » 14 дек 2015 13:19

PFC Litex написа:Като ни извадят от групата ще изгори Левски, тъй като ще му отнемат от актива СЕДЕМ точки, а на Лудогорец само ДВЕ и така при една победа в първия пролетен кръг на Лудогерец над Левски разликата ще стане ОСЕМ точки.

Ако извадят някой преди края на полусезона мачовете се анулират.Ако е след това се дава 3-0 служ.Но в България нищо не може да ме учуди.Преди около 20 години имаше 2 Б гр.и Левски Лом бяха 4 на полусезона но имаха финансов проблем.Не помня кой (май Спартак Пл.)им плати и те не почнаха пролетта и анулираха мачовете им.Този отбор който им плати да се откажат се облагодетелства.Преди 5 години по подобен начин Лудогорец навакса точки в Бгр като Дунав Рс. се отказа.Тогава обаче бяха играли мачове и от втория дял.И сега ще има спорове дали този мач е от първия полусезон или не

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 14 дек 2015 13:21

То ние като цяло се върнахме по Яворово време, с "като няма прокопсия, плюл съм в тая орисия" та що и футболът ни да не се върне при корените си, когато Испания ни е дънела с 13:0 ;)....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 14 дек 2015 13:27

Понеже има големи футболни разбирачи, да ги попитам , "Какво общо има турнира за КБ, с първенството?"
Отлагането на жребия няма нищо общо с Литекс, те са си полуфиналист, и няма как да ги махнат , защото става въпрос за съвсем друг турнир.
Няма логика.

Потребителски аватар
BurnX
Контакти:

Мнениеот BurnX » 14 дек 2015 13:34

petar_m_popov написа:Искам да обърна внимание ,че много тенденциозно се отразяват събитията около мача Левски-Литекс.Постоянно се акцентира колко бил подпиран Левски,как съдиите свирели в полза на Левски и т.н.От началото на годината Левски е ощетяван не един път.Има начини това да се провери. Точно срещу от Лудогорец пък да скачат е смешно и жалко.Това е най-подпираният отбор в последните години,като точно този съдия Г.Йорданов за каратистки удар на Моци срещу играч от цска,не свири и фаул, а футболиста беше с пукнато ребро.Ако Левски е най-подпираният отбор как да си обясним че последните години отбора няма спечелена нито една титла или купа?Ако Лудогорец е най-ощетявания как така от 4 години са в А гр. и 4 пъти са шампиони?А за Литекс е направо смешно.Шри от четири титли взеха със съдии,които бяха обработвани в "Бялка",Коце Костадинов го биха на полувремето в съдийската стая и постоянно им правят компромиси т.к. ГГ е в изпълкома.Помните ли случая с Дока в Благоевград и наказанието му?Помните ли мача през 2009 между Левски и Литекс 2-2 и какво сътвори Н.Йорданов ,който според червените другари бил левскар.Прави ли ви впечатление че 90% от мачовете на Литекс се свирят от Таско и Н.Попов.....

Това се обеснява с това , че ЦСКА ви разпори където и да ви хване и че играчите ви са трагедия :D

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 14 дек 2015 13:41

veni__85 написа:Понеже има големи футболни разбирачи, да ги попитам , "Какво общо има турнира за КБ, с първенството?"
Отлагането на жребия няма нищо общо с Литекс, те са си полуфиналист, и няма как да ги махнат , защото става въпрос за съвсем друг турнир.
Няма логика.

:lol: и кой ти каза, че няма нищо общо? Или не се сещаш, а чакаш някой да си признае? ;)...
Едно ще ти кажа - тия там ръководства, изобщо не си знаят правилниците, че и не ги интересуват, така че сега си оставят цял месец да ги четат и да видят, има ли нещо общо м/у двете и дали няма да сгазят лука пред УЕФА :)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Върни се в “Архив”