PFC Litex написа:Чети не е трудно.
Аз го прочетох още одеве, разбрах го и сега излизам от форума, защото имам друга работа. Когато и ти го разбереш (дано да е днес), се обади.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:Чети не е трудно.
sin4ec написа:Вторият полусезон започна с 19 кръг, а този беше 20-ти. Играят се 4 пъти по 9 кръга, половината сезон свършва с 18-ти. Греда!
dreben23 написа:LoveAndPeace написа:Доста дебилни мнения деба![]()
Само абсолютен тъпанар може да си помисли , че мача на Герена е по-важен за Левски от мача в Ловеч дни по-рано. Ако в Левски имаше капацитет и начин за натиск за "правилно" ръководене на мач , то това определено щеше да е за купата. Някоя дузпа , някой чк .............или поне зачитане на абсолютно чист гол може би.
Е, то все с това оправдание си излизате- ние сме дебили, а вие ухаете на минзухари и кокичета.
[offtopic]Още по темата
Жребият за Купата на България може да бъде отложен
Жребият за Купата на България може да бъде отложен
Жребият за полуфиналите от турнира за Купата на България трябваше да се проведе утре. Припомняме, че до тази фаза достигнаха ЦСКА, Литекс, Монтана и Берое. Церемонията обаче е отложена за януари месец. В тази връзка БЛИЦ потърси шефа на Професионалната футболна лига Стефан Капралов. Разговорът ни протече по следния начин.
-Г-н Капралов, още вчера се заговори, че жребият за полуфиналите няма да бъде теглен във вторник.
- Да, така е.
-Коя е причината?
-Залата, в която теглим жребия, е ангажирана.
-Говорите за залата в Парк-хотел „Витоша”?
-Да, да… Има някакво неотложно мероприятие. В последния момент ни уведомиха.
-Г-н Капралов, във въпросния хотел няма една зала, а няколко.
- Вече ви казах и ви обясних…
-Нещо не мога да ви разбера… Ако проблемът е чисто технически, т.е. – в залата, все ще може да се намери някаква си зала из цяла София.
-Аз пък не мога да ви разбера вие какво искате. Жребият ще се тегли през януари. Не виждам какъв е проблемът. Полуфиналите са чак през април месец, а финалът – в края на май. Толкова ли е сензационно едно отлагане на жребия. Разбирам мачовете да са по-скоро, та да се избързва.
-Не е сензационно, звучи странно заради някаква си зала да го отлагате. А всъщност, не го ли отлагате заради казуса с Литекс и предстоящото наказание на клуба заради прекратения мач с „Левски”.
-Не, не. Категорично Литекс няма нищо общо със случая. Не търсете, моля ви, бомбастични новини.
- Вижте, ще извинявате, ама колко пъти да ви обяснявам защо е отложен – заради липсата на зала![/offtopic]
- Щом е така, пак не става ясно защо е отложен жребият…
Ама виж им организацията, кръчми нема ли за тях къде да го изтеглят пустия жребий навреме!
Brannik82 написа:EvgeniEvgeni написа:Здравейте!!! Много ми е интересно как ще се развият нещата около прекратения двубой на Левски и Литекс. Какви ще са последствията? ... Много ясно се видя, че съдийската бригада изпълнява поръчка на някого, въпроса е на кого? И малко дете би видяло как отбора от Ловеч бе брутално ощетен. Жал ми е за момчетата на Литекс, определено трудът на отбора отиде на вятъра. Не обвинявам никого, просто ми е интересно от къде дойде поръчката, хората в черно да извършат това. Много може да се говори по този въпрос, но аз искам да наблегна на друго. Значи сега Литекс би трябвало според правилника да бъде изваден от първенството. Да, така е, но при положение, че се стигне до яснота кои е купил съдийската бригада, и кои стой зад тази поръчка, какво ще последва? Давам пример: Примерно се доказва, че от даден отбор са подложили натиск върху хората в черно. Според мен изваждане от групата и директно при селата. Аз гледам реално на нещата, и съм убеден в това, че Стойчо Стоилов правилно извади отбора. Докато не се намери основния виновник за поръчката, то отбора на Ловеч трябва да продължи с участието си в първенството. И без никакви глоби на Стойчо Стоилов и на Литекс като цяло. Както се казва: Невинен до доказване на противното. Благодаря ви!!!
Много дебили и олигофрени се навъдиха в тоя форум.... Не е истина просто....
PFC Litex написа:Captain Stottlemeyer написа:PFC Litex написа:Като ни извадят от групата ще изгори Левски, тъй като ще му отнемат от актива СЕДЕМ точки, а на Лудогорец само ДВЕ и така при една победа в първия пролетен кръг на Лудогерец над Левски разликата ще стане ОСЕМ точки.
Грешиш, активът се запазва, защото е изиграна половината от шампионата.През втората половина ще се дават служебни победи на всички, играещи по програма срещу вас. Опитай пак.
Не, не греша.
Член 24, алинея 11, буква (а) е записано точно и ясно, кога свършва ПЪРВИЯ полусезон.
Още вчера ти споделих, че е хубаво да се попрочетат футболните правилници, полезно е.
Да опитвам ли отново?
Кога PFC Litex пише, футболните лаици само трябва да слушат.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Tatone написа:Ако не изхвърлят Литекс от А група, това ще означава само едно и то е че законите ( наредбата ) не се спазват. Никъде няма записано, че отбор който си тръгне от мач може да не бъде изгонен. Може и да не изхвърлят Литекс но това само ще навреди отколкото да е полезно.
Това ще е прецедент и ако сега Литекс бъде оставен то всеки ще си вади отбора когато си поиска и после ще вика " ние и с 9 души щяхме да бием ама ... "
Освен това ако не извадят отбора ще трябва да се компенсира Места Хаджидимово заради решението да бъде изхвърлен от В група за същото за което сега се питаме ще извадят ли Ловеч или не.
Ловеч трябва да бъде изваден от А група защото това са правилата. Всичко друго е потъпкване на точно тези правила ... нещо което тук в България се случва често защото Българите не обичат да спазват правила.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта