"А" Футболна група - Сезон 2015/16

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: А група се връща към корените си

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 дек 2015 12:18

Тук смятам, че е мястото да цитирам едно интересно изказване на г-н Стоикас Стоилас от месец септември т.г., след мача с Разград: "Искам да видя сега господин Кирил Домусчиев дали ще ми се извини. Той лично обеща, че ако нямало засада на Малинов щял да го стори. Наистина той е президент и аз не съм на тази позиция, но искам да видя дали ще се извини. Относно случилото в края на първото полувреме в ложите е виновен Ангел Петричев. Ние имахме някакъв спор с Кирил Домусчиев, а Петричев спринтира 10-15 метра и ми скача без да съм говорил с него. Сигурно го направи, за да се хареса на своя шеф. Казал е, че съм го напсувал? Да, казах му, че е п.тка и че поведението му не е мъжко. Аз съм готов да седна на една маса с Ангел Петричев пред журналисти и да говорим кой отбор е спечелил повече точки със съдийска подкрепа. Лудогорец е слаб отбор и дори не трябва да бъде в Топ 3 на "А" група".

http://www.sportal.bg/news.php?news=568525

:lol: :lol: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
LoveAndPeace
Контакти:

Re: Кой ще изгори?

Мнениеот LoveAndPeace » 14 дек 2015 12:18

Доста дебилни мнения деба :?
Само абсолютен тъпанар може да си помисли , че мача на Герена е по-важен за Левски от мача в Ловеч дни по-рано. Ако в Левски имаше капацитет и начин за натиск за "правилно" ръководене на мач , то това определено щеше да е за купата. Някоя дузпа , някой чк .............или поне зачитане на абсолютно чист гол може би.

James Beattie

Re: Славия и Черно Море в битка за ЛЕ

Мнениеот James Beattie » 14 дек 2015 12:20

PFC Litex написа:акО много цапа и мирише.
Предложих облог на половината форума да се хванем на бас по 1000 лв., че нищо няма да се случи, но на никой не му стиска.
Казвай си адреса да дойда и да отидем при един нотариус и да хванем баса, съгласен ли си?

При нормални обстоятелства, бих се обзаложил. Но всички знаем, че в БФС цари беззаконие, а и Гришата им е член ;) И аз съм на мнение, че Литекс няма да бъде изхвърлен.

Потребителски аватар
EvgeniEvgeni
Контакти:

Re: А група се връща към корените си

Мнениеот EvgeniEvgeni » 14 дек 2015 12:21

Тука някой хора много взеха да оплюват Стойчо Стоилов. А човека си е прав за всичко. Това че ви е страх от Литекс не означава, че трябва да хулите симпатичния Г-н Стоилов. Свалям му шапка за това че разкри каква всъщност е нашата действителност.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 14 дек 2015 12:26

Пирин Блгр. ще завърши на трето място, А от там нататък, боричкайте се....
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 14 дек 2015 12:27

Заклет Левскар написа:Естествено, че поръчката е от Домусчиев.
А колкото до Литекс - също съм на мнение, че не трябва да се наказват. Напротив, трябва да се наградят със 6 точки добавяне към актива и директно класиране за финала за КБ срещу аматьорски отбор.

а за голямата сърцата победа и за непризнатия гол в мача за купата отбора на народа и властта да получи и той 6 допълнителни точки

е той Домусчиев всичко поръчва, дори поръча и отпадането на Ман Ю. от ШЛ

Bradat-brat
Контакти:

Мнениеот Bradat-brat » 14 дек 2015 12:28

"Само абсолютен тъпанар може да си помисли , че мача на Герена е по-важен за Левски от мача в Ловеч дни по-рано."
Що бе момче? Да не са Ви предупредили, че тази година нямате право да гледате в канчето на агата от Разград?

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 14 дек 2015 12:28

James Beattie написа:
PFC Litex написа:акО много цапа и мирише.
Предложих облог на половината форума да се хванем на бас по 1000 лв., че нищо няма да се случи, но на никой не му стиска.
Казвай си адреса да дойда и да отидем при един нотариус и да хванем баса, съгласен ли си?

При нормални обстоятелства, бих се обзаложил. Но всички знаем, че в БФС цари беззаконие, а и Гришата им е член ;) И аз съм на мнение, че Литекс няма да бъде изхвърлен.

Нещо ти припари под краката.
От два дни пиша, че изхвърляне няма да има, тъй като живеем в бананова държава, но тук не се спряха да ни вадят закони, членове, алинеи и какво ли не.

Отлагането на жребия за купата пък е тотален идиотски цирк, а причината е била техническа. :lol:
Изображение

Потребителски аватар
streetbard
Контакти:

Мнениеот streetbard » 14 дек 2015 12:30

Левски да продължи служебно за купата. Литекс ще изгори и там. А Гаджо ще празнува класирането на полуфиналв някоя дискотека.

Потребителски аватар
Daniel Levski
Контакти:

Мнениеот Daniel Levski » 14 дек 2015 12:32

Вземете го закрийте този форум. Когато се пише против Г.Г. веднага темата се трие. Когато се пише против ЛЕВСКИ от анонимни форумци с 1 мнение темата се оставя. Но какво да се очаква, когато има журналисти които не пишат журналистически статии а платени глупости - като ГА, и плеяда журналя от .

Върни се в “Архив”